ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

آموزش فارسی کردن وردپرس

آموزش فارسی کردن وردپرس

درسته که زبان انگلیسی مورد پسند خیلی هاست ولی با توجه به اینکه بعضی از افراد با زبان فارسی راحت تر هستن و ترجیح میدن به جای سردرگم شدن در تنظیمات اینگلیسی با استفاده از وردپرس فارسی راحت تر به کارهاشون برسن.

در واقع فارسی کردن وردپرس به شما این امکان رو میده که تمام بخش های پیشخوان و پنل مدیریت رو فارسی کنید.

بیشتر ماها موقع نصب وردپرس به سراغ سایت رسمی وردپرس یعنی wordpress.org میریم و موقع نصب و راه اندازی از زبان انگلیسی استفاده میکنیم.به همین خاطر پس از نصب تصمیم میگیریم که وردپرس رو فارسی کنیم.در ادامه بهتون میگیم برای فارسی کردن وردپرس چه کارهایی بکنید و با استفاده از این آموزش میتونید زبان سایت خودتون را از انگلیسی به فارسی تغییر دهید.

اگه به تازگی با وردپرس آشنا شدید و یا زبان ENGLISH قوی ندارید تا زمانی که حسابی دستتون راه بیفتته بهتره از وردپرس فارسی استفاده کنید تا کمتر دچار سردگمی بشید.

برای فارسی کردن وردپرس دو راه کلی داریم:

1-استفاده از تنظیمات برای فارسی کردن وردپرس

2- تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی

 

1-استفاده از تنظیمات برای فارسی کردن وردپرس

خب قبل از هرکاری وارد پیشخوان وردپرس بشید.اگه به تازگی وردپرس رو نصب کردید و آشنایی ندارید به پنل مدیرتی در سیستم مدیریت محتوا وردپرس ، پیشخوان وردپرس میگن و برای ورود کافی /wp-admin/  رو به انتهای URL سایتتون اضافه کنید و در صفحه اومده رمز عبور و آدرس ایمیل یا نام کاربریتون رو وارد کنید

بعد از اینکه وارد پیشخوان وردپرس شدید به مسیر Settings> General مراجعه کرده و از بخش Site Language زبان فارسی یا هر زبان که قصد دارید برای وردپرس از اون استفاده کنید را انتخاب کنید.

تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی

تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی

در این قسمت زبان‌های در دسترس برای وردپرس نمایش داده شده و بسته به انتخاب خودتون میتونید زبان دلخواه برای نصب بر روی وردپرس را انتخاب کنید. ولی ما در اینجا با زبان فارسی کار داریم در انتهای صفحه روی دکمه Save Changes کلیک کنید.

فارسی کردن وردپرس

فارسی کردن وردپرس

بعد از کلیک رویدکمه Save Changes اگر فایل‌های مربوط به فارسی کردن وردپرس از قبل وجود داشته باشد تغییرات سریعا اعمال می‌شود اما اگر از قبل فایل‌های RTL و زبان وجود نداشته باشندباید یکم صبور باشید و  چند لحظه‌ای صبر کنید تا فایل‌ مربوط به فارسی دانلود شده و به وردپرس اضافه شوند. نگران نباشید در نهایت عملیات تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی انجام میشه و لازم نیست کار دیگه ای انجام بدید.

این روش روش ساده تر و کاربردی تری هست اما بعضی وقت ها جواب نمیده.

2- تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی

روش دوم دیگه کاری با تنظیمات نداره و شما به طور کامل وردپرس انگلیسی رو به فارسی تبدیل می کنید. درسته که روش اول بسیار ساده تر هست ولی شاید در برخی موارد نتونید از روش‌ اول جوابی بگیرید و برای این کار باید از روش‌های دستی برای فارسی سازی پنل مدیریت وردپرس استفاده کنید.

البته پیشنهاد ما اینکه اول از روش اول تست کنید اگر به نتیجه نرسیدید بعد به سراغ روش دستی بیایید. برای این کار باید به صورت دستی فایل زبان فارسی وردپرس رو داخل هسته وردپرس قرار داده و ذخیره کنید.

بعد از اینکه فایل‌های زبان قرار داده شد باید با ویرایش کردن فایل wp-config.php زبان رو روی حالت فارسی تنظیم کنید. برای شروع این کار باید مراحل زیر رو به ترتیب طی کنید.

گام اول: روی دکمه زیر کلیک کنید و وارد صفحه دانلود وردپرس فارسی بشید و با کلیک روی دکمه دریافت وردپرس فارسی کلیک کنید تا آخرین نسخه وردپرس دانلود بشه.

دانلود وردپرس فارسی

بعدش فایل زیپ  یا RAR رو Extract کنید و وارد مسیر wordpress\wp-content\languages بشید.

داخل این پوشه فایل‌ها و پوشه‌هایی قرار دارند که باید هر فایل که با فرمت mo. و po. قرار داره را کپی کنید و در مسیر wp-content\languages هاست خودتون جایگزین کنید.

اگر افزونه‌هایی که نصب کردید یا قالبی که ازش استفاده می‌کنید در پیشخوان وردپرس فارسی هست، پوشه‌هایی که داخل پوشه languages با نام‌های plugins و themes قرار دارند رو نباید جایگزین کنید، چون این پوشه‌ها برای فایل‌های زبان افزونه و قالب هستند که فارسی هستند.

حالا داخل هاست خودتون در همین مسیر فایل‌های mo. و po. رو آپلود کنید.

گام دوم: وارد هاست خودتون بشید و به سراغ فایل منیجر بردی و  روی گزینه File Manager کلیک کنید.

تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی

تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی

حالا به مسیر public_html/wp-content/languages مراجعه کرده و روی دکمه آپلود که در بالای صفحه قرار داره کلیک کنیدفایل هاتون رو آپلود کنید..

برای فارسی سازی وردپرس باید فایل‌های زبان mo. و po. که داخل فایل های دانلود شده (که در بالا دانلود کردیم )وجود دارند رو توی این مسیر آپلود کنید. همه این فایل‌ها به نام fa_IR ختم میشن.

گام سوم: وارد مسیر public_html شده و فایل wp-config.php رو پیدا کنید. سپس روی فایل راست کلیک کرده و گزینه EDIT رو انتخاب کنید تا صفحه ویرایش فایل براتون باز شده  بعد از بازشدن این صفحه از طریق CTRL+F به دنبال عبارت زیر بگردید.

define(‘WPLANG’,”)

و این عبارت رو با عبارت پایینی جایگزین کنید.

define(‘WPLANG’, ‘fa_IR’);

با جایگزین کردن این کد به وردپرس دستور میدین که موقع خوندن فایل زبان مدیریت وردپرس باید فایل زبان فارسی خونده بشه که در این صورت مشکل فارسی نشدن پیشخوان وردپرس حل میشه. حالا وقتی به پیشخوان وردپرس مراجعه کردید و دکمه‌های CTRL + F5 رو بزنید تا صفحه رفرش بشه و وردپرس فارسی تحویل بگیرید.

این شما و این هم وردپرس فارسی…

اگه سوالی در حین فارسی کردن وردپرس داشتید میتونید با شماره های تماس ما که در بخش ارتباط با ما می بینید باهامون تماس بگیرید تا کارشناس های ما پاسخگوی شما باشند و یا از طریق نظرات باهامون در ارتباط باشید و یا حتی برامون ایمیل بزنید تا جواب سوالتون رو بگیرید.

نظر خودتان را ارسال کنید