جستجوی پیشرفته در وردپرس با افزونه Ajax WP Query Search Filter
جستجوی پیشرفته در وردپرس با استفاده از افزونه
با سلام خدمت کاربران سایت مِستر آموز و علاقه مندان به وردپرس.
از اینکه همراه ما هستید بسیار خوشحالیم.
دوستان در این آموزش وردپرس قصد داریم به شما افزونه ای را معرفی کنیم که با کمک آن می توانید در وردپرس جستجوی پیشرفته کنید. پس با ما همراه باشید.
افزونه ای برای جستجوی پیشرفته در وردپرس
همانطور که می دانید در دنیای اینترنت و وب انبوهی از اطلاعات وجود دارد و شما می توانید در این بین جستجو کنید و اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید. همه ی ما از موتور های جستجو کمک می گیریم تا اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آوریم.
حالا فکر کنید که اگر موتور های جستجو نبودند ما چه کاری انجام می دادیم؟ پس از گفته های من اینطور درک می شود که موتور های جستجو راه را برای ما راحت می کنند.
در نتیجه وجود موتورهای جستجو الزامی است و این موتور ها به کاربران کمک می کنند که نسبت به جستجو در آن وب سایت مشتاق تر باشند.
اساسا تعداد زیادی از قالب هایی که وجود دارند یک سری موتور های جستجو را در اختیار کاربران خود قرار می دهند که کار کردن با آن بسیار راحت است و کافی است که شما کلمه ی مورد نظر خود را وارد کنید تا اطلاعاتی را که می خواهید را به دست آورید.
البته یک سری موتور جستجو هم هستند که کارشان بسیار قوی است و جستجو را به دسته یا بخش خاصی محدود می کنند و با این کار فرآیند جستجو را سرعت می بخشند.
افزونه های زیادی در وردپرس وجود دارد که کاربران می توانند با کمک آن ها نیاز های خود را برطرف کنند و در مورد مطلبی که می خواهند اطلاعات جمع آوری کنند.
برای استفاده از این افزونه وردپرس هم مانند تمام افزونه ها ابتدا افزونه را نصب و سپس فعال می کنیم. در ادامه می بینیم که دکمه ای با عنوان Ajax WPQSF در منوی سمت راست وردپرس به وجود می آید. کاری که باید بکنیم این است که وارد آن شویم و موتور جستجو گر خود را درست کنیم.
حالا بر روی گزینه ی Add new search form کلیک می کنیم و در ابتدا عنوان فرم جستجو را وارد می کنیم و در ادامه تنظیمات را انجام می دهیم.
Post Type
در این قسمت میتوانید چیز هایی را که میخواهید در فرم فیلتر جستجو قرار گیرد را مشخص کنید.
Taxonomy
کاری که شما می توانید در این بخش انجام دهید این است که طبقه بندی هایی را انجام دهید و جستجو را به آن محدود کنید.
Custom Meta Field
از این قسمت میتوانید برای اضافه کردن زمینه ی دلخواه استفاده کنید.
Result Setting and Others
از این قسمت می توانید برای تنظیمات نمایش گر جستجو استفاده کنید مثلا تغییر دادن کلمات انگلیسی به فارسی.
بعد از اینکه تنظیمات را انجام دادید آن را ذخیره کنید. بعد از اینکه ذخیره کردید میبینید به شما شورت کدی داده میشود که میتوانید آن را در برگه بگذارید.
[AjaxWPQSF id=آی دی مورد نظر]
شما می توانید از این شورت کد هم در محتوا و هم در ساید بار سایت استفاده کنید.
پس اگر می خواهید جستجوگر خودتان را محدود به دسته ها و بخش ها کنید و به کاربران این قابلیت را بدهید که جستجوی بهتر و دقیق تری داشته باشند می توانید از افزونه ی Ajax WP Query Search Filter استفاده کنید.
برای آموزش های بیشتر همراه ما باشید.ما بهترین آموزش ها را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.