ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

در این مقاله قصد دارم شما را با آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین آشنا کنم؛ با مستر آموز همراه باشید…

 

آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

ابتدا لازمه تا وارد هاست خودتون شده و فایل بسته نصبی را در file manager هاست خودتون آپلود کنید.  به مسیر public_html وارد شوید.

روی دکمه Upload Files to Current Directory کلیک کنید تا به صفحه آپلود فایل در هاست دایرکت ادمین هدایت شوید.

در صفحه باز شده فایل بسته نصبی وردپرس را که با فرمت zip. هست را انتخاب کنید تا آپلود بشه،باید آن را از حالت فشرده خارج کنیم. بنابراین برای خروج فایل از حالت فشرده روی دکمه Extract که مقابل فایل آپلود شده قرار داره کلیک کنید.

با کلیک روی دکمه Extract به صفحه ای در اون هدایت خواهید شد، فایلی با نام installer.php و فایل دیگیری با عنوان قالب مورد نظر قرار داره که شامل فایل های وردپرس هستش، همچنین از شما میخواد تا مسیری که قصد دارید تا فایل ها بعد از اینکه از خروج از حالت فشرده در اون قرار بگیرند رو انتخاب کنید، بروی دکمه Extract کلیک کنید.

بعد از کلیک روی دکمه Extract منتظر بمونید تا عملیات خارج کردن فایل فشرده از حالت zip. به انتها برسه، حالا که فایل ها با موفقیت خارج شدند خواهید دید که دو تا فایل که یکی از اونها با نام installer.php و فایل دیگه هم عنوان دلخواهی مثل قالب میتونه باشه که با فرمت zip. هستش و شامل فایل های وردپرس میشه از این فایل پکیج اصلی استخراج میشه، حالا فایل فشرده اولی که اونو از حالت فشرده خارج کردید رو میتونید حذف کنید یا به پوشه دیگه ای منتقل کنید تا باعث سردرگمی شما در هنگام راه‌اندازی بسته نصبی در هاست سی پنل نباشد.

در مرحله بعد آدرس دامنه خودتون رو وارد کرده و در انتهای اون آدرس installer.php را وارد کنید تا به مرحله راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل وارد شوید. در صفحه مورد نظر اطلاعات و نیازمندیهایی که برای نصب بسته آسان وردپرس لازمه به شما نمایش داده خواهد شد که اگر برخی از اونها بر روی هاست شما فعال نباشه به صورت قرمز رنگ به شما نمایش داده میشه اما اگر همه چی درست و دقیق بود با رنگ سبز رنگ قابل مشاهده خواهد بود.

روی بخش Options کلیک کنید تا گزینه های مربوط به تنظیمات به شما نشون داده بشه و  از قسمت Extraction اون را در حالت دستی یعنی Manual Archive Extraction انتخاب کنید. دلیل انتخاب این گزینه این هستش که گاها به دلیل محدودیت هایی که ممکنه روی هاست شما وجود داشته باشه این امکان وجود داره که در حالت اتوماتیک خود اسکریپت قادر نباشه تا فایل های وردپرس را که در یک فایل دیگه ای در کنار فایل installer.php قرار داره را از حالت زیپ خارج کنه، از طرف دیگه سرعت خارج کردن از حالت فشرده نسبت به حالت دستی ممکنه تا کندتر باشه بنابراین پیشنهاد میکنم تا فایل های وردپرس را به صورت دستی از حالت فشرده خارج کنید، بنابراین وارد فایل منیجر هاست دایرکت ادمین شوید، دو فایل که با عنوان installer.php و فایل قالب که با فرمت zip. در دسترس قرار داره رو خواهید دید، روی دکمه Extract کلیک کرده و بعدش که به صفحه بعدی هدایت شدید مسیری که روی public_html قرار داره را دست نخورده باقی بگذارید و در نهایت گزینه Extract را انتخاب کنید تا بعد از خارج شدن این فایل از حالت فشرده، فایل های مربوط به وردپرس از حالت فشرده خارج شوند.  فایل های وردپرس و پایگاه داده SQL سایت از براتون استخراج شده و قابل مشاهده هستند. در این مرحله هم میتونید فایل زیپ رو حذف کرده و یا به پوشه دیگه منتقل کنید تا باعث سردرگمی نشود.

حالا که فایل ها از حالت فشرده خارج شند به صفحه installer.php در سایت برگردید و تیک گزینه I have read and accept all terms & notices (required to continue) را فعال کنید تا دکمه Next فعال شده و قوانین مربوط به راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین رو هم تایید کرده باشید. حالا روی دکمه Next کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی بشین.

در این مرحله از شما میخواهد تا اطلاعات مربوط به دیتابیس سایت رو وارد کنید، بنابراین لازمه تا یک دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین بسازید و اطلاعات اون را وارد کنید.

ساخت دیتابیس جدید

پس به صفحه اصلی کنترل پنل دایرکت ادمین در هاست مراجعه کرده و  زیر روی دکمه MySQL Management کلیک کنید تا وارد مرحله ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین شوید.

بعد از کلیک روی دکمه MySQL Management به صفحه‌ای هدایت خواهید شد، که میتونید در اون به مدیریت و کنترل پایگاه داده هایی که در هاست دایرکت ادمین برای وردپرس و یا هر نوع سیستم مدیریت محتوای دیگه ساختید بپردازید.  در همین صفحه روی گزینه Create new Database کلیک کنید تا به صفحه ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین هدایت شوید.

Database Name:  نام پایگاه داده وردپرس

Database Username:  نام کاربر پایگاه داده وردپرس

Username Password: رمز مورد نظر برای پایگاه داده

Confirm Password: مجددا رمز عبور

حالا که اطلاعات پایگاه داده خودتونو وارد کردید  دکمه Create کلیک کنید و منتظر بمانید تا پایگاه داده شما ساخته شود. حالا که دیتابیس شما ساخته شد به صفحه installer.php در دامنه سایت برگردید و با وارد کردن اطلاعات دیتابیس ادامه مراحل راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس رو پیش برین.

ادامه مراحل راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

حالا که وارد صفحه مورد نظر شدید همینطور که در سربرگ Basic قرار دارید ابتدا از قسمت Action گزینه connect and remove all data را انتخاب کنید و سپس اطلاعات دیتابیس رو مشابه تصویر و توضحات ارائه شده در زیر وارد کنید.

Host: در این فیلد گزینه localhost به صورت پیشفرض قرار داره

Database:  نام پایگاه داده

User:  نام کاربر پایگاه داده وردپرس

Password: رمزی که برای پایگاه داده

حالا که اطلاعات دیتابیس را وارد کردید به پایین صفحه اسکرول کنید و روی دکمه Test Database کلیک کنید تا در کادر قرمز رنگ اطلاعات دیتابیس بررسی شده و پیغام Success رو برای اطلاعات دیتابیس، هاست، ورژن مورد نیاز سرور و… رو مشاهده کنید. روی دکمه Next که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید، با کلیک روی این دکمه پنجره‌ای مشابه تصویر زیر براتون باز میشه که به عنوان یک تاییدیه در هنگام نصب بسته آسان وردپرس به شما نمایش داده میشه و اگر همه چی رو درست وارد کردید روی دکمه Yes کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

بعد از کلیک روی دکمه Yes منتظر بمونید تا داده های شما پردازش شده و موارد مورد نیاز برای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس پردازش شوند تا در مرحله بعد اقدام به ساخت یوزر ادمین در سایت وردپرس خودتون کنید. بعد از اینکه وارد مرحله بعد شدید ابتدا روی Options کلیک کنید تا تنظیمات اون به شما نمایش داده بشن و بعدش در قسمت New Admin Account که مشاهده میکنید تو فیلد Username نام کاربری و در فیلد Password هم رمز مورد نظر خودتونو برای ساخت و راه اندازی وردپرس انتخاب کنید و در نهایت روی دکمه Next که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید.

با کلیک روی دکمه Next به صفحه زیر هدایت میشید که در اون جزییات نصب بسته آسان وردپرس به شما نمایش داده میشه و همونطور که در اون مشاهده میکنید هیچ خطایی در اون وجود نداره و همگی موارد به رنگ سبز هستند، حالا کافیه تا آدرس سایتتون رو باز کرده و نتیجه کار رو مشاهده کنید.

 

نظر خودتان را ارسال کنید