ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

بهترین حالت Shut Down , Sleep و یا Hibernate،کامپیوتر

با سلام خدمت کاربران سایت مِستر آموز و علاقه مندان به کامپیوتر.

از اینکه همراه ما هستید بسیار خوشحالیم.

 

امروز با یک مطلب بسیار کاربردی در خدمت شما عزیزان،کاربران سایت مِستر آموز هستیم. با ما همراه باشید.

 

 

برای خاموش کردن کامپیوتر ها سه راه وجود دارد: Shut Down, Sleep و Hibernate

با اسلیپ کردن، کامپیوتر هنوز از مقدار کمی از برق استفاده می کند، اما در عوض هنگامی که کامپیوتر را از اسلیپ در بیاورید سریع سیستم بالا میاید و برنامه هایی که باز بودند نیز سر جایشان باقی می مانند.

 

با هایبرنیت کردن کامپیوتر، دیگر از برق استفاده نخواهد شد و کامپیوتر کاملا خاموش خواهد شد. اما با روشن کردن کامپیوتری که در حالت هایبرنیت است همانند حالت اسلیپ برنامه های شما که قبل از هایبرنیت کردن باز بودند باز خواهند ماند و سیستم کمی سریع تر بالا می آید.

 

 

نمی توان در تمامی مواقع تنها از یکی از این سه حالت استفاده کرد. بعضی از کاربران کامپیوتر خود را همیشه در حالت اسلیپ قرار می دهند و آن را هیچ گاه خاموش نمی کنند و می خواهند که همیشه در حالت آماده به کار باشد. اما بعضی دیگر برعکس هستند و در اکثر مواقع کامپیوتر را خاموش می کنند. استفاده از هر کدام از این سه حالت کامپیوتر ها هر کدام مزایا و معایبی دارند.

 

 

مقایسه بین Shut Down, Sleep و Hibernate

 

1-Shut Down : حالت شات داون، حالت خاموش شدن است که همه ما این حالت را می شناسیم. زمانی که کامپیوتر را شات داون می کنید، تمامی برنامه هایی که باز هستن بسته خواهند شد و همچنین سیستم عامل نیز بسته خواهد شد.

 

کامپیوتری که شات داون است تقریبا از هیچ برقی استفاده نمی کند. در عوض، زمانی که می خواهید یک کامپیوتر را که شات داون شده را روشن کنید باید منتظر گذر سیستم از مرحله بوت باشید و همچنین صبر کنید تا سخت افزار سیستم شما شروع به کار کنند و سیستم عامل و برنامه ها بارگذاری شوند.

 

2-Sleep  همچنین با نام Standby نیز شناخته میشود. در حالت Sleep کامپیوتر به یک حالت با مصرف برق کم وارد می شود.

در این حالت تمامی قطعات کامپیوتر خاموش می شوند به غیر از رم. زیرا سیستم عامل و برنامه هایی که هنوز باز هستند در رم قرار دارند و رم باید روشن بماند تا بتواند این اطلاعات را در خود نگه دارد.

 

زمانی که یک کامپیوتر که در حالت اسلیپ است را روشن می کنید، در چندین ثانیه روشن خواهد شد و کاملا بالا خواهد آمد. با استفاده از حالت اسلیپ دیگر نیازی نیست که پس از روشن کردن سیستم صبر کنید تا بوت شود، و تمامی برنامه هایی که در سیستم باز بودند باز خواهند ماند.

البته در حالت اسلیپ از برق بیشتری نسبت به شات داون و هایبرنیت استفاده خواهد شد.

 

3-Hibernate: در حالت هایبرنیت، کامپیوتر تمامی فایل های مورد نیاز برای باز ماندن برنامه هایی که باز هستند و سیستم عامل و… که در حالت روشن بودن کامپیوتر و یا اسلیپ در رم قرار دارند، در قالب یک فایل یک تکه به درایو ذخیره سازی اطلاعات می فرستد.

در این حالت تمامی قطعات سیستم همانند حالت شات داون خاموش می شوند.

 

با روشن کردن کامپیوتری که در حالت هایبرنیت است، اطلاعاتی که در قالب یک فایل در درایو هارد فرستاده شده بودند، به رم باز می گردد و سیستم لود خواهد شد. با این کار تمامی برنامه هایی که باز بودند دوباره باز می شوند همه چیز به حالت قبل باز خواهد شد.

کامپیوتری که در حالت هایبرنیت است زمانی بیشتری نسبت به اسلیپ میبرد تا بوت شود. در این حالت برق به اندازه حالت شات داون مصرف می شود و از حالت اسلیپ کمتر است.

 

دوستان عزیز امیدوارم این اموزش مورد استفاده شما قرار گرفته باشد.ازاینکه با ما تا انتهای این آموزش همراه بودید صمیمانه متشکریم . با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما همراهان عزیز.

 

نظر خودتان را ارسال کنید