رفع خطای 503 Service Unavailable در وردپرس
سلام به تک تک دوستان عزیز و همراهان گرامی مِستر آموز.
احتمالا شما نیز با خطای “503 Service Unavailable” مواجه شده اید. این خطا زمانی رخ می دهد که سرور یک پاسخ مناسب از اسکریپت های PHP نمی گیرد. که مشکل می تواند از کدهای افزونه، خود قالب و یا کد سفارشی باشد. در صورتی که خطا توسط استفاده از سنگین سک سرور، یا حملات DDoS باشد، خطا پس از چند دقیقه به صورت خودکار رفع می شود،
ولی اگر خطا به علت کدهای اشتباه ایجاد شده باشد، تا کدی که مشکل دارد را درست نکنید، خطا رفع نمی شود. برای رفع این پیغام با ما همراه باشید.
رفع خطای 503 Service Unavailable در وردپرس
جهت برطرف کردن این ، لازم است که تمامی اسکریپت های غیر ضروری PHP را به صورت جداگانه غیرفعال کنید، تا مشکل رفع شود. به ترتیب مراحل زیر را انچام دهید تا زمانی که خطا برطرف شود.
غیرفعال کردن تمامی پلاگین های وردپرس
همانطور که احتمالا می دانید همه افزونه های وردپرس اسکریپت های PHP هستند.
بنابراین ابتدا به پوشه file manager پنل کاربری هاستینگ خود بروید، و در پوشه wp-content، روی پوشه plugins کلیک راست کرده و گزینه rename را انتخاب کنید، سپس نام پوشه را تغییر دهید. به فرض مثال نام plugin-old را بگذارید. بعد از آن یک پوشه جدید به نام plugins ایجاد کنید. مجددا سایت خود را بررسی کنید که آیا خطا رفع شده است یا خیر.
در صورتی که خطا رفع شده باشد، یعنی مشکل از افزونه هاست.
برای پیدا کردن افزونه ای که مشکل دارد باید تک به تک آن ها را فعال کنید و با فعال کردن هر یک، سایت را بررسی کنید، تا زمانی که پیغام خطا دوباره برگردد. با این کار متوجه می شویم که با کدام افزونه پیغام خطا پیش می آید.
برای این منظور پوشه ای که ایجاد کرده اید را حذف کنید و پوشه plugin-old را به plugin تغییر دهید. با انجام دادن این کار هنوز افزونه ها فعال نشده اند.
به بخش افزونه ها در بخش پیشخوان وردپرس بروید و افزونه ها را یک به یک فعال کنید.
لازم به ذکر است که اگر علت خطا افزونه ها نبود مرحله بعدی را دنبال کنید.
فعال سازی قالب پیش فرض وردپرس
ممکن است که علت پیغام خطا قالب سایت باشد. برای اینکار باید قالب خود را غیرفعال و قالب پیش فرض وردپرس را فعال کنید.
برای این منظور وارد پوشه file manager هاستینگ خود شوید، و از قالب خود یک نسخه پشتیبان بگیرید و در سیستم ذخیره کنید. قالب را compress کنید سپس فایل زیپ ایجاد شده را دانلود کنید.
بعد از اینکه قالب را دانلود کرده اید، آن را حذف کنید.
سپس به طور خودکار قالب پیش فرض وردپرس به نام Twenty Sixteen فعال می شود.
اکنون سایت را بررسی کنید که هنوز پیغام خطا می دهد یا رفع شد. اگر رفع شد، پس مشکل از اسکریپت های قالب شما بود. و اگر هنوز پیغام می دهد پس مرحله بعدی را انجام دهید.
عیب یابی
در صورتی که هنوزم مشکل رفع نشده است، مراحل زیر را انجام دهید.
1- به شرکت میزبانی وب (هاستینگ) تماس بگیرید تا مشکل و دلیل بروز خطا را مشخص و برطرف کنند.
2- آخرین نسخه وردپرس را نصب کنید.
موفق و پیروز باشید.