ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

13 دستور العمل مفید در وردپرس

با عرض ادب و احترام خدمت شما همراهان  مِستر آموز.

 

برای خیلی از کاربران دستورات خط فرمان سخت و ترسناک است. اما خیلی کاربردی و مفید هستند. این دستورالعمل‌ها به گونه‌ای است که به جای کلیک روی یک آیکون مورد‌نظر می‌توانید دستورالعمل مفید در وردپرس را به کار ببرید و آن را تایپ کنید. در حالت تئوری استفاده از دستورات خط فرمان ساده است اما در عمل کمی پیچیده به نظر می‌رسد. حتی ممکن است برای شما که با وردپرس آشنا هستید بیشتر گیج کننده باشد! پس با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

 

دستورالعمل مفید در وردپرس:

اکثر کاربران معمولا عادت دارند که از منوها و تب ها برای انجام کارهایشان استفاده کنند. بعضی از ما، ویرایشگر متن را برای کار در جاوااسکریپت یا PHP و… به کار می‌بریم. ولی در برخی موارد بهتر است از روش‌های دیگری استفاده کنیم.

 

نرم‌افزار مورد نیاز
اگر از سیستم عامل مک استفاده می کنید می‌توانید از نرم‌افزاری به نام Terminal استفاده کرده و اگر کاربر ویندوز هستید از Windows Powershell بهره ببرید.

 

۱- لیست (Ls)

 

ls

در اولین دستورالعمل مفید وردپرس لیست (ls) است که باید یاد بگیرید. ls علامت اختصاری list است. لیست، همه فایل‌ها و فولدرها را در دایرکتوری فعلی نمایش می‌دهد. اگر شما یک مسیر فایل (نسبی یا مطلق) را پس از یک دستور قرار دهید، مانند ls/pictures ،در واقع می‌خواهید همه فایل را در داخل این دایرکتوری یا پوشه خاص ببینید.
دستور  ls می‌توان برای کاربران وردپرس بسایر مفید باشد چرا که راه بسیار سریعی برای کنترل فایل‌های افزونه و قالب است.

 

۲- ساختن دایرکتوری یا پوشه (mkdir)
برای ساختن یک دایرکتوری باید از دستور mkdir استفاده کنید. در حقیقت این دستور همان کلیک راست و انتخاب New folder است. زمانی که یک کلمه یا رشته ادامه پیدا کرد یک ساب دایرکتوری جدید در مکان فعلی ایجاد می‌شود. اگر به وسیله یک مسیر فایل ادامه بدهید، یک دایرکتوری جدیدی را به جای دیگری ایجاد می کنید.

 

۳- حذف یک دایرکتوری (rmdir )
با دستور rmdir یک دایرکتوری یا پوشه را حذف می شود. اما مشکلی که در این دستور هست این که تنها یک فولدر یا پوشه خالی را حذف می کند. و اگر شما اطلاعاتی مانند تصاویر، اسناد و… در آن پوشه دارید، از بین نمی روند.
برای حذف کامل یک پوشه باید از دستور rm-r استفاده کنید. این دستور هر آنچه را که شما می خواهید حذف می کند.

r- علامت پرچم است

r- علامت اختصاری recursive است.

دستور rm برای هر فایل و فولدری اجرا می شود تا زمانی که دیگر چیزی وجود نداشته باشد.

 

۴- تاکید بر درخواست (sudo)

این دستورالعمل مفید در وردپرس معادل Run as Administrator است. به معنی اینکه شما با بالاترین سطح اختیار، بدون هیچگونه محدودیت و هشداری، فرمان می دهید. نوعی تاکید در بدست آوردن خواسته شماست.

 

۵- لمس کردن (touch)

این یک دستور متفاوت و فرمان غیرعادی است. که به عنوان یک کاربرد تکنیکی برای تغییر برچسب دسترسی یک فایل استفاده می شود. اگر شما فقط touch wp-config.php داشته باشید، به راحتی می توانید تاریخ آخرین دسترسی را به ثانیه‌ای در فایل را تغییر بدهید.

جز در موقعیت‌های خاص، خیلی برای شما کاربرد ندارد. اگر شما یک فایلی را لمس(touch ) کنید که وجود نداشته باشد، در حقیقت با تکان دادن انگشتان جادویی و دیجیتال‌تان یک فایل ایجاد می‌کنید.
یادتان باشد که با استفاده از این دستورالعمل مفید در وردپرس هر تعداد فایلی را با لیست کردن ایجاد کنید.

 

۶- جا‌به‌جایی (mv )
با دستور العمل mv شما می توانید یک فابل را جابجا کنید. برای استفاده از این فرمان نیاز دارید که دو مورد زیر را رعایت کنید:

mv audiobooks/horror/HungerGames.m4a audiobooks/ya ، فایل HungerGames.m4a out را از دایرکتوریaudiobooks/horror به داخل دایرکتوری audiobooks/ya منتقل می‌شود.

 

۷- کپی فایل (cp)
این دستور العمل برای کپی کردن یک فایل بکار می رود.

 

۸- فرمان (cd)

یکی از پرکاربردترین دستور العمل ها در وردپرس است و همچنان بسیار مفید. برای تغییر دایرکتوری با این فرمان، تغییرات فقط در دایرکتوری که شما در آن قرار دارید، انجام می‌شود.
به دو روش می‌توانید این کار را انجام بدهید، پس از اینکه ls با ساب دایرکتوری‌های پایین را می‌بینید، می‌توانید به سادگی cd directoryname را ایجاد و یک سطح را تولید کنید. در ضمن می‌توانید یک مسیر فایل مطلق (absolute file path) را به کار ببرید مانند :cd~/bwkeeton/Documents/WPdev/divi

 

۹- git
اگر شما یک خط فرمان را برای توسعه نرم افزار و طراحی وب به کار می‌برید، بطور مشخص نیاز دارید با git آشنا شوید.

 

۱۰-WP-CLI یا WordPress Command Line Interface

با WP-CLI شما می توانید که موردی را با مجوز ادمین تنها از طریق خط فرمان، انجام دهید. می‌توانید کاربران، تم‌ها، ابزارک‌ها، کار در یک پوسته PHP، راه‌اندازی تم های جدید، رسانه‌ها و…را به طور عالی مدیریت کنید.

 

۱۱- وردپرس (WP)

شما باید بدانید که اساس فرمان، WP است. شما انواع پارامترها را برای وظایف مختلف اما در یک پایه‌ای اضافه می‌کنید. تایپ کردن کلمه WP یک برگه‌ای از زیرساخت‌ها را به نمایش می‌گذارد.

 

۱۲- هسته وردپرس (wp core )
شما نمی‌توانید بنیان بیشتری از هسته وردپرس را داشته باشید چون یک نصب جدیدی از وردپرس را روی سرور شما تنظیم می‌کند. می‌توانید نسخه‌های هسته وردپرس را به روزرسانی کنید بعلاوه نصب یک سایت را به چند سایت تبدیل کنید.

 

۱۳- پیکر بندی وردپرس (wp config)
شما می توانید بطور کامل به فایل wp-config.php دسترسی داشته باشید بدون اینکه به FTP یا ویرایشگرها دسترسی داشته باشید.

 

موفق و پیروز باشید.

 

 

نظر خودتان را ارسال کنید