آموزش افزودن مدیر در وردپرس با FTP
در این مقاله قصد دارم شما را با افزودن مدیر در وردپرس با FTP آشنا کنم؛ با مستر آموز همراه باشید…
آموزش افزودن مدیر در وردپرس با FTP
در این روش که به شما آموزش میدم کافیه تا قطعه کد زیر را به فایل فانکشن(functions.php) قالب خودتون اضافه کنید .
اگر وردپرس را در دامنه اصلی سایت خودتون نصب کردید به مسیر /public_html/ wp-content/themes/ در هاست مراجعه کرده و وارد پوشه قالبی که روی سایت شما فعال است شوید، سپس در این پوشه به دنبال فایلی با نام functions.php بگردید و کادر زیر را در مکان مناسبی از این فایل قرار دهید. چه در صورتی که از FTP استفاده میکنید و چه با استفاده از ورود مستقیم به هاست کافیه تا با هر یک از این ابزار به مسیر ذکر شده مراجعه کنید.
1
2
3
4
5
6
7
|
function wpb_admin_account(){
if (!username_exists($user) && !email_exists($email)){
$user_id = wp_create_user($user,$pass,$email);
$user = new WP_User($user_id);
$user->set_role(‘administrator’);}}
add_action(‘init’,‘wpb_admin_account’);
|
- رای نام کاربری به جای mramooz نام کاربری دلخواه خودتون را وارد کنید. (این نام کاربری نباید از قبل در سایت وجود داشته باشد)
- برای رمز عبور به جای 11111 رمز دلخواه خودتون را وارد کنید.
- و در نهایت برای ایمیل به جای [email protected] ایمیل خودتون را وارد کنید.
برای تنظیم سطح دسترسی در وردپرس نیز میتوان در خط ششم با تغییر مقدار تابع set_role بجای دسترسی administrator که برای مدیر مورد استفاده قرار میگیرد از سطوح editor ، author ، contributor و subscriber استفاده کرد کنید تا کاربری که اضافه میکنید به ترتیب یکی از نقشهای کاربری مشارکت کننده، نویسنده، ویرایشگر و مشترک برای وی تعیین شود.
پس از قرار دادن کد در فانکشن و ذخیره آن، حالا میتونید تا با استفاده از مشخصات مدیر جدید که در این کد قرار دادید وارد پیشخوان وردپرس بشید. دقت کنید که بلافاصله پس از ورود در وردپرس و اطمینان از اینکه اکانت شما ساخته شده است، کدهایی را که در فانکشن قرار دادید را حذف کنید چون کاربر جدید ایجاد شده و دیگر نیازی به آنها نیست همچنین ممکن است به دلیل تلاش وردپرس جهت ساخت همین کاربری که عملا دیگه ساخته شده و وجود داره با خطا در پیشخوان یا افزایش مصرف منابع سرور و هاست روبرو شوید.