پنج روش مسدود کردن پیام ها در ایمیل
شما اگر یک اکانت ایمیل در یاهو و یا گوگل داشته باشید برای ثبت نام در وب سایت های مختلف و شبکه های اجتماعی از این اکانت ها استفاده می کنید. اما نکته ای که وجود دارد این است که بسیاری از وب سایت ها پیام های گوناگونی به آدرس ایمیل شما ارسال می کنند که در برخی موارد ممکن است آزار دهنده باشد. اگر شما هم از دریافت این ایمیل ها خسته شدید با مستر آموز همراه باشید با پنج روش مسدود کردن ایمیل ها.
لغو عضویت از دریافت ایمیل
گزینه اسپم برای ایمیل هایی استفاده می شوند که یک ایمیل تبلیغاتی تشخیص داده شود. همچنین شما می توانی با بلاک کردن یک آدرس ایمیل، پیام های ان را به اسپم منتقل کنید. اما گاهی ممکن است ایمیلی که اهمیت زیادی دارد به اسپم شما منتقل شده باشد و شما در شلوغی ایمیل های تبلیغاتی و ایمیل های بلاک شده متوجه آن نشده باشید. اگر شما هم برای حل مشکل ایمیل های تبلیغاتی به دنبال یک چاره همیشگی هستید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
روش Unsubscribe
اگر با یک آدرس ایمیل در وب سایتی ثبت نام کرده باشید و این وب سایت برای شما ایمیل تبلیغاتی یا ایمیل هایی ارسال می کند که قصد دریافت آن ها راندارید، می توانید از گزینه لغو عضویت استفاده نمایید. معمولا تمامی ایمیل های این چنینی گزینه ای در انتهای پیام خود دارند به صورت Unsubscribe که با انتخاب این گزینه عضویت شما در این وب سایت لغو شده و ایمیلی دریافت نخواهید کرد. این گزینه معمولا در انتهای پیام و به صورت کوچک نوشته شده و ممکن است پیدا کردن آن سخت باشد. برای پیدا کردن راحت تر این گزینه می توانید ابزار جستجوی مرورگر را با زدن Ctrl+F را فعال کرده و گزینه Unsubscribe را جستجو نمایید.
پس از انتخاب این گزینه معمولا به لینکی منتقل می شوید که مربوط به خود وب سایت است و با انتخاب گزینه لغو اشتراک، حساب کاربری شما در این وب سایت لغو می شود.
قانون CAN-SPAM
در سال 2003 در کشور آمریکا قانونی به تصویب رسید که بر اساس آن تنها سرویس هایی حق ارسال خبرنامه و ایمیل های تجاری را داشتند که باید شرایطی را داشته باشند.این قانون که Can-spam نام دارد سرویس ها را ملزم می کند شرایط زیر را داشته باشند:
تمامی این ایمیل ها گزینه لغو اشتراک داشته باشند.
این گزینه لغو اشتراک قابلیت باز شدن “فقط یک صفحه” را داشته باشد.
برای لغو اشتراک هزینه ای دریافت نشود و از اطلاعات شخصی افراد پرسشی مطرح نگردد.
لغو عضویت باید حداکثر 10 روز طول بکشد.
آدرس و اطلاعات فرستنده ایمیل باید مشخص باشد.
گزینه های From و subject باید دقیق باشد.
و قوانین دیگری که سرویس ها باید این موارد را رعایت کنند و در غیر این صورت جریمه های سنگینی را متحمل خواهند شد. به طور مثال در سال 2006 شرکت Kodak Imaging Network به دلیل عدم رعایت این موارد، مبلغ 32 هزار دلار جریمه پرداخت نمود.
مواردی که گفته شد برای شرکت های ثبت شده هستند و اگر این ایمیل توسط شخص یا شرکت های غیر رسمی ارسال شود گزینه لغو را مشاهده نمی کنید. با ارسال این ایمیل ها به اسپم خود می توانید به سرویس ایمیل خود کمک کنید تا این سرویس های غیر مجاز را شناسایی کنند.
لغو دریافت ایمیل در جیمیل با گزینه Unroll
یکی از سرویس هایی که در عدم دریافت ایمیل های تبلیغاتی در جیمیل به شما کمک می کنند سرویس Unroll.me است. شما با نصب این سرویس و ثبت نام رایگان در آن، با یک کلیک ساده می توانید اشتراک های غیر لازم را حذف کنید.
با این سرویس می توانید در هر زمانی اشتراک های خود را مشاهده کنید و اگر متوجه اشتراک غیر ضروری شدید، آن را لغو کنید. تنها کار لازمی که باید برای لغو عضویت انجام دهید، وارد شدن به ایمیل خود در این سرویس است. همچنین جالب است بدانید که این سرویس لغو عضویت دارای اپلیکیشن موبایل نیز هست.
سرویس لغو اشتراک یاهو با Unlistr
به وب سایت Unlistr.com مراجعه کنید و پس از ورود به این ابزار، گزینه مجوز اسکن صنوق ایمیل های دریافتی را بزنید. لیستی به شما نمایش داده می شود که با کمک ان می توانید گزینه هایی که نیاز ندارید لغو کنید.
لغو اشتراک با Unsubscriber
زمانی که به حساب کاربری خود در سرویس unsubscriber وارد شوید پوشه دیگری برای شما به نمایش در می آید که سرویس هایی است که قابلیت Unsubscribe را دارند. ایمیل هایی که قصد دریافت خبرنامه آن ها را ندارید در این صندوق قرار دهید.