ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

اهمیت تست زدن

اهمیت تست زدن

یک اشتباهی که اکثر کنکوری ها مرتکب میشن مطالعه بدون تست هستش! خدمتتون عرض کنم که کنکوری ایه بدون تست مثل بازیکنی میمونه که بدون بازی کردن در شرایط رسمی میخواد دعوت بشه به تیم ملی!!!
خوب این نشدنیه کسی که با تست سر و کله نمیزنه و درگیر نمیشه و بدون تست مطالعه میکنه حتی با ساعت مطالعه بالا احتمال موفقیت در کنکور خیلی کمه! حتی در دروس تقریبا حفظی مثل دینی که خیلی از بچه ها میگن یادمون میره فراموش میکنیم باید فراوان تست بزنید!

در کل ختم کلام باید بهتون بگم که اگه یک ویژگی بخوام از همه افراد موفق در کنکور نام ببرم تزریق فراوان تست به برنامشون بوده بنابراین اگر شما هم تا بدین روز کم تست میزدید یا اصلا نمیزدید حتما تست زیاد بزنید بهتون قول میدم تاثیرش رو در پیشرفت خودتون خواهید دید یادتون باشه میزان تستی که حل میکنید رابطه مستقیم داره با درصد و ترازِ شما. و همچنین ما یک سری تست ها داریم که بلافاصله بعد از خوندن درس زده میشه و یکسری به فاصله چند روز برای تثبیت مطالب در ذهنمان زده میشه .

برای موفقیت در آزمون سراسری اهمیت دارد که علاوه بر مطالعه‌ی دقیق مطالب درسی، آشنایی با نوع سؤال‌های تستی را نیز بیاموزیم.

داوطلبانی که تست تمرین کرده و با شیوه‌ی پاسخ به سؤال‌های تستی آشنایی داشته باشند، در آزمون نسبت به افرادی که هیچ گونه آشنایی با این گونه سؤالات نداشته باشند، بهتر عمل می‌کنند. البته گاهی تعدادی از داوطلبان به جای مطالعه‌ی هم‌زمان با تست فقط تلاش در کسب مهارت در تست زدن کرده و تمام زمان خود را صرف تمرین تست می‌کنند. این دسته از داوطلبان فقط شکل ظاهری سؤال‌ها و پاسخ‌ها را حفظ می‌کنند؛ بدون این‌که تلاشی برای فهمیدن داشته باشند و قطعاً در کنکور دچار مشکل می‌شوند.

دلیل این مسئله آن است که ممکن است نحوه‌ی سؤال و جواب در کنکور، متفاوت از آن چیزی باشد که داوطلب قبلاً تمرین کرده است. برای این‌که داوطلب در کنکور موفق عمل کند، باید تمرین تست‌زنی را در سه مرحله انجام دهد. مرحله‌ی اول باید هم‌زمان با درس خواندن باشد؛ یعنی بعد از خواندن هر بخش باید تست همان بخش را تمرین کرد.

در مرحله‌ی دوم باید بعد از مطالعه‌ی کل کتاب، تمام تست‌های آن کتاب را تمرین کرد که البته بهترین منبع در تمرین سؤالات تستی کتاب‌های آبی کانون است که سؤالات استاندارد و کنکوری را با تیپ‌بندی‌های مختلف و به صورت طبقه‌‌بندی‌شده در اختیار دانش‌آموز قرار می‌دهد.

مرحله‌ی سوم بعد از عید نوروز است؛ یعنی زمانی که کل درس‌ها تمام شده است. در این مرحله باید تست‌های همه‌ی درس‌ها تمرین شود. تمرین تست‌های مختلط، آمادگی داوطلب را برای کنکور بیش‌تر می‌کند.

اگر در پاسخ دادن به تستی دچار مشکل شدید، باید به سراغ کتاب یا جزوه‌تان بروید و دوباره مبحث مربوط به آن تست را بخوانید تا هیچ نکته‌ی مبهمی در ذهنتان باقی نماند.

هم‌چنین شرکت در آزمون‌های کانون با نظم خاصی که در برنامه‌ی راهبردی دارد و با ارائه‌ی سؤالات استانداردی که مشابه سؤالات کنکور است باعث تسلط بیش‌تر دانش‌آموز در تست زدن می‌شود؛ زیرا با ارائه‌ی کارنامه‌ی کشوری وضعیت خود را در بین تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان که رقیبان او در کنکور خواهند بود ارزیابی خواهد کرد و به نقاط قوت و ضعف خود پی خواهد برد و برای هدف‌گذاری در آن‌ها برنامه‌ریزی خواهد کرد.

البته دانش‌آموزان در تست زدن دو تکنیک مهم را نیز باید رعایت کنند:

1. تکنیک ضربدر و منها که باعث کاهش اشتباهات دانش‌آموز می‌شود و دقت دانش‌آموز را در تست زدن بالا می‌برد.

2. تکنیک مدیریت زمان که باعث کنترل زمان در پاسخ‌گویی به سؤالات می‌شود و از کمبود وقت جلوگیری می‌کند.

دانش‌آموزان باید توجه داشته باشند که در کنار مطالعه‌ی تشریحی و مفهومی مطالب کتاب درسی به زدن تست‌های استاندارد کنکوری اهمیت بسیاری دهند؛ زیرا همان طور که همه‌ی ما می‌دانیم سؤالات کنکور تستی است.

نظر خودتان را ارسال کنید