ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

نحوه ایجاد تصویر شاخص دوم در وردپرس

آموزش ایجاد تصویر شاخص دوم

 

با سلام خدمت کاربران سایت مِستر آموز و علاقه مندان به وردپرس.

خیلی خوشحالیم از اینکه با ما همراه هستید.

 

داشتن کمی خلاقیتی در وردپرس میتواند کمکتان کند تا هر نوع سایتی با هر کاربردی با وردپرس ایجاد کنید. کافیست کمی از قابلیت های وردپرس با خبر باشید و همه آن چیزی را که یاد گرفته اید همانند یک پازل در کنار هم بچینید و نتیجه کار را ببینید. در این مطلب قصد داریم نحوه ایجاد تصویر شاخص دوم را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

نحوه ایجاد تصویر شاخص دوم در وردپرس

 

 

یک سایت خبری را در نظر بگیرید، تعداد زیادی تصویر قد و نیم قد در صفحه اول سایت دارند که بعضی از آنها تصاویر شاخص هستند. اساسا بیشتر تصاویر صفحه اول فول سایز نیستند و از اندازه بند انگشتی گرفته تا سایز یک کارت ویزیت در صفحه اول یافت می شود که چنانچه بخواهید این تصویر در پست تکی نیز با سایز بزرگ و واقعی نمایش یابد مبنای انتخاب سایز را بر حسب پست تکی قرار دهید. زیرا وردپرس زمان آپلود عکسها را طبق نیاز قالب به سایزهای کوچکتری تقسیم میکند و در جاهای مناسب به کار می برد.

 

اما اگر به جی تی متریکس سری بزنید بعد از اسکن صفحه اول سایت اشکالات زیادی از تصاویر می گیرد و می گوید که “تصاویر شما دارای حجم و سایز اضافی هستند و توسط قالب یا سیستم سایت کوچک شده اند بهتر است از اندازه مورد نیاز خودتان استفاده کنید.

 

همین کار باعث می شود تا حد زیادی رتبه سایت شما کاهش یابد. حالا اگر شما دو تصویر شاخص داشته باشید می توانید یکی را در صفحه اول قرار بدهید و دیگری را به تک پست اختصاص دهید. در این حالت شما می توانید تصویر دلخواهتان را با دو سایز مختلف ایجاد و آپلود نمایید.

 

این مثال را گفتیم برای اینکه صرفاً برای آشنایی و درک کاربرد تصویر شاخص دوم بود البته شما می توانید تصاویر شاخص بیشتری از همین طریق ایجاد نمایید.با ما همراه باشید.

 

برای شروع ایجاد تصویر شاخص دوم ابتدا لازم است افزونه Multiple Post Thumbnail را نصب کنید. نصب آن مثل همه افزونه های دیگر است و خود افزونه تنظیمات خاصی ندارد.

سپس فایل Functions.php را از طریق ویرایشگر قالب باز کرده و کدهای زیر را در آن ایجاد نمایید.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

if (class_exists(‘MultiPostThumbnails’)) {

new MultiPostThumbnails(

array(

‘label’ => ‘Secondary Image’,

‘id’ => ‘secondary-image’,

‘post_type’ => ‘post’

)

);

}

اگر از Child-Theme استفاده میکنید بهتر است این کد را داخل تگ <?php ?> و در فایل فانکشن که در زیرپوسته ساخته اید وارد نمایید.

حال اگر به قسمت ایجاد نوشته جدید بروید خواهید دید که یک بخش جدید در زیر تصویر شاخص قبلی اضافه شده و نام آن Secondary Image است. البته میتوانید این نام را از قسمت Lable در کد بالا به هر نام دلخواهی تغییر دهید.

اما اگر در حال حاضر عکسی را به آن اختصاص دهید قابل استفاده نخواهد بود. چرا که هنوز مکان قرار گیری تصویر شاخص دوم را مشخص نکرده ایم.

پس برای اینکار از قطعه کد زیر استفاده میکنیم

1

2

3

<?php

if (class_exists(‘MultiPostThumbnails’)) : MultiPostThumbnails::the_post_thumbnail(get_post_type(), ‘secondary-image’);

endif; ?>

این کد را در هر جای قالب که نیاز به وارد کردن تصویر شاخص دوم است، قرار داده و از آن استفاده نمایید.

 

اگر در کدی که در فانکشن قرار دادیم دقت کنید، قسمتی بعنوان post_type را مشاهده خواهید که مقدار post به آن احتصاص داده شده است. حال اگر بخواهید از تصویر شاخص دوم در جایی بغیر از پست استفاده کنید میتوانید این مقدار را عوض کنید یعنی بجای کلمه post میتوانید از page, Product و… استفاده نمایید.

 

نکته دوم در رابطه با قسمت id در بخش فانکشن است که اگر بخواهید بجای تصویر شاخص دوم، تصاویر شاخص بیشتری داشته باشیم میتوانید کل کد را در زیر همان کدهای قبلی کپی کرده و مقدار ای دی را به کلمه ای دیگر مثلا third-image تغییر دهید. دقت کنید که نباید از حروف فارسی و فاصله در انتخاب این کلمه استفاده شود. اما در قسمت Lable استفاده از هر کلمه و واژه ای مجاز است.

همچنین در کد دوم نیز باید مقدار secondary-image را به ای دی انتخابی تغییر دهید.

 

دوستان عزیز امیدواریم که این آموزش مورد استفاده شما قرار گرفته باشد.با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما همراهان همیشگی سایت مِستر آموز.

نظر خودتان را ارسال کنید