ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

آموزش انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

آموزش انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست

مرحله اول:  از فایل‌های وردپرس از طریق هاستخروجی گرفتن

برای تهیه خروجی از فایل‌های وردپرس لازمه تا ابتدا وارد هاست سی‌پنل یا دایرکت ادمین خودتون بشین، بنابراین بعد از آدرس سایتتون از عبارت 2222: برای ورود به هاست دایرکت ادمین و از عبارت 2082: برای ورود به سی پنل استفاده کنید تا صفحه ورود به دایرکت ادمین یا سی پنل بسته به کنترل پنلی که برای هاستتون استفاده میکنید به شما نشون داده بشه و در فیلدهای نام کاربری و رمز عبور اطلاعاتی که هنگام خرید هاست در اختیار شما قرار گرفته را وارد کنید. سپس اگر هاست شما سی‌پنل هست  از بخش Files روی گزینه File Manager کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایل در هاست سی‌پنل هدایت شوید.

به مسیر public_html که مربوط به فایل های سایت شما میشه مراجعه کنید و سپس با انتخاب کلیه فایل های مربوط به وردپرس که در این دایرکتوری قرار داره روی دکمه Select All که در نوار ابزار بالای صفحه قرار داره کلیک کنید تا همه فایل‌های مربوط به وردپرس انتخاب شوند. بعد از اینکه فایل ها انتخاب شدند روی آنها راست کلیک کنید و گزینه Compress را برای تهیه خروجی انتخاب کنید.

بعد از کلیک روی گزینه Compress پنجره زیر برای شما نمایش داده میشه که در اون باید ابتدا فرمت فایل خروجی را در حالت ZIP انتخاب کنید و سپس در انتهای پنجره مسیر مورد نظر برای ذخیره فایل به همراه عنوان اون را وارد کنید.

بنابراین فرمت فایل مورد نظر برای خروجی گرفتن را روی zip. قرار داده و سپس فایل خروجی را با نام backup تعیین کنید، در نهایت روی دکمه Compress Files کلیک کرده و منتظر بمونید تا فایل خروجی شما بسته به میزان حجم داده‌های سایت تهیه بشه. حالا بعد از اینکه فایل خروجی شما ایجاد شد اونو دانلود کنید و در سیستم خودتون ذخیره کنید.

مرحله دوم: از فایل های وردپرس در مسیر نصب برنامه لوکال هاستکپیبگیرید

به مسیر نصب برنامه ومپ که در C:\wamp64\www قرار داره مراجعه میکنم و یک پوشه جدید با نام دلخواه در اون میسازم و بعدش فایل خروجی را به این پوشه منتقل کرده و در نهایت با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه Extract Here فایلم رو از حالت فشرده خارج میکنم تا فایل های وردپرس بعد از خارج شدن از حالت فشرده در این پوشه اضافه شوند.

مرحله سوم:  از دیتابیس هاست خروجی بگیرید.

بعد از اینکه از فایل های خودتون نسخه خروجی تهیه کردید و سپس به پوشه مورد نظر در لوکال هاست کامپیوتر خودتون منتقل کردید لازمه تا از دیتابیس وردپرس هم یک نسخه خروجی تهیه کنید، بنابراین به صفحه اصلی سی‌پنل مراجعه کرده و سپس از Databases روی گزینه phpmyadmin کلیک کنید تا به صفحه مدیریت دیتابیس در phpmyadmin هدایت شوید.

ابتدا از سمت چپ روی نام پایگاه داده ای که قصد دارید تا از اون خروجی تهیه کنید کلیک کنید سپس از سربرگ بالا گزینه Export را انتخاب کنید تا صفحه‌ای براتون باز بشه و در این صفحه کافیه تا از قسمت Format نوع اون رو بر روی SQL انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید. بسته به میزان حجم دیتابیس منتظر بمونید تا خروجی اون تهیه بشه و اونو دانلود و در سیستم خودتون ذخیره کنید.

بعد از اینکه فایل دیتابیس شما هم آماده شد و اونو دانلود کردید تا اینجا کار ما با هاست سی‌پنل تموم شده و نیازی به هاست نداریم و باقی مراحل انجام انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست رو باید در سیستم خودمون دنبال کنیم.

مرحله چهارم: ساخت دیتابیس جدید در لوکال هاست

برای ساخت پایگاه داده در محیط لوکال هاست به آدرس http://localhost/phpmyadmin مراجعه کنید، قبل از هر کاری در محیط لوکال هاست دقت کنید که برنامه را اجرا کرده باشید تا مفسرهای مورد نیاز و سرور آپاچی برای کار در لوکال هاست برای شما فعال شده باشند سپس وارد صفحه مدیریت پایگاه داده یا همون دیتابیس شده و پایگاه داده برای سایت خود در محیط لوکال هاست وردپرس را بسازید. در هنگام ورود به phpmyadmin ممکنه تا از شما نام کاربری و رمز بخواهد که کافیه تا در فیلد نام کاربری عبارت root را وارد کرده و فیلد رمز را خالی بگذارید تا بتونید وارد محیط phpmyadmin در لوکال هاست شوید.

میتونید از منویی که در سمت چپ قرار داره یعنی گزینه New کلیک کنید تا صفحه ساخت پایگاه داده براتون نمایش داده بشه و یا اینکه از تب بالا روی گزینه Database کلیک کنید تا در نهایت باز هم همین بخش برای شما نمایش داده بشه. کافیه تا در فیلد Create Database نام پایگاه داده خودتونو به صورت لاتین وارد کنید و در نهایت با کلیک بر روی دکمه Create چند لحظه‌ای تامل کنید تا پایگاه داده شما ساخته شود.

مرحله پنجم: درون ریزی دیتابیس در لوکال هاست

بعد از اینکه پایگاه داده رو در لوکال هاست ساختید باید وارد phpmyadmin بشید و فایل خروجی پایگاه داده‎ای که از طریق هاست ازش در مرحله سوم همین آموزش خروجی گرفتید رو داخل این دیتابیس جدیدی که در لوکال هاست wamp ساختید ایمپورت کنید. بنابراین به آدرس localhost/phpmyadmin مراجعه کنید تا مجددا وارد محیط phpmyadmin در لوکال هاست wamp هدایت شوید. در این مرحله ممکنه تا از شما برای ورود به phpmyadmin رمز و نام کاربری بخواد که در اینجا برای نام کاربری از root استفاده کنید و فیلد رمز را خالی بگذارید و در نهایت با کلیک روی دکمه Go وارد محیط phpmyadmin در لوکال هاست شوید. پس از ورود به phpmyadmin، پایگاه داده‌ی جدید رو که در مرحله قبلی یعنی مرحله چهارم با همدیگه ساختیم را انتخاب کنید و روی دکمه import که در بالای صفحه قرار داره کلیک کنید. سپس در صفحه import که برای درون ریزی دیتابیس مورد استفاده قرار میگیره روی browse کلیک کرده و فایل .sql ذخیره شده رو که در مرحله سوم با همدیگه از طریق هاست سی پنل یک خروجی از اون در کامپیوتر خودمون ذخیره کردیم رو انتخاب کنید و در نهایت با کلیک روی دکمه go که در انتهای صفحه قرار داره عملیات ایمپورت اطلاعات پایگاه داده رو انجام بدین تا در نهایت در باکسی که با رنگ سبز به شما نشون داده میشه پیغام موفقیت آمیز بودن مراحل درون ریزی دیتابیس رو مشاهده کنید.

در این مرحله باید با تمام دقت پیش برید چرا که چندین دیتابیس توی لوکال هاست داشته باشید در صورتی که به اشتباه تو دیتابیس دیگه عملیات import یا درون ریزی انجام بگیره باعث ایجاد مشکل برای شما خواهد شد. در نهایت بعد از کلیک روی دکمه Go پیغام سبز رنگ به شما نشون داده شده و تیبل‌های دیتابیس وردپرس رو مشاهده میکنید که در سمت چپ زیر عنوان دیتابیس اضافه شده‌اند.

بعد از اینکه دیتابیس با موفقیت در پایگاه داده مورد نظر در لوکال هاست اضافه شد حالا نوبت به ایجاد ارتباط دیتابیس با فایل‌های وردپرس میرسه که از طریق ویرایش فایل wp-config.php صورت میگیره، پس حالا به مرحله بعد مراجعه میکنیم تا ارتباط بین دیتابیس و فایل‌های وردپرس را برقرار کنیم.

مرحله ششم: اتصال دیتابیس با ویرایش فایل wp-config

حالا تا اینجا که همه‌ی فایل ها و داده های سایتمونو  دانلود کردیم و روی مسیری که در لوکال هاست مورد نظرمون بودند منتقل کردیم نوبت به این میرسه تا ارتباط بین اطلاعات سایت در محیط لوکال هاست و پایگاه داده رو برقرار کنیم . برای این کار نیاز داریم تا ابتدا وارد مسیری که وردپرس را در اون نصب کردیم شویم .فایلی که با عنوان wp-config.php در این پوشه قرار داره را با یک نرم افزار ویرایشگر متن باز کنید تا اطلاعات دیتابیس را در اون وارد کنید.

بعد از اینکه فایل wp-config.php را برای ویرایش باز کردید میبایست اطلاعات دیتابیس را که در مرحله چهارم ساختید در این فایل وارد کنید. اطلاعات دیتابیس را بر اساس توضیحات ارائه شده در زیر وارد کنید.

DB_NAME:  نام پایگاه داده وردپرس

DB_USER:  نام کاربر پایگاه داده وردپرس

DB_PASSWORD:  این گزینه باید خالی گذاشته بشه،

بنابراین عبارت password_here را از آن حذف کرده و خالی بگذارید.

پس از اینکه به درستی موارد مورد نظر وارد شد فایل wp-config.php را با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl + S ذخیره کنید تا اطلاعات مربوط به پایگاه داده جدید وردپرس که شامل نام پایگاه داده، نام کاربر پایگاه داده و رمز پایگاه داده میشه در اون ذخیره بشه و وارد مرحله بعدی بشین.

مرحله هفتم: به‌روزرسانی آدرس سایت و اصلاح آنها

بعد از اینکه عملیات درون ریزی دیتابیس را انجام داده و فایل config وردپرس را بر اساس دیتابیس جدید ویرایش کردید، باید لینک‌های سایت صحیح کنیم زیرا ممکنه هنوز به مسیر هاستمون اشاره کنند و برای ما بارگزاری نشوند، پس اگر آدرس‌های شما صحیح باشند و قادر به ورود به سایت، پیشخوان وردپرس و لود کامل سایت در محیط لوکال هاست بدون هیچ مشکلی بودید نیازی به این کار ندارید اما اگر در این موارد مشکلی بود باید اقدام به اصلاح اونها کنید، البته این نکته را بخاطر داشته باشید که برا اطمینان باید حتما از طریق دیتابیس ببینید که تنظیمات به چه شکلی هست، چون در حالت عادی از اونجایی که سایت شما فعال هست شما سایت را در محیط لوکال هاست به درستی میبینید و دلیل اونم اینه که داده‌ها رو از طریق هاست دریافت میکنید که همین اتفاق در این آموزش افتاده و اگر من به هر طریقی ارتباطم رو با سایت قطع کنم که بهترین راهکارش قطع کردن اینترنت من خواهد بود با خطا در سایتی که وردپرس روی لوکال هاست بالا میاد مواجه خواهم شد. بنابراین وارد phpmyadmin بشید، جدول wp-options پایگاه داده جدید که در مرحله چهارم ساختید رو انتخاب کنید، البته این امکان وجود داره که به دلیل تغییر پیشوند جداول وردپرس که در حالت عادی روی _wp هستش این بخش با یک نام دیگه برای شما نشون داده بشه که در هر صورت بعد از پیشوند جدول عبارت options قرار داره، حالا بسته به نامی که انتخاب کردید به این تیبل مراجعه کرده و سپس در رکوردهای جدول که بهتون نمایش داده میشه رکوردهای siteurl و home رو پیدا کنید و نام localhost را به همراه نام پوشه‌ای که فایل های خروجی گرفته شده از وردپرس که در مرحله دوم در اون مسیر قرار دادین رو داخلش جایگزین کنید.

برای این کار کافیه تا روی دکمه Edit که در بخش siteurl و home قرار داره کلیک کنید تا در صفحه ویرایش اونها آدرس فعلی مسیری که وردپرس در لوکال هاست نصب است را وارد کنید.

بعد از اینکه آدرس مسیر نصب وردپرس در لوکال هاست رو برای سایتتون تنظیم کردید باید لینک‌های داخلی وردپرس رو هم بروزرسانی کنید تا کلیه لینک‌های موجود در سایت بر اساس آدرس موجود در لوکال هاست تنظیم شوند. برای این کار روی نام پایگاه داده ی سایت داخل phpmyadmin کلیک کنید، سپس سربرگ sql رو باز کنین و کد زیر رو داخلش تایپ کنید.

به جای www.mramooz.com عبارت در کد بالا آدرس دامنه ای که وردپرس رو اون نصب هست رو وارد کنید.

کد بالا را در فیلد Run SQL query/queries on database قرار داده و در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید و منتظر بمونید تا عملیات انتقال صورت بگیره بعد از این کار سایت شما با موفقیت از محیط هاست به لوکال هاست wamp منتقل شده است. عملیات انتقال در سایر برنامه هایی که با استفاده از اونها اقدام به ساخت لوکال هاست در کامپیوتر خودتون کردید توسط همین مراحل هفت گانه صورت میگیرن و تنها تفاوت اونها در مسیردهی خواهد بود. پس اگر شما از هاست دیگه ای مثل سی پنل استفاده میکنید و برنامه لوکال هاست مورد استفاده‌تون هم xampp یا lamp هستش در هر صورت کافیه تا همین مراحل را برای انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست طی کنید.

 

نظر خودتان را ارسال کنید