ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

آموزش مدیریت فیلدهای پرداخت در ووکامرس

 

سلام خدمت دوستان وردپرسی عزیز …

فروشگاه اینترنتی هر نوع فعالیتی رو که انجام بده در نهایت به یک صفحه می رسه به نام صفحه ی پرداخت! اینجا همان بخشی است که به مشتریان امکان پرداخت هزینه ی محصول خریداری شده رو می ده و مسلما حائز اهمیت است و باید کنترل شود. حالا این کنترل به چه صورت باید انجام شود؟
برخی از فروشگاه های اینترنتی بزرگ هستند و خرید و فروش در آن ها زیاد صورت می گیرد به همین دلیل کنترل آن ها کمی سخت تر می شود و ممکن است دچار اشتباهاتی شوید. برای همین منظور باید مدیریت درستی بر فیلد های صفحه ی پرداخت داشته باشید یا مواردی را با توجه به عملکرد خود کم و زیاد کنید یا تغییراتی را حاصل کنید. اما چگونه؟!

در آموزش ووکامرس امروز افزونه ای رو در نظر گرفتیم که طرفداران زیادی دارد و می توان گفت بالای ۳۰۰۰۰ نفر از آن استفاده می کنند. این افزونه مدیریت صفحه ی پرداخت را بر عهده می گیره و عملیات متفاوتی را می تواند انجام دهد. از جمله :

  • مدیریت پرداختی های مجدد
  • تغییر نام
  • گسرش دادن یا مخفی کردن پرداخت در هنگام صدور صورت حساب
  • بخش حمل و نقل و…

زمانی که مشتری از فروشگاه اینترنتی شما خریدی را انجام می‌ دهد، مسلما باید مراحلی را طی کند تا سفارش او ثبت شود. در صفحه‌ ای مشخص تمامی اطلاعات مربوط به مشتری از او سوال می‌شود که به آن  صفحه پرداخت در ووکامرس می‌گویند.
در مواردی دوست داریم برخی از فیلدها را حذف کنیم یا فیلدی جدید اضافه کنیم. مثلا زمانی که محصولات مجازی می‌فروشیم چه نیازی به فیلد آدرس داریم؟ پس بهتر است فکری برای آن بکنیم و آن را حذف کنیم.

مدیریت فیلد های پرداخت در ووکامرس‌ یکی از نیاز های اساسی کاربرانی که فروشگاه اینترنتی خودشون را با استفاده از ووکامرس راه‌اندازی کردن بوده و هست تا با استفاده از اون قادر باشند تا نسبت به حذف فیلد های اضافی ووکامرس اقدام کنند.

در بسیاری موارد که ما فروشگاه اینترنتی با ووکامرس ایجاد می‌کنیم خیلی از فیلدهای پرداخت را اصلا بهشون نیازی نداریم، چرا که فروشگاه ما در زمینه‌ای فعالیت داره و محصولات را ارائه میده که نیازی به این اطلاعات از کاربر نخواهد بود، در نتیجه همین فیلدهای اضافی ووکامرس باعث میشه تا مشتری یک فرآیند خرید طولانی را طی کنه و مجبور به پر کردن اطلاعاتی باشه که نه برای خودش لازم هستند و نه برای ما که صاحب این فروشگاه هستیم.

بنابراین لازمه تا شخصی سازی هایی انجام داده و فیلد های تسویه حساب در ووکامرس را تغییر دهیم. از سوی دیگه ممکنه تا بر اساس نوع محصولاتی که ارائه میدین نیاز باشه تا به جای این کار فیلدهای دیگه‌ای قرار بدین تا مشتری اونها را تکمیل کنه یا اینکه اقدام به ارسال فایلی در هنگام خرید محصولات بکنه، بنابراین نیاز به افزونه‌ای داریم تا فیلدهای پرداخت در ووکامرس را مدیریت کنیم.

در این آموزش از مستر آموز قصد معرفی افزونه مدیریت فیلد های پرداخت در ووکامرس را دارم که با استفاده از این افزونه قادر به شخصی سازی فیلد های پرداخت ووکامرس هستید و می تونید اقدام به سفارشی سازی فیلدها بکنید. پیش از این هم در آموزش افزودن فیلد دلخواه در ووکامرس به نحوه اضافه یا حذف فیلد های پرداخت ووکامرس پرداختم، اما افزونه‌ ای که در این آموزش قصد معرفی اونو دارم به شما کمک میکنه تا مدیریت بهتری روی فیلد های تسویه حساب ووکامرس داشته باشید.

حذف و اضافه کردن فیلد ها در صفحه تسویه حساب ووکامرس

اگر قصد حذف فیلد های اضافی در صفحه ی تسویه حساب را دارید این کار به دو روش انجام می شود:

1- افزونه ووکامرس چک اوت منیجر

یک افزونه کاربردی برای حذف یا اضافه کردن فیلد های قسمت خرید یا چک اوت ووکامرس هست . شما با این افزونه می توانید صفحه خرید ووکامرس را شخصی سازی کنید و مناسب با محصول خود ویرایش کنید و فیلد اضافه کنید یا کم کنید یا تکست اریا برای نوشتن متن بسازید.

افزونه WooCommerce Checkout Manager  نصب و فعالسازی کنید.

بعد از نصب افزونه به قسمت woocommerce-checkout-manager در تنظیمات وردپرس مراجعه کنید.

در این قسمت می توانید فیلد های اضافی را حذف کرده و یا فیلد جدید به صفحه تسویه حساب ووکامرس اضافه کنید که در ادامه به اون می پردازیم.

2- ویرایش function.php

کد زیر را کپی کنید و آن را به فایل functions.php خود را اضافه کنید:

طریقه ی کارکرد کد زیر : اضافه کردن یک فیلتر برای تغییر فیلد های صفحه ی پرداخت ووکامرس، سپس حذف order_comments از آن صفحه.

در این مثال، ما به طور کامل order_comments را از فیلد های صفحه ی تسویه حساب حذف کردیم.

حال می خواهیم سایر زمینه ها را هم حذف کنیم!

اینجا یک لیست کامل از زمینه هایی که شما می توانید حذف کنید را داریم. توجه داشته باشید که ما فقط با اضافه کردن کد unset() عمل حذف را انجام می دهیم.

 // remove Order Notes from checkout field in Woocommerce add_filter( ‘woocommerce_checkout_fields’ , ‘alter_woocommerce_checkout_fields’ ); function alter_woocommerce_checkout_fields( $ fields ) { unset($ fields[‘order’][‘order_comments’]); return $ fields; }

3- ویرایش style.css

اگر شما با ویرایش فایل functions.php پوسته خود موافق نیستید ، می توانید از روش دوم ما استفاده کنید. ما می خواهیم برای حذف فیلد های صفحه ی تسویه حساب از راه پنهان کردن سی اس اس استفاده کنیم این راه ساده ترین روش حذف فیلد ها می باشد.

فایل style.css پوسته خود را باز کنید (نمایش > ویرایشگر > style.css) و کد زیر را به استایل پوسته اضافه کنید :

#order_comments_field { display: none; }

استفاده از این کد فیلد مورد نظرمان را پنهان کند. اما از لحاظ فنی، هر کسی که می تواند با استفاده از ابزارهای برنامه نویسی (مانند Inspect element گوگل کروم) که با اکثر مرورگر ها موجود است می توان آن را رویت و استفاده کرد.

تمام فیلد ها در قالب html بارگزاری می شود ، بنابراین کد شما از قالب html حذف نمی شود (این امر در سرعت لود صفحه ی شما تاثیر منفی می گذارد و در نهایت از نظر گوگل نمره ی منفی دارد). عمدتا، عمل  پنهان کردن چیزهایی که شما می خواهید در یک صفحه نباشند توسعه ی خوبی به حساب نمی آید.

همچنین، توجه داشته باشید که شما هر فیلدی را نمی توانید با این روش پنهان کنید. تلاش برای مخفی کردن یک فیلد الزامی (به عنوان مثال، فیلدی که با ستاره مشخص شده باشد) از فرم غیر ممکن است. فیلد های الزامی باید توسط کاربر پر شود و چون اگر پنهان شده باشد نمی توان آن را پر کرد و ووکامرس اجازه نخواهد داد که کاربر به مرحله ی بعد ارسال شود.

صفحه پرداخت در ووکامرس

صفحه پرداخت در ووکامرس یا woocommerce checkout یک مرحله در خرید است که از کاربران اطلاعاتی را دریافت می‌کند و بلافاصله او را بهدرگاه پرداخت منتقل می‌کند. این اطلاعات برای شما بسیار ضروری است.
چنانچه محصولی فیزیکی می‌ فروشید باید اطلاعات نام و نام خانوادگی، شماره تماس، آدرس و… را داشته باشید تا بتوانید محصول مورد نظر مشتری را برای او ارسال کنید. یا چنانچه محصول مجازی می‌فروشید باز هم باید اطلاعات نام و نام خانوادگی، ایمیل و… را داشته باشید تا بدانید چه شخصی محصول را خریداری کرده و اینکه محصول باید به چه ایمیلی ارسال شود.

یک داستان از صفحه پرداخت

مدت‌ ها پیش زمانی که تازه شروع به نوشتن آموزش‌های ووکامرس کرده بودم و هر روز یک افزونه را معرفی می‌کردم، استقبال‌ ها روز به روز بیشتر میشد و البته امری طبیعی هم بود. زیرا کاربران دوست داشتند سریع‌ تر فروشگاه اینترنتی خود را راه‌ اندازی کنند و به کسب درآمد از اینترنت بپردازند.
از میان سیل دیدگاه‌ هایی که هر روز دریافت می‌کردم، یکی از کاربران این سوال را پرسید که اگر بخواهم صفحه پرداخت در ووکامرس را تغییر بدهم و فیلد های آن را عوض کنم باید چه کنم؟

اولین کاری که کردم برگه صفحه پرداخت را به حالت ویرایش در آوردم و دیدم جز یک شورت‌ کد چیز دیگری در آن موجود نیست، به بخش پیکربندی رفتم آنجا هم خبری نبود. جالب شد که در همین جستجو ها به این فکر می‌ کردم که واقعا خیلی از فیلد های صفحه پرداخت برای برخی کسب و کارها اضافی است و برای برخی دیگر کم. به هر حال در جستجو های خود به کدنویسی کردن و مدل‌ های مختلفی برخورد کردم که ساده‌ ترین آن یافتن افزونه WooCommerce Checkout Manager بود. نمونه کامل و عالی برای این عملیات است و به شما پیشنهاد می‌کنم اگر درگیر چنین موردی هستید بدون تامل آن را نصب و راه‌اندازی کنید.

آموزش مدیریت فیلدهای پرداخت در ووکامرس

افزونه مدیریت فیلد تسویه حساب ووکامرس که قصد معرفی اونو دارم با نام WooCommerce Checkout Manager در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده بیش از 50.000 نصب فعال و کسب امتیاز 3.7 را از آن خودش بکنه که با استفاده از این افزونه قادر به مدیریت فیلد های تسویه حساب ووکامرس در صفحه پرداخت هزینه محصولات خواهید بود. برای استفاده از این افزونه روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزتن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت وردپرسی خودتون بکنید.

امکانات :

  • فیلد های جدید را به صفحه پرداخت اضافه کنید و آنها را دوباره مرتب کنید.
  • فعال کردن / غیرفعال کردن بخش “فیلد اضافی” در خلاصه سفارش و رسید.
  • نمایش زمان سفارش
  • ایجاد زمینه های محرمانه.
  • بخش حمل و نقل و…
  • تغییر نام
  • پنج نوع (۱۵) تم شامل: ورودی متن، منطقه متن، رمز عبور، رادیو دکمه، جعبه چک، گزینه های انتخاب، انتخاب تاریخ، انتخاب زمان، انتخاب رنگ، عنوان، چند انتخاب، چند جعبه، کشور، دولت، انتخاب فایل .
  • CSS سفارشی خود را وارد کنید
  • سازگاری با ووکامرس سری ۳
  • امکان عدم نمایش فیلد های دلخواه تسویه حساب
  • قابلیت غیر اجباری کردن فیلد های ضروری (ایمیل ، نام و…)
  • قابلیت تغییر ترتیب فیلد های تسویه حساب
  • آپلود فایل ها در صفحه پرداخت.
  • قابلیت تغییر نام عناوین فیلد های تسویه حساب
  • قابلیت مخفی سازی گزینه (ارسال به آدرس دیگر)
  • امکان قرار دادن متن جدید در بالای فرم سفارش و یا پایین فرم تسویه حساب
  • TimePicker: شامل محدود کردن هر دو ساعت شروع و پایان، تنظیم فاصله زمانی و برچسب های دستی ورودی.
  • DatePicker: تغییر قالب پیش فرض (dd-mm-yy)، تنظیم حداقل تاریخ و حداکثر تاریخ، غیرفعال کردن روزها در هفته (Sun-Sat).
  • نمایش یا پنهان کردن فیلد ها برای نقشهای مختلف کاربر.
  • رایگان بودن افزونه
  • تنظیم وضعیت پیش فرض برای پرداخت.
  • و امکانات فراوان دیگر!…

 

 

Allow Customers to Upload Files: در صورتی که قصد دارید امکان آپلود فایل در صفحه تسویه حساب ووکامرس فراهم باشه ابدا تیک این گزینه را فعال کنید.

Upload Title: تو این فیلد عنوان دلخواه برای فیلد ارسال فایل در ووکامرس را وارد کنید.

Notification E-mail: تو این فیلد آدرس ایمیل که قصد دارید با ارسال فایل اطلاع رسانی صورت بگیره را وارد کنید.

Products و Categories: با استفاده از این دو فیلد می تونید امکان ارسال فایل در صفحه تصویه حساب را برای محصولات خاص یا دسته‌ بندی‌ های خاص مجاز یا غیر مجاز کنید. برای دسترسی دادن کافیه آی دی محصولات یا نامک دسته‌ بندی محصول وردپرس را در بخش Allow و برای غیر مجاز کردن هم در بخش Deny وارد کنید.

General Alerts: با استفاده از این بخش می تونید پیغام دلخواه برای ارسال موفقیت آمیز بودن فایل را وارد کنید و در بخش Deletion confirmation هم متن دلخواه برای حذف فایل را وارد کنید.

Restrictions: با استفاده از این بخش میتونید انواع پسوند مجاز در وردپرس برای آپلود توسط کاربر در صفحه پرداخت را وارد کنید و سپس از بخش Number Of Files to Upload حداکثر تعداد فایلی که کاربران قادر به ارسال اون هستند را وارد کنید. در نهایت از بخش Allow Upload for Order Status هم عنوان دلخواه برای ارسال موفقیت آمیز بودن مرحله اپلود را وارد کنید.

 

 

Disable Billing Address fields for certain products: با استفاده از این بخش میتونید آی‌دی محصولاتی که قصد دارید تا فیلد آدرس پرداخت در اون را غیرفعال کنید را وارد کنید تا فیلد آدرس ازشون مخفی بشه.

 

 

با استفاده از این تب قادر هستید تا اطلاعاتی به صورت نوتیفیکیشن قبل و بعد از پرداخت و تسویه حساب به مشتری اعلام کنید.

با استفاده از تب Switches میتونید برخی قسمت‌هایی که در صفحه پرداخت وجود داره را انتخاب کنید تا مشتری خودش بتونه با انتخاب اونها به مرحله بعدی هدایت بشه. به عنوان نمونه میشه به مخفی کردن اکانت ندارید عضو شوید در مرحله تسویه حساب که مشتری وارد سایت نشده اقدام کنید.

Order Notes: با استفاده از این تب می تونید از متن دلخواه برای فیلدها ووکامرس در صفحه پرداخت استفاده کنید و علاوه بر این هم شهر پیشفرض در هنگام خرید را انتخاب کنید.

با مراجعه به تب Custom CSS هم میتونید از استایل سفارشی در وردپرس استفاده کنید.

مدیریت فیلدهای پرداخت در ووکامرس‌ | حذف فیلدهای اضافی ووکامرس

 

با مراجعه با تب Billing میتونید فیلدهای مربوط به برگه پرداخت ووکامرس را مدیریت کرده و کارهایی مثل تغییر مکان فیلد، ضروری یا غیرضروری کردن فیلد، انتخاب گزینه پیشفرض برای هر یک از فیلدها، انتخاب نوع فیلد، تعیین اندازه فیلد و… را انتخاب کنید. برای تغییر مکان فیلدهای مختلف کافیه با استفاده از خاصیت کشیدن و رها کردن فیلد مورد نظر خود را انتخاب کرده و مکان آن را با استفاده از نشانگر ماوس تغییر دهید.

افزودن فیلد دلخواه در صفحه پرداخت ووکامرس

برای افزودن فیلد دلخواه در برگه پرداخت ووکامرس ابتدا در تب billing و در انتهای صفحه روی دکمه Add Field کلیک کنید تا گزینه‌ای در انتهای همین صفحه مشابه فیلدهای بالای صفحه باز شده و سپس به ترتیب زیر عمل کنید.

 

مدیریت فیلدهای پرداخت در ووکامرس‌ | حذف فیلدهای اضافی ووکامرس

 

Required: با فعال کردن تیک فیلد مورد نظر در این ستون فیلد ایجاد شده ضروری بوده و مشتری حتما باید آن را تکمیل کند.

Position: در این ستون میتونید مکان دلخواه برای نمایش فیلد را در بخش راست، چپ و یا کشیده در یک خط کامل انتخاب کنید.

Clear: با فعال کردن این گزینه فیلد مورد نظر به حالت تیره یا شفاف برای مشتری نمایش داده خواهد شد.

Label: در این فیلد عنوان فیلد مورد نظر خود را برای اینکه مشتری آن را انتخاب کند را وارد کنید.

Placeholder: در این فیلد متن مورد نظر برای نمایش داخل فیلد و به عنوان نگهدارنده متن فیلد را وارد کنید.

Choose Type: در این بخش نوع فیلد را در حالت متنی، چک باکس، چند انتخابی و… تعیین کنید.

Abbreviation: در این فیلد یک مخفف برای فیلد ایجاد شده به زبان لاتین انتخاب کنید.

حالا همونطور که در تصویر میبینید فیلد دلخواهی که برای نحوه آشنایی وارد کردم در اینجا نمایش داده شده است.

 

مدیریت فیلدهای پرداخت در ووکامرس‌ | حذف فیلدهای اضافی ووکامرس

 

با استفاده از تب shipping هم میتونید به همان ترتیبی که برای فیلدهای پرداخت عمل کردید این بار فیلدهای را برای بخش حمل و نقل ووکامرس شخصی سازه کرده و آنها را مدیریت کنید.

در نهایت با استفاده از زیر منوی Export هم میتونید از فیلدهای ساخته شده و تنظیماتی که روی فیلدهای پرداخت ووکامرس داشتید یک خروجی تهیه کرده و با درون ریزی در جای دیگه بدون نیاز به طی کردن این مراحل از ابتدا همه تنظیمات را درون ریزی کنید.

افزونه YITH WooCommerce Checkout

افزونه دیگه ای که میخوام بهتون معرفی کنم یکی از افزونه های معروف از شرکت YITH هست که در زمینه های مختلفی فعالیت های حرفه ای دارد. و تا به امروز افزونه های متعددی درباره فروشگاه ساز ووکامرس منتشر و معرفی کرده است. ما امروز قصد داریم افزونه YITH WooCommerce Checkout Manager را برای شما عزیزان نوین وردپرس معرفی نماییم.

 

 

اگر سایت فروشگاهی خود را بر پایه ووکامرس راه اندازی کرده باشید این افزونه کمک حال شما خواهد بود. هدف اصلی افزونه ویرایش صفحه پرداخت در فروشگاه می باشد. همانطور که می دانید بصورت پیشفرض در ووکامرس امکان اینکه فیلد های صفحه پرداخت را ویرایش کرد و فیلدی به آن اضافه کرد یا حذف کرد وجود ندارد.

 

  • فیلد های خود را ایجاد کنید. نوع فیلد را مشخص کنید ( استفاده برای رمز عبور، تلفن، تاریخ و… )
  • برچسب و جایگاه آنرا در صفحه پرداخت مشخص کنید.
  • برای یک فیلدی که اضافه می کنید، اختیاری یا اجبار به پر کردن آن را مشخص و تعیین کنید که این فیلد در صفحات جزئیات سفارش نمایش داده شود یا خیر

 

شما می توانید با افزونه YITH WooCommerce Checkout Manager فیلد های صفحه پرداخت را به آسانی سفارشی سازی کرد و اگر فیلدی از نظر شما در صفحه پرداخت کارایی خاصی ندارد می توانید با یک حرکت ساده آن را غیر فعال نمود، و برعکس اینکار اگر قصد دارید از خریدار محصولات خود اطلاعات بیشتری را دریافت کنید می توانید فیلد های بی نهایتی را ایجاد کرد و کاربر را ملزم به وارد کردن مشخصات در فیلدها را بکنید.

 

براحتی اولویت فیلد های خود را مشخص کنید.

از جمله امکاناتی که می توانید در این افزونه استفاده کنید:

  • با محیطی کاملا واضح و فارسی شده توسط سایت نوین وردپرس
  • اجبار یا اختیاری کردن فیلد هایی که در صورتحساب نمایش می دهید.
  • خاصیت دراپ و درگ برای مشخص کردن اولویت نمایش فیلد ها
  • پشتیبانی از فیلد های متنی و کلید های انتخابی
  • حذف و اضافه کردن فیلد ها بدون محدودیت
  • فعال کردن JS به منظور نمایش فیلد های که باید تکمیل شوند.
  • و…

ویرایش استایل صفحه پرداخت:

یکی از مهم ترین و کاربردی ترین بخش های این افزونه اینست که شما می توانید رنگ قسمت های مختلف صفحه پرداخت افزونه را انتخاب کنید. همانطور که در تصویر هم مشاهده می کنید بخش های مختلف را می توانید با رنگ دلخواه خود به نمایش عموم دربیاورید. قابلیت دیگری که این افزونه در خود جای داده اینست که طرح پیش فرض نمایش فیلد ها که در صفحه پرداخت بصورت دو ستونه می باشند، آن را در یک ستون قرار دهید.

 

تنظیمات دیگر این افزونه :

یکی از مسائلی که افزونه آنرا در تنظیمات خود گنجانده ست، اینست که شما می توانید فیلد های پرداخت را در ابزارک سایت خود داشته باشید. همچنین  فرمت های زمانی خود را با توجه به محدوده مکانی خود آنرا ویرایش کنید.

 

 

سخن آخر

امیدواریم که این افزونه بتونه نیاز های سایت شما را به طور کامل برآورده سازد و همچنین امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید نسبت به مدیریت فیلد های حمل و نقل در ووکامرس اقدام کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش و نحوه مدیریت فیلد های پرداخت در ووکامرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نظر خودتان را ارسال کنید