وردپرس بهتر است یا جوملا؟ کدام را انتخاب کنم؟
وردپرس بهتر است یا جوملا؟ کدام را انتخاب کنم؟
– مقایسه بهینه سازی جوملا و وردپرس برای موتورهای جستجو
اگر شما بخواهید تا از طریق تبلیغات بازدیدکننده کسب کنید و ترافیک خودتون رو بالا ببرید درصد خیلی کمی از این بازدیدها مشتری واقعی شما رو تشکیل خواهند داد و به کاربر نهایی که همون مشتری شما خواهد بود میرسید. بنابراین سعی کنید تا در ابتدای کار بر روی سئو و بهینه سازی سیستم مدیریت محتوای مناسب تمرکز کرده و حساب ویژهای را باز کنید و ببینید کدام یک از سایت سازهای وردپرس و جوملا در میزان سئو و بهینه سازی سایت میتونه موفق تر عمل کنه.
جوملا یک لبه کوچکی از این بهینه سازی رو شامل میشه که این امکان را برای کاربران خودش فراهم میکنه .افزونه های موفق هرکدام اینا هستند.
سئو قدرتمند مطالب با افزونه Yoast Seo وردپرس – سئو مطالب در جوملا با افزونه EfSEO
-امنیت وردپرس بهتر است یا جوملا؟
وردپرس به دلیل دارا بودن هزاران پلاگین در مخزن وردپرس که هر کدوم از این افزونه ها امکاناتی رو برای شما فراهم میکنند به عنوان یک مشخصه مثبت در نظر گرفته میشوند تا در سایت خودتون ازش استفاده کنید اما در مقابل همین موضوع باعث میشه تا یک کابوس بزرگ برای سایت های وردپرسی از نظر امنیتی پیش بیاد، چرا که ما نمیدیونیم که آیا این افزونه ها قابل اطمینان هستند یا خیر؟ آیا با آخرین نسخه وردپرس که از اون استفاده میکنیم سازگاری کامل دارند یا نه؟ آیا به دلیل گذشتن مدت زمان بسیار زیاد از آخرین به روزرسانی افزونه همچنان میشه به اون اطمینان داشت یا نه؟ اینها سوالاتی هستند که افزونه ها و همچنین قالب های وردپرس باعث میشن تا امنیت وردپرس را در لبه پرتگاه قرار بدهند؛ چرا که همین افزونه ها و قالب ها بخشی از راه های نفوذ رو برای هکرها در صورتی که به درستی کدنویسی نشده باشند فراهم میکنند که همواره اگر در جریان اخبار افزونه های وردپرس بوده باشید شنیدی که افزونه هایی باعث شدند تا بسیاری از سایت های وردپرسی هک شوند که نمونه جدید اون افزونه آمار وردپرس بوده است.
بر خلاف جوملا وردپرس به صورت پیشفرض از مواردی مثل استفاده از SSL در داشبورد خودش یا ورود به صورت دو مرحله ای برخوردار نیست و با تکیه بر افزونه ها و کدنویسی هایی که در اون انجام میگیره باید بعد از نصب و فعال سازی وردپرس اقدام به پیاده سازی این موارد امنیتی کنیم. درواقع میشه این نتیجه رو گرفت که اگر از وردپرس استفاده میکنیم در بخش امنیت بر روی افزونه ها باید تمرکز بیشتری داشته باشیم تا سطح امنیت اون رو بالا ببریم، چرا که بسیاری از موارد در حالت پیشفرض روی اون فعال نیستند.
اما جوملا با ارائه راهکارهایی مثل امکان استفاده از SSL و امکان استفاده از 2FA برای تایید دو مرحله ای در هنگام ورود به داشبورد سایت که به صورت پیشفرض در اون قرار داره بهتر عمل کرده و مجموعه ای از موارد امنیتی بیشتری را ارائه می دهد.
-مقایسه میزان پتانسیل سفارشی سازی وردپرس و جوملا
هنگامی که سفارشی سازی سایت مدنظر ما باشه قالب های وردپرس در یک طرف و قالب های جوملا هم در یک طرف دیگه قرار دارند. علاوه بر این به دلیل آسان بودن یافتن قالب هایی با سطح بالا، با کیفیت، استفاده از طراحی مدرن و بهروز در درجه بالاتری نسبت به جوملا قرار داره و میتونید پوسته های دلخواه خودتون رو راحت تر تهیه کنید و از یک پشتیبانی خوب و مناسبتری برخوردار شوید.
– مقایسه توانایی مدیریت و کنترل محتوا در وردپرس و جوملا
میتوان خیلی منصفانه گفت که وردپرس کاربران را قادر می سازد محتوای خود را با سهولت نسبی و بهتری مدیریت کنند. هر کسی می تواند سیستم مدیریت محتوای وردپرس را نصب کند و چگونگی افزودن نوشته در وردپرس، صفحات یا انواع پست های سفارشی را در عرض چند دقیقه با استفاده از آموزش هایی که در سراسر وجود داره یاد بگیره، در حالی که این وضعیت در جوملا کمتر به چشم میخوره و برای یادگیری و کار با اون به فرصت و مدت زمان بیشتری نیاز داریم.
بنابراین با در نظر گرفتن مسئله توانایی مدیریت و راحتی کار با سیستم های مدیریت محتوای وردپرس و جوملا به دلیل اینکه وردپرس راحت تر عمل میکنه و کاربر در طول مدت زمان خیلی کمتری میتونه تا سایت خودش را مدیریت و سفارشی سازی کنه راند چهارم هم با پیروزی وردپرس به پایان خواهد رسید.