ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

چند زبانه کردن سایت با افزونه TranslatePress

با عرض سلام و احترام به شما دوستان عزیز و همراهان گرامی مِستر آموز.

برای توسعه دادن به یک سایت موارد مختلفی وجود دارد. اما یکی از مهم‌ترین آن‌ها چند زبانه کردن آن است.

گذاشتن زبان های مختلف برای سایت به معنای جهانی کردن آن و جذب مخاطب از سایر کشورهای دنیا است. برای مثال فرض کنید خودتان وارد یک سایت خارجی شده باشید، و این سایت، علاوه بر زبان انگلیسی، نوشته های خود را به فارسی نیز ترجمه کرده باشد! قطعا برقراری ارتباط کاربران فارسی زبان با سایتی که محتوای آن فارسی باشد به مراتب بیشتر است و رضایت آن ها بیشتر می شود. در این مطلب قصد معرفی افزونه‌‍ای را داریم که قادر به ساخت سایت‌های چند زبانه در وردپرس است. با ما همراه باشید.

 

سایت های چند زبانه در وردپرس با TranslatePress

این یک افزونه حرفه‌ای برای وردپرس است که امکان ساخت سایت‌های چند زبانه در وردپرس را فراهم می‌کند.

این افزونه توانسته +۲۰۰ نصب موفق داشته باشد و امتیاز ۵ از ۵ را به خود اختصاص دهد.

 

translate 1

 

برخی از ویژگی‌های افزونه

• قابلیت ترجمه تمام محتوای موجود در سایت

• قابلیت ترجمه تمامی بخش‌های مربوط به کاربران

• امکان مشاهده پیش‌نمایش از ترجمه‌ها قبل از انتشار در سایت

• قابلیت ترجمه هسته وردپرس، قالب‌ها و افزونه‌های مربوط به آن

• قابلیت ترجمه خودکار با استفاده از موتور جستجوگر وردپرس

• قابلیت نمایش سایت با زبان دیگر در آدرس مجزا

• قابلیت ذخیره‌سازی ترجمه با وجود عدم انتشار آن در سایت

• قابلیت نمایش محتوا به زبان دیگر با استفاده از شورت‌کدها

• و…

 

نصب و راه‌اندازی افزونه TranslatePress

جهت استفاده از این افزونه ابتدا آن را از انتهای همین صفحه دانلود ، نصب و فعال سازی کنید. بعد از فعال سازی بخشی به نام TranslatePress نمایان می‌شود که از طریق تنظیمات در دسترس است. در این بخش برخی از تنظیمات مربوط به افزونه مشاهده می‌‍شود که باید آن را اعمال کنید.

 

translate 2

 

Default Language:برای انتخاب زبان پیش‌فرض سایت.

Translation Language: اینجا هم جهت زبان دوم برای نمایش سایت به صورت دو زبانه انتخاب کنید.

Slug:  در این قسمت باید نامی را جهت نمایش سایت با زبان دوم انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر در این بخش از en برای زبان انگلیسی استفاده کنید، در آدرس باید آن را با استفاده از آدرس site.com/en/ نمایش دهید.

Native language name: اگر این گزینه را انتخا کنید زبان دوم با استفاده از نام محلی آن نمایش داده می‌شود.

Use subdirectory for default language: در این بخش با انتخاب گزینه برای زبان اصلی سایت نیز آدرس بر روی Slug مربوط به آن زبان نمایش داده می‌شود. به طور مثال اگر زبان اصلی سایت شما فارسی باشد، آدرس آن به صورت  site.com/fa/ نمایش داده می‌شود. همچنین در صورتی که کاربر به آدرس سایت مراجعه کنید، افزونه به صورت خودکار کاربر را به این آدرس منتقل می‌کند.

 

translate 3

 

Google Translate: اگر نیم خواهید ترجمه را به صورت دستی انجام دهید و از سرویس ترجمه گوگل استفاده کنید این گزینه را فعال کنید تا تمامی محتوای سایت به صورت خودکار به زبان موردنظر خود ترجمه کنید.

Google Translate API Key: در صورت استفاده از سرویس ترجمه گوگل در سایت باید کلید api مربوط به سرویس خود را در این بخش وارد کنید تا بتوانید محتوای سایت‌های چند زبانه در وردپرس را با استفاده از ترجمه‌گر گوگل ترجمه نمایید.

Language Switcher: این قسمت مربوط به انتخاب زبان توسط کاربر است.

Shortcode: این بخش جهت استفاده از شورت‌کد مربوط به افزونه می‌توانید در هر بخشی از سایت که بخواهید، زبان‌های در دسترس سایت را به کاربران نمایش دهید تا بتوانند زبان موردنظر خود را انتخاب کنند و سایت را با زبان انتخاب شده مشاهده کنند.

Menu item: با استفاده از این گزینه می‌توانید زبان‌های در دسترس سایت را در منوی سایت نمایش دهید تا کاربران بتوانند یکی از آن زبان‌ها را انتخاب کنند.

Floating language selection: با انتخاب این بخش، می‌توانید بخش انتخاب زبان را به صورت شناور در سایت نمایش دهید تا در صورت اسکرول کردن صفحه توسط کاربران، دسترسی به سایر زبان‌های سایت سخت نباشد.در نهایت تنظیمات مربوط به افزونه را ذخیره کنید تا افزونه بتواند عملکرد خود را با تنظیمات صورت گرفته تطبیق دهد.

Translate Siteبا کلیک بر روی این بخش می‌توانید تمامی اجزای سایت‌های چند زبانه در وردپرس را به صورت دستی ترجمه کنید. با ورود به این بخش اگر موس را بر روی هر بخشی ببرید، آیکن مربوط به ویرایش آن نمایش داده می‌شود. با کلیک بر روی این بخش پنجره دیگری مشاهده می‌شود که می‌توانید تمامی اجزای صفحه را ترجمه کنید.

 

translate 4

 

در قسمت اول باید زبان اول (پیش‌فرض) سایت را انتخاب کنید، و در بخش دوم نیز باید زبان دوم جهت ترجمه را انتخاب کنید!

 

translate 5

 

در انتخاب زبان دوم توجه کنید که این بخش با انتخاب کاربر تمامی موارد ترجمه شده نمایش داده می‌شود و ترجمه‌های صورت گرفته در آدرس مربوط به آن زبان در دسترس کاربر قرار می‌گیرد.

 

translate 6

 

برای دانلود افزونه TranslatePress کلیک کنید.

 

موفق و پیروز باشید.

 

 

نظر خودتان را ارسال کنید