ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

مدیریت کنکور

بهترین استراتژی برای موفقیت و مدیریت کنکور ، رویارویی با اشتباهات و درس‌پذیری از آن‌هاست. عملکرد مثبت این رویه تبدیل کم‌کاری‌های گذشته به قسمت حائز اهمیت برنامه‌‌ریزی است.

مدیریت کنکورمدیریت کنکور

دستاوردها و نقاط قوت خود را همیشه به یاد داشته باشید و با اعتمادبه‌نفس به تلاش خود ادامه دهید؛ چون دریای آرام از کسی ناخدای قهرمان نمی‌سازد. بهترین برنامه‌ریزی زمانی اتفاق می‌افتد که فرد با مدیریت خود و با آگاهی لازم از توانمندی‌های شخصی در زمینه‌ی مطالعه بدون بلندپروازی‌ در مسیر موفقیت و مدیریت کنکور قدم بردارد.

بعد از برنامه‌ریزی، اجرای برنامه از جمله ارکان اساسی یک برنامه‌ی موفق خواهد بود؛ بنابراین تلاش دانش‌آموز در راستای عمل به برنامه‌ریزی‌اش عامل موفقیت او خواهد بود.

حواس‌پرتی

یکی از معضلات دانش‌آموزان در حین مطالعه و پاسخ‌گویی به سؤالات آزمون حواس‌پرتی است.

برای داشتن تمرکز حواس ابتدا باید عوامل مزاحمی را که باعث حواس‌پرتی می‌شوند بشناسیم و در صورت امکان آن‌ها را یادداشت کنیم. کلید اصلی برای فهمیدن و درک مطالب درسی تمرکز حواس است.

یادداشت‌برداری هنگام مطالعه و خط کشیدن زیر نکات مهم و داشتن روش‌های صحیح مطالعه می‌تواند در جلوگیری از حواس‌پرتی مؤثر باشد. دانش‌آموز اگر هنگام مطالعه از مطالبی که می‌خواند سؤال طرح کند و با علاقه درس بخواند و با آمادگی و آرامش کافی سراغ درس خواندن برود، تمزکر حواس بهتری خواهد داشت و مانع حواس‌پرتی خود می‌شود که یکی از راه های موثر مدیریت کنور است.

تقویت مغز

برای این کار کافی است مطالعه کردن در مورد مطالب مختلف و بازی‌های فکری مثل سودوکو را جدی بگیرید تا مغزتان را آموزش دهید. البته در مورد بازی‌های فکری جانب احتیاط را رعایت کنید. نکته‌ی قابل تأمل در مورد بازی‌های فکری این است که اگر فقط یک بازی را دنبال کنید، باهوش‌تر نمی‌شوید بلکه فقط مهارت شما بالا می‌رود؛ ولی اگر بازی‌های متفاوت را تجربه کنید به تقویت هوش خود کمک خواهید کرد. که این یکی از بهترین روش های مدیریت کنکور می باشد.

ریچارد هایر، در تحقیقات خود کشف کرد که بعد از چند هفته انجام بازی‌های فکری، ضخامت قشر مغزی افزایش می‌یابد. درواقع مغز هنگام بازی، انرژی بیش‌تری مصرف کرده و ضخامت آن افزایش می‌یابد. هم‌چنین تحقیقات پیرامون بروز بیماری فراموشی (آلزایمر) نشان می‌دهد، افرادی که عادت به مطالعه داشته‌اند خیلی کم‌تر دچار این عارضه در سنین پیری می‌شوند. پس بیش‌تر مراقب مغزتان باشید. سلامتی حق همه‌ی انسان‌هاست.

مهارت های مطالعه

مهم‌ترین قسمت درکسب هر موفقیتی مشخص کردن دقیق اهداف است. هدف به عنوان منبع ایجاد شور و اشتیاق و حرکت مؤثر و مثبت در انجام هر کاری مطرح است.

شما می‌توانید با طرح چند سؤال جالب و مؤثر درباره‌ی دلایل انجام یک کار، اهداف خود را مشخص کنید. هدف‌ها باید به گونه‌ای تنظیم شود که با روحیات و استعداد و امکانات شما هماهنگی داشته باشد.

هدف عاملی است که شخص را از درون برای هر اقدامی آماده می‌سازد. هدف‌های شما باید شرایط زیر را داشته باشد:

1- کاملاً مشخص باشند.

2- منطقی باشند.

3- توسط خودتان تعیین شده باشند.

4- قابل اندازه‌گیری و قابل اجرا و دست‌یافتنی باشند.

چگونه نخوانیم

بعضی از دانش‌آموزان در زمینه‌ی مطالعه عادات مطالعاتی اشتباهی دارند.

بلندخوانی: بلندخوانی به دلیل حرکت مداوم ماهیچه‌های زبان، فک و حنجره، پس از مدت کوتاهی باعث خستگی می‌شود و زمان مفید مطالعه را کاهش می‌دهد.

مطالعه در حین راه رفتن: این کار به دلیل حرکت پی‌درپی چشم موجب خستگی و آسیب به آن می‌شود. برای حل این مشکل، خلاصه‌برداری کنید.

وسواس در مطالعه (برگشت به عقب): به دلیل وسواس در یادگیری، از برگشت روی مباحث مطالعه‌شده بپرهیزید.

مطالعه‌ی بی‌وقفه: مطالعه‌ی بیش‌تر از 2 ساعت به صورت مداوم باعث کاهش بازدهی می‌شود. 10 الی 15 دقیقه بین دو درس استراحت کنید.

پرخوانی: مطالعه‌ی بیش از حد و حفظ جرء‌به‌جزء کتاب موجب خستگی زودرس مغز می‌شود.

کندخوانی: کندخوانی باعث از دست رفتن تمرکز می‌شود. برای حل این مشکل زمان و محدوده‌ی مطالعاتی برای خود تعیین کنید.

 

نظر خودتان را ارسال کنید