ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

آموزش رفع خطای نوشتن پرونده روی دیسک

 

ما میخوایم تو این مقاله به خطا های نوشتن پرونده روی دیسک زمانی و آموزش رفع خطای نوشتن پرونده روی دیسک بپردازیم. خب این خطا زمانی اتفاق می افتد که شما در حال ایجاد یک نوشته هستید و یا قصد دارید فایلی را در وردپرس آپلود کنید، زمانی که فایل موردنظر خودتون رو برای آپلود انتخاب می کنید با خطای نوشتن پرونده روی دیسک با خطا مواجه شد رو به رو میشید هیچ فایلی در رسانه وردپرس آپلود نمیشه.

دلایلی که برای این خطا وجود داره این هست که فایل شما دسترسی لازم برای اینکه روی وردپرس آپلود بشه رو نداره و نمیتونه بر روی پرونده دیسک که همون هاست ما معنی میشه فایل رو آپلود کرد. این پیغام به شکل های دیگری مانند آپلود فایل روی هاست شما با شکست مواجه شده است / امکان نوشتن فایل وجود ندارد / در پوشه wp-content/upload نمی توانید فایلی را ایجاد کنید مشاهده می شود.

ما تو این آموزش قصد داریم تا به نحوه رفع خطای نوشتن پرونده روی دیسک وردپرس و آپلود نشدن فایل در وردپرس بپردازیم که با استفاده از این آموزش قادر به رفع مشکل آپلود نشدن عکس در وردپرس بوده و میتونید خیلی راحت مشکل خودتون را به برطرف کنید. پس اگر با سه پیغام خطای گفته شده در بالا مواجه شدید تا انتها همراه ما باشید که فقط یک دلیل و راهکار برای برطرف کردن دارند.

خطای نوشتن پرونده روی دیسک هنگام آپلود

پس خطای نوشتن پرونده روی دیسک هنگام آپلود در وردپرس میتونه دو علت داشته باشه:

  1. به دلیل پر شدن فضای هاست شما
  2. به دلیل تغییر در سطح دسترسی فایل های وردپرس

آموزش برطرف کردن خطای نوشتن پرونده روی دیسک وردپرس

همونطور که در بالا اشاره کردیم خطای آپلود نشدن فایل به دلیل این است که به پوشه wp-content در هاست دسترسی نداریم و نمیتونیم داخل این پوشه وردپرس مقاله ای بنویسیم و فایلی رو آپلود کنیم. در رابطه با پوشه wp-content باید عرض کنم که کلیه فایل هایی که در وردپرس آپلود میکنید علاوه بر پوسته وردپرس و افزونه های وردپرس در پوشه wp-content آپلود میشه و از این مسیر خوانده میشه.

پس اگر دسترسی به این پوشه از طرف هاست محدودیت داشته باشه هنگام نصب وردپرس و افزونه وردپرس هم خطایی که در آپلود فایل وردپرس به وجود اومده مواجه میشیم. برای اینکه این مشکل رو حل کنیم لازمه اول وارد هاست خودتون بشید و روی یک دکمه File Manager کلیک کنید تا وارد محیط مدیریت فایل ها بشید و پس از اون به مسیر public_html مراجعه کنید.

 

 

خب حالا وقتی که وارد مسیر public_html تو هاست خودتون شدید به مسیری که وردپرس رو در اون نصب کردید وارد بشید و اگر وردپرس شما تو همون مسیر اصلی پوشه public_hrml پوشه دیگری با عنوان wp-content وجود داره. اگه هم وردپرس رو در یک سایت و یا ساب دایرکتوری نصب کردید باید ابتدا وارد پوشه مورد نظر شده و سپس پوشه wp-content رو از داخل این پوشه بیابید.

 

 

همونطور که در عکس بالا میبینید در ستون آخر که با نام Permissions آورده شده هر فایل و پوشه ای که داخل هاست شما وجود داره یک سطح دسترسی برای خودش داره تا قابلیت نوشتن و خواندن در پوشه یا فایل فراهم باشه تا بتونید فایل رو در پوشه مورد نظر اضافه یا حذف کنید و برای فایل‌ها هم امکان ویرایش و مدیریت اونها فراهم باشه.

پس پوشه wp-content که در اینجا با سطح دسترسی 755 قرار داره حتما باید برای اینکه قابلیت نوشتن رو داشته باشه و بتونید فایلی رو در این پوشه آپلود کنید روی این میزان سطح دسترسی تنظیم شده باشه. حالا روی پوشه wp-content راست کلیک کنید و گزینه Change Permissions رو انتخاب کنی تا سطح دسترسی برای این پوشه رو تغییر بدید. بعد انتخاب گزینه مورد نظر پنجره زیر براتون نمایش داده میشه.

 

 

حالا همونطور که تو عکس بالا میبینید تیک گزینه 0755 موجود در ریفت write که در ستون user قرار داره رو فعال کنید تا در بخش Permission سطح دسترسی که بر اساس عدد نمایش داده شده روی 755 تنظیم بشه و در نهایت روی دکمه Change premissions کلیک کنید تا سطح دسترسی تغییر پیدا بکنه. بنابراین عملیات زیر رو انجام بدید :

شما باید در این فیلد عدد ۷۵۵ وارد کنید.

پس از آن، باید کادر کنار Recurse to subdirectories رو علامت بزنید.

در نهایت، شما باید بر روی گزینه Apply to directories only کلیک کنید.

روی دکمه OK کلیک کنید تا مجوزهای لازم تغییر داده شوند.

اکنون سرویس گیرنده FTP شما مجوزهای پوشه را به ۷۵۵ تنظیم می کند و اون رو به همه زیر پوشه ها در داخل wp-content اعمال می کنه که شامل پوشه Uploads هست که تمام تصاویر شما ذخیره میشه.

همچنین شما میخواید اطمینان داشته باشید که مجوز فایل برای فایل های خاص در پوشه wp-content شما صحیح هست یا نه.

یک بار دیگر، روی پوشه wp-content راست کلیک کرده و File permissions… رو انتخاب کنید. این بار مجوز ها را برای فایل ها تغییر خواهیم داد.

این بار مقدار ۶۴۴ را در فیلد مشخص شده وارد کنید و سپس کادر کنار Recurse to subdirectories رو علامت بزنید.

در نهایت، شما باید بر روی گزینه Apply to files only کلیک کنید.

روی دکمه OK کلیک کنید تا سرویس گیرنده شما برای تمام فایل ها در پوشه wp-content تنظیمات پرونده رو اعمال کنه.

در نهایت روی دکمه Change premissions کلیک کنید تا سطح دسترسی تغییر پیدا بکنه. حالا بعد از تغییر سطح دسترسی اگر به پیشخوان وردپرس مراجعه کنید خواهید دید که خطای آپلود نشدن فایل در وردپرس برطرف شده و میتونید به راحتی هر فایلی که قصد دارید در وردپرس آپلود کنید.

در صورتیکه مشکل پابرجا بود به پشتیبانی هاست خود اطلاع دهید تا فایل های موقت در هاست شما رو حذف کنند.

سخن آخر

خب دوستان محترم و عزیزانی که تازه وارد سایت ما شدید امیدوارم آموزش رفع خطای نوشتن پرونده روی دیسک مسترآموز مورد پسندتون قرار گرفته باشه و با اون تونسته باشید تا نسبت به رفع مشکل عدم اپلود شدن فایل در وردپرس اقدام کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش و نحوه رفع خطای نوشتن پرونده روی دیسک وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان پاسخگوی شما باشم.

نظر خودتان را ارسال کنید