آموزش حل مشکل عدم نمایش عکس در وردپرس
مشکل عدم نمایش عکس در وردپرس
حل مشکل عدم نمایش تصاویر وردپرس در افزونه چت پک
اگر افزونه جتپک وردپرس روی سایت شما نصب شده باشه و قابلیت فوتون رو در اون فعال کرده باشید این افزونه میاد و تصاویری که در نوشتههای سایت شما وجود داره در سرور خودش ذخیره میکنه تا تصاویر با حجم کمتر و سرعت بیشتری برای بازدیدکنندهها در دسترس باشند و خب همونطور که همه ما چنین قابلیتی رو دوست دارین تا ازش استفاده کنیم اما به دلیل فیلترینگی که روی وردپرس توسط شبکه زیرساختی کشور صورت گرفته تصاویر برای ما بدون استفاده از vpn یا برنامههای تغییر آیپی نمایش داده نمیشوند.
حل مشکل عدم نمایش تصاویر وردپرس به دلیل خطای کدنویسی
دومین دلیل رایج که برای عدم نمایش تصاویر در وردپرس رایج هست اینه که با افزودن یک قطعه کد در فایل فانکشن یا هر فایل دیگه از وردپرس این مشکل به وجود میاد و تصاویر نمایش داده نمیشه و برای حل این مورد باید ابتدا آخرین تغییراتی که بر روی هر یک از فایلهای قالب انجام دادین را بررسی کرده و قطعه کد مورد نظر را بردارید تا مشکل شما برطرف شود.
حل مشکل عدم نمایش تصاویر وردپرس بعد از نصب افزونه
گاهی هم مشکل عدم نمایش تصاویر در وردپرس به دلیل اینکه افزونهای نصب کردید به وجود میاد که بخاطر ایجاد اختلال در کدنویسی افزونه میتونه باعث بشه تا تصاویر شما در نوشتهها نمایش داده نشوند.
برای این کار ابتدا به مسیر افزونهها در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید و سپس با فعال کردن تیک گزینهای که در کنار عنوان هر افزونه وجود داره کلیه افزونهها را انتخاب کنید و در نهایت از منوی کارهای دسته جمعی گزینه غیرفعال کردن را انتخاب کنید تا تمامی افزونهها غیرفعال شوند.
حالا در این مرحله کافیه تا یکی یکی روی گزینه فعال کردن که در زیر عنوان هر افزونه قرار داره افزونه را فعال کنید و در هر بال فعال کردن لینک نوشتههای سایت رو بررسی کنید و ببینید که بعد از فعال کردن کدوم یکی از افزونهها است که تصاویر دیگه نشون داده نمیشوند، در این صورت افزونهای که ایجاد مشکل کرده را میتونید پیدا کرده و بررسی کنید.
فعال کردن دیباگ وردپرس برای رفع مشکل نمایش تصاویر در وردپرس
حالت دیباگ وردپرس بهترین راهکاری هستش که با استفاده از اون می تونیم بدونیم که مشکل ما از کجا خواهد بود. بنابراین برای فعال کردن اون کافیه تا به قسمت File Manager در هاست مراجعه کرده و سپس فایل wp-config.php که در مسیر public_html قرار دارد را انتخاب کرده و با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه Edit نسبت به ویرایش اون اقدام کنید. در صفحه ویرایش فایل که براتون باز میشه به دنبال قطعه کد زیر باشید.
1
|
define( ‘WP_DEBUG’, false );
|
اگر هم این خط وجود نداره اونو به فایل اضافه کنید و مقدار اون را برای فعال کردن به true برگردونید، بنابراین برای اینکه حالت دیباگ فعال باشه باید کد بالا را به شکل زیر تغییر بدین که به جای false مقدار true در اون قرار داده شده باشد.
1
|
define( ‘WP_DEBUG’, true);
|
حالا بعد از اینکه فایل را ذخیره کردید سایت را رفرش کنید، در این صورت کدهای خطایی را با نوشتههایی مشاهده خواهید کرد که در اون مسیر خطا و خط خطا به شما نشون داده شده و برای رفع مشکل کافیه تا به مسیرهای ذکر شده در هر خط مراجعه کنید تا مشکل را بررسی و برطرف کنید