آموزش بازگردانی به تنظیمات کارخانه در اندروید
سلام و عرض ادب خدمت شما همراهان همیشگی سایت مِستر آموز.
خیلی خوشحالیم از اینکه با ما همراه هستید.
امروز با یک مطلب بسیار کاربردی در خدمت شما عزیزان،کاربران سایت مِستر آموز هستیم. با ما همراه باشید.
دوستان دلایل زیادی برای برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانهای وجود دارد، اما اولین چیزی که به ذهن میرسد وجود مشکل در کارکرد دستگاه است که کاربر را مجبور میکند این کار را انجام دهد.
البته همان طور که گفتم دلایل متعددی برای این کار وجود دارد که وجود مشکلات نرم افزاری تنها یکی از آنهاست.
مثلا شاید بخواهید دستگاه خود را با مدل جدیدتری عوض کنید و خیالتان از اینکه هیچ نشانهای از شما در دستگاه باقی نمانده است راحت شود، شاید هم شما جزء آن دسته کاربرانی هستید که هر چند وقت یک بار گوشی تکانی میکنید و به دستگاه خود اجازه میدهید نفسی بکشد!
به هر حال دلیل شما هر چه که باشد، بازگشتن به تنظیمات کارخانهای انتخاب هوشمندانه ای است که جان تازهای به دستگاهتان می دهد. در مواقعی هم که مشکل شما حاد تر از درمان موجود باشد، گزینه دیگری به نام فلش کردن گوشی به میان میآید که در ما در این مطلب قصد داریم از هر دو انتخاب پیش رو صحبت کنیم.
ریست فکتوری
این روش برای 99 درصد کاربران اندرویدی کافی است و بنابراین کار به فلش کردن نخواهد کشید. اگر مراحل کار به درستی طی شود و گزینهها به درستی انتخاب گردند، این روش دستگاه شما را به همان حالی بر میگرداند که زمان ترک کارخانه داشته است.
به غیر از خط و خش، تو رفتگیها و مشکلات فیزیکی که روی آن ایجاد کردهاید! همه چیز به حالت اول باز خواهد گشت. البته باید به این واقعیت هم اشاره کرد که این روش دستگاه شما را از پایه و اساس تغییر نخواهد داد. اگر میخواهید همه چیز و همه چیز به زمانی بازگردد که دستگاه خود را برای اولین بار روشن کردید، نیاز به روش دیگر (فلش کردن) دارید.
گام اول
پیش از هر اقدامی و برای اینکه احساس پشیمانی نکنید، از تمام اطلاعات دستگاه خود بک آپ بگیرید. تجربه نشان داده است که این مرحله مهمترین بخش در بازگشتن به تنظیمات کارخانهای است.
قطعا شماره تلفنها و پیامهایتان با اهمیتترین بخشهایی هستند که باید از آنها بکاپ گرفته شود. خوشبختانه امروزه بیشتر دستگاههای اندرویدی مجهز به گزینه بک آپ هستند. اما اگر دستگاهی دارید که از این ویژگی محروم است، کافیست یکی ازبرنامههای بکاپ اندرویدی را روی دستگاه خود نصب کنید.
گام دوم
بعد از اینکه خیالتان از حفظ اطلاعاتتان راحت شد، حالا نوبت می رسد که به دنبال گزینه Factory Reset بگردید. محل این گزینه بستگی به نسخه اندروید دستگاه دارد.
برای مثال در گوشی Galaxy S Advance مسیر این گزینه به شرح زیر است:
App> Setting>Privacy
بعد از پیدا گزینه مورد نظر روی آن کلیک کنید. اینجاست که دو انتخاب دارید.
فرمت کردن و نکردن حافظه USB.
احتمالا با رسیدن به این مرحله کمی سر درگم خواهید شد، چون روش مدیریت حافظه خارجی، داخلی و سیستمی اندروید واقعا گیج کننده است.
ممکن است انتخاب گزینه Format USB Storage برای برخی ترسناک باشد و آنها را به جدا کردن کارت حافظه وادار کند. اما نگران نباشید، با اینکه اسمش ترسناک است اما کاری به اطلاعات درون کارت حافظه شما ندارد.
اگر خیالتان از بکاپ اطلاعات مورد نظرتان راحت است پس راحت باشید و گزینهphone Reset را انتخاب نمایید.
گام سوم
در این مرحله باید منتظر باشید اندروید کارش را به اتمام برساند و تصویر زیبای ‘Welcome’ را که یاد آور اولین روزی است که گوشی خود را خریده بودید برایتان آشکار کند.