ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

آموزش مدیریت نوشته‌ها در وردپرس

آموزش مدیریت نوشته‌ها در وردپرس

 

post management

در این مقاله میخواهیم  به معرفی و آموزش مدیریت نوشته‌ها در وردپرس بپردازیم

با مسترآموز همراه باشید…….

برای مدیریت نوشته‌ها در وردپرس باید بعد از ورود به پیشخوان وردپرس روی منوی نوشته‌ها کلیک کنید تا وارد صفحه مربوط به مدیریت نوشته‌ها در وردپرس شده و هر نوع اقدامی که میخواهید تا روی نوشته‌ها داشته باشید را انجام دهید. با کلیک روی این منو صفحه زیر برای شما نشون داده شده و اطلاعات اصلی هر نوشته در قالب یک لیست برای شما نشون داده خواهد شد.

در صفحه نوشته ها میتونید تا اقداماتی مربوط به ویرایش، ویرایش سریع، حذف نوشته، نمایش نوشته، مشاهده دسته‌بندی و برچسب، مشاهده نویسنده نوشته، دیدگاه‌های هر نوشته و… را مشاهده کرده و با کلیک روی هر بخش در نهایت به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

برای مخفی کردن اطلاعات یک نوشته از صفحه همه نوشته‌ها در وردپرس لازمه تا ابتدا به این صفحه مراجعه کنید و سپس روی دکمه تنظیمات صفحه که در بالا و در سمت چپ قرار داره و تو تصویر زیر هم اونو میبینید کلیک کنید تا پنجره مربوط به اون برای شما نشون داده بشه تا بتونید اطلاعات هر نوشته رو که در این صفحه نشون داده میشه را کنترل کنید.

افزودن نوشته در وردپرس

برای شروع به وبلاگ‌نویسی و تولید محتوا در وردپرس ابتدا از پیشخوان وردپرس به مسیر همه‌ی نوشته‌ها> افزودن نوشته مراجعه کنید و یا اینکه میتونید تا با کلیک روی دکمه افزودن نوشته که در صفحه همه‌ی نوشته‌ها در وردپرس قرار داره کلیک کنید تا مشابه تصویر زیر به صفحه افزودن نوشته در وردپرس هدایت شوید.

add posts

 

عنوان نوشته: این فیلد مربوط به نام نوشته و عنوان انتخاب شما هستش که میتونید در اون وارد کنید.

جعبه ابزار ویرایشگر وردپرس: در زیر عنوان همونطور که میبینید آیکون‌های مختلف و دکمه های گوناگونی وجود داره که هر کدوم برای کاری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

و در نهایت آیکون زیر این دو بخش که برای تغییر حالت ویرایشگر به تمام صفحه مورد استفاده قرار میگیره و اگه روی این دکمه کلیک کنید موارد مربوط به منوی وردپرس در همه بخش‌ها مانند Taskbar ویندوز عمل کرده و مخفی میشوند و با تکون دادن نشانگر ماوس میتونید تا اونها را مشاهده کنید.

باکس ویرایشگر: در نهایت در باکس ویرایشگر وردپرس هم میتونید تا محتوای خودتون را وارد کرده و با استفاده از ابزاری که در بالا به معرفی اونها پرداختیم روی محتوای متن و تصاویر و رسانه های استفاده شده در محتوای نوشته خودتون کنترل کاملی داشته باشید.

همونطور که در تصویر هم مشاهده میکنید در سمت راست ویرایشگر هم میتونید تا نوع المنت انتخاب شده که در اینجا با حالت P اون رو مشاهده میکنید را ببینید، این بخش ها میتونه تا شامل موارد دیگه ای مثل div، strong و… باشه که در هر حالت نشانگر ماوس در هر مکانی که قرار داشته باشه به شما نشون داده خواهد شد و با استفاده از تعداد واژه های استفاده شده در محتوای نوشته را ببینید که محتوای شما چه تعداد کلمه رو تا به اینجای کار به خودش اختصاص داده و بر همین اساس اگر سایت شما دارای چندین نویسنده هستش بر اساس همین تعداد کلمات بتونید تا هزینه نوشته ها رو به اونها پرداخت کنید.

باکسی با عنوان انتشار را مشاهده کنید که در اون میتونید تا وضعیت نوشته خودتون را در حالت های گوناگون تعیین کرده و مدیریت نمایید.

میتونید تا قبل از هر کاری روی دکمه ذخیره پیش‌نویس کلیک کنید تا نوشته شما با آخرین تغییراتی که روی اون اعمال کردید ذخیره بشه، البته قابلیتی در وردپرس وجود داره که به صورت خودکار نوشته‌ها در حالت پیش نویس در بازه زمانی مشخصی ذخیره میشوند. با کلیک روی دکمه پیش‌نمایش نوشته هم میتونید تا نوشته خودتون را در حالتی که هنوز برای همه قابل مشاهده و در دسترس نیست مشاهده کنید.

با استفاده از بخش وضعیت نوشته هم میتونید تا نوع نوشته را در حالت منتشر شده، پیش‌نویس، برای بازبینی و… مشخص کنید تا در هر حالتی که قصد دارید و بنا به اون حالت نوشته شما قرار بگیره.

با استفاده از بخش نمایانی هم میتونید تا نوشته خودتون رو در حالت عمومی و یا خصوصی منتشر کنید. اگر نوشته شما در حالت عمومی باشه کلیه کاربرانی که در سایت هستند میتونند تا اونو مشاهده کنند اما وقتی نوشته در حالت خصوصی قرار بگیره میتونید اون رو در حالت رمزدار و یا خصوصی قرار بدین تا در حالت خصوصی فقط خود شما قادر به مشاهده اون باشید و در حالت رمزدار هم میتونید یک رمز برای نوشته خودتون مشخص کنید تا وقتی کاربری به صفحه نوشته رفت ازش رمز نوشته رو بخواهد و بعد از اینکه رمز نوشته را به درستی وارد کرد بتونه تا محتوای نوشته را مشاهده کنه.

بعد از تعیین رمز کافیه تا روی دکمه قبول کلیک کنید و در نهایت با کلیک روی دکمه انتشار یا به‌روزرسانی که براتون نشون داده میشه تغییرات جدید رو روی نوشته خودتون اعمال کنید. با استفاده از بخش انتشار فوری هم میتونید تا زمان انتشار نوشته را تغییر دهید.

دسته‌بندی نوشته

همینطور که نگاه شما در سمت چپ قرار داره یه مقدار خیلی کمی به پایین اسکرول کنید تا در زیر بخش انتشار به بخش دسته‌ها دسترسی پیدا کنید.

مدیریت دسته‌ها در وردپرس

در پیشخوان وردپرس به مسیر نوشته‌ها> دسته‌ها مراجعه کنید و بعد از اینکه وارد صفحه مورد نظر شدید ابتدا یک نام برای دسته بندی خودتون انتخاب کنید، سپس در قسمت نامک ترجیحا در حالت انگلیسی آدرس دسته بندی خودتون را وارد کنید و از بخش مادر دسته هم اگر دسته بندی شما جزو دسته بندی اصلی نیست دسته مادر اون را انتخاب کنید و سپس در فیلد توضیحات خلاصه ای از دسته بندی خودتون را وارد کرده و در نهایت روی دکمه افزودن دسته تازه کلیک کنید.

بعد از کلیک روی دکمه افزودن دسته تازه در سمت چپ اضافه خواهد شد که میتونید با کلیک روی دکمه ویرایش اقدام به ویرایش دسته بندی مورد نظر کنید. حالا به همین ترتیب تمامی دسته بندی های مربوط به سایت رو میتونید از اینجا اضافه کنید و از قسمت مادر دسته هم به صورت درختی و منظم زیر دسته ها را اضافه کنید تا مطالب خودتون را به شکل منظم و منسجمی در سایت بر اساس دسته بندی در اختیار کاربران قرار دهید تا خیلی راحت تر بتونند تا به مطالب دلخواه خودشون دسترسی داشته و اونها را پیدا کنند.

برچسب نوشته

در این قسمت میتونید تا برای نوشته های خودتون برچسب انتخاب کنید و مرتبط با محتوای نوشته درست مثل دسته بندی ها اقدام به تگ گذاری روی نوشته های خودتون کنید.

برای استفاده از تصویر شاخص کافیه تا مشابه تصویر زیر روی دکمه قرار دادن به‌عنوان تصویر شاخص کلیک کنید و سپس در پنجره رسانه وردپرس که برای شما باز میشه یکی از تصاویر مرتبط در رسانه را انتخاب کنید و یا اینکه تصویر جدید رو در اون آپلود کنید و به عنوان تصویر شاخص یا همون Thumbnail ها در وردپرس استفاده کنید.

کارهای دسته جمعی در وردپرس

یکی از قابلیت های منحصر به فرد وردپرس اینه که میتونید به صورت کلی هم اقدام به اعمال تغییرات روی نوشته ها و سایر بخش های موجود در وردپرس کنید،

جستجو صافی نوشته‌ها

با استفاده از این قابلیت به راحتی میتونید در میان لیست انبوهی از نوشته های تولید شده توسط خودتون اقدام به جستجو کرده و یا با استفاده از گزینه صافی با استفاده از فیلترهای زمان، دسته‌بندی و سایر فیلترهایی که بر اساس قالب و یا افزونه های نصب شده در اختیار شما قرار دارد اقدام به پیدا کردن سریع نوشته خودتون کنید تا اون رو ویرایش کرده و یا کارهای دیگری روی نوشته انجام دهید. ب

نظر خودتان را ارسال کنید