ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

تفاوت فرمت های NTFS و FAT32 در ویندوز

تفاوت های  فرمت‌ NTFS و FAT32  

هنگام فرمت کردن درایوهای ذخیره‌سازی، فلش‌های یو‌اس‌بی و یا اس‌دی کارت‌ها، ویندوز امکان انتخاب از میان گزینه‌های NTFS، FAT32 و exFAT به شما نمایش می دهد اما در پنجره انتخاب این فرمت‌ها هیچ توضیحی در رابطه با تفاوت بین فرمت ها ذکر نشده است. همینکار باعث می شود که شک در انتخاب بهترین گزینه را ایجاد کند.

مدنظر داشته باشید که FAT32 استاندارد ساختار فایل قدیمی‌تری به شمار می‌آید که بیشتر برای درایوهای فلش یو‌اس‌بی و درایوهای ذخیره‌سازی جانبی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نسخه‌های جدیدتر سیستم‌عامل ویندوز از فرمت NTFS در درایوهای سیستمی خود استفاده می‌کنند که البته گزینه‌ ایده‌آلی برای دیگر درایوهای ذخیره‌سازی داخلی هم هست.exFAT هم جایگزینی جدید برای FAT32 است که هنوز استفاده از آن به گستردگی FAT32 نیست.در ادامه به توضیحات بیشتر می پردازیم.

(با ما همراه باشید)

NTFS و FAT32

FAT32

FAT32 قدیمی‌ترین استاندارد ساختار فایل‌ها در میان این سه گزینه است. این استاندارد همزمان با رونمایی از ویندوز 95 و به‌منظور ارائه جایگزین جدید برای FAT16 به بازار معرفی شد.این استاندارد، مزایا و معایبی را هم به همراه دارد.

 

با توجه به قدیمی بودن این استاندارد، در طیف گسترده‌ای از تجهیزات ذخیره‌سازی مانند اکثر درایوهای فلش (فلش‌ مموری‌ها) به‌طور پیش‌فرض از این فرمت استفاده شده تا سازگاری نخستین نه‌تنها با کامپیوترهای جدید بلکه با کنسول‌های بازی و هر دستگاه الکترونیکی با قابلیت پشتیبانی از پورت یو‌اس‌بی ایجاد شود.

 

سازگاری

FAT32 در تمامی نسخه‌های ویندوز، مک، لینوکس، کنسول‌های بازی و دیگر دستگاههای الکترونیکی با پشتیبانی از پورت یو‌اس‌بی شناسایی می‌شود.

کاربرد ایده‌آل

 

استفاده بر روی درایوهای ذخیره‌سازی جانبی به‌منظور سازگاری هرچه بیشتر با محدوده وسیع‌تری از دستگاه‌ها به‌شرطی که قصد استفاده از فایل‌هایی با حجم بیشتر از 4 گیگابایت را نداشته باشید، کاربرد ایده‌آل برای این فرمت است.

NTFS

 

NTFS ساختار فایل مدرن مورد علاقه سیستم‌عامل ویندوز به‌حساب می آید. در هنگام نصب نسخه‌های جدید سیستم‌عامل ویندوز، فرمت درایو سیستمی شما بر پایه استاندارد NTFS انجام خواهد شد. محدودیت‌های اندازه فایل و اندازه پارتیشن NTFS نیز از نقطه‌نظر تئوری در اندازه‌ای هستند که احتمالا با مشکلی در این زمینه مواجه نخواهید شد.

 

پشتیبانی از سیستم دسترسی فایل‌ها برای امنیت بیشتر، ساختاری برای کمک به بازیابی سریع‌تر خطاها در صورتی که رایانه شما با مشکل مواجه شود، بهره‌مندی از سیستم کپی‌برداری ویژه برای فایل‌های پشتیبان، رمزگذاری و قابلیت‌های دیگر با بهره‌گیری از این فرمت نصیب شما خواهد شد.

 

همانطورکه گفتیم، نسخه‌های جدیدتر سیستم ‌عامل ویندوز از درایوهایی با فرمت NTFS بهره می‌برند اما درایوهای داخلی دیگری که به‌منظور ذخیره‌سازی برنامه یا محتویات مورد استفاده قرار می‌گیرند را هم می‌توانید در قالب فرمت NTFS استفاده کنید.

 

سازگاری

ساختار این فایل با تمامی نسخه‌های جدید ویندوزسازگاری کامل دارد اما به‌طور پیش‌فرض در سیستم عامل مک تنها امکان خواندن اطلاعات از این درایوها را خواهید داشت. اکثر دستگاه‌های موجود در بازار (به جز ایکس‌باکس وان) نیز به احتمال زیاد از NTFS پشتیبانی نمی‌کنند.

 

کاربرد ایده‌آل

پیشنهاد می‌کنیم استفاده از این فرمت را برای درایوهای سیستم عامل ویندوز و دیگر درایوهای ذخیره‌سازی داخلی که قرار است عملیات خواندن و نوشتن اطلاعات از روی آنها در سیستم‌عامل ویندوز انجام شود، استفاده کنید.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

 

نظر خودتان را ارسال کنید