نحوه انتقال سایت وردپرس با افزونه WP Clone
آموزش انتقال سایت وردپرس با افزونه WP Clone
با سلام خدمت کاربران سایت مِستر آموز و علاقه مندان به وردپرس.
خیلی خوشحالیم از اینکه در خدمت شما هستیم.
اول از شما سوال می پرسم که شماکابران وب سایت خود را بر روی لوکال هاست ساخته اید و در حال تکمیل آن هستید و یا بر روی هاست آنلاین ؟
اگر بر روی لوکال هاست طراحی کرده اید و بخواهید آن را بر روی هاست منتقل کنید باید همراه ما باشید که در این آموزش وردپرس ، افزونه ای را برای شما معرفی می کنیم که با استفاده از آن بتوانید وردپرس خود را از روی لوکال هاست یا هاست به هاست و دامنه دیگر منتقل کنید ، پس با ما همراه باشید .
آموزش انتقال سایت وردپرس با افزونه WP Clone
اگر شما بخواهید به صورتی دستی سایت خود را به هاست دیگری منتقل کنید باید از فایل های سایت Backup بگیرید و دیتابیس سایت تون را اکسپورت کنید و بعد از این که این مراحل را به درست انجام دادید و بعد از کلی کار و نگرانی و دغدغه سایت خود را منتقل کردید ، که این راه دردسرهای زیادی دارد و شما شاید به دنبال راه بهتری بگردید .
ما افزونه WP Clone by WP Academy را به شما معرفی می کنیم که برای شما زمینه انتقال سایت را به راحتی فراهم می کند و شما می توانید در هر شرایطی سایت خود را به دامنه جدید انتقال دهید . حتما شما هم مشتاق شدید که بدانید این افزونه به چه صورتی عمل می کند.این افزونه را دانلود کنید ومثل افزونه های دیگر آن را نصب و فعالسازی کنید.
پس از این که افزونه را فعال کردید، باید تنظیمات آن را انجام دهید و سایت خود را به دامنه دیگر منتقل کنید. با فعال سازی افزونه شما گزینه ی wp clone را در پنل وردپرس خود مشاهده کنید که بر روی Create Backup کلیک کنید تا در زمان کوتاهی یک بک آپ از سایت شما تهیه کند و در اختیارتون قرار دهد ، حال در ادامه ی راه شما بر روی گزینه copy URL کلیک کنید تا برای انتقال سایت تون به هاست دیگر اقدام نمایید و با کلیک بر روی این گزینه شما آدرس این فایل را داشته باشید و ذخیره کنید .
در ادامه شما باید به هاست جدید خود بروید و وردپرس را در آنجا نصب کنید و دقت کنید که تنظیمات سایت و نام آن همه بر عهده ی خود شماست و در اینجا ما فقط به انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر می پردازیم و پس از نصب وردپرس شما به پنل وب سایت بروید و افزونه wp clone by wp academy را هم در اینجا نصب کنید و سپس به گزینه ی تنظیمات ان یعنی wp clone بروید و در اینجا شما تیک گزینه ی Restore from URL را بزنید و در جای آدرس ، فایل بک اپی که در مرحله قبل از سایتت اصلیتون دریافت کردید ، کپی کنید و سپس تیک I AGREE Required for “Restore” function را بزنید و در این صورت شما توانستید اطلاعات پایگاه داده قبلی خود را در دیتابیس هاست جدید تون ، جایگذاری کنید و در نهایت بر روی دکمه ی Restore from URL کلیک کنید و اگر جمله ی Restore Successful را دیدن ، این به معنیه اینه که شما توانستید با موفقیت اطلاعات پایگاه دادتون را منتقل کنید ولی اگر بعد از این که مدت کوتاهی صبر کردید و این پیام را ندید باید دوباره کار Restore را انجام دهید.
بعد از دریافت پیام موفقیت آمیز بودن انتقال سایت ، شما می توانید به سایت خود بروید و ببینید که کاملا مثل سایت قبلی است و کاملا انتقال یافته و این اطلاعات به درستی و کامل بر روی وردپرسی که در هاست نصب کرده اید ، جایگزین شده و حتی می توانید به بخش افزونه های پنل بروید و ببینید که تمامی افزونه ها هم انتقال یافته است و اطلاعات کاربری برای ورود به پنل را هم جایگذاری کنید و اگر شما به صفحه های دیگری از سایت خود رفتید و با خطای ۴۰۴ روبرو شدید ، باید به بخش پیوندهای یکتا بروید و تنظیمات آن را هانمانند سایت قبلی خود انجام دهید.
دوستان تبریک می گوییم شما توانستید به راحتی سایت تون را از یک هاست به هاست دیگر منتقل کنید و برای درک بهتر ، به شما پیشنهاد می کنم به سوالات و جواب هایی که در ادامه هست توجه کنید:
برای انتقال یک سایت وردپرسی از یک هاست به هاست دیگر بدون تغییر دامنه چه باید کرد ؟
برای تغییر هاست خود ، شما می توانید به صورت دستی مراحل زیر را انجام دهید و یا این کار را بر عهده هاستینگ بگذارید :
- در ابتدا با استفاده از افزونه WP clone یک بک آپ تهیه کنید و آن را در سیستم خود ذخیره نمایید .
- سپس دامنه سایت خود را به هاست جدید متصل کنید .
- بر روی هاست جدید، وردپرس نصب کنید .
- فایل بک اپ را بر روی هاست جدید خود آپلود کنید .
- با استفاده از آدرس فایل آپلود شده فرایند Restore را انجام دهید .
برای انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست چه باید کرد ؟
در انتقال سایت از هاستی به هاست دیگر با انتقال از لوکال هاست به هاست فرق کوچکی وجود دارد و اینه که چون نمی توانید از لوکال هاست آدرس دهید باید فایل را به صورت دستی آپلود کنید.
- در ابتدا با استفاده از افزونه WP clone یک بک آپ تهیه کنید و آن را در سیستم خود ذخیره نمایید .
- سپس دامنه سایت خود را به هاست جدید متصل کنید .
- بر روی هاست جدید، وردپرس نصب کنید .
- فایل بک اپ را بر روی هاست جدید خود آپلود کنید .
- با استفاده از آدرس فایل آپلود شده فرایند Restore را انجام دهید.
دوستان این اموزش به پایان رسید ، از این که با ما تا انتهای این آموزش همراه بودید بسیار متشکریم.
برای آموزش های بیشتر همراه ما باشید.ما بهترین آموزش ها را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.