ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

آموزش سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO

 

سلام سلام خدمت عزیزان مسترآموزی عزیز …

در جلسات قبلی با اهمیت تولید محتوا و افزونه Yoast SEO آشنا شدیم. اما نصب این افزونه به تنهایی کافی نیست بلکه باید به مواردی که افزونه بر اساس اصول سئو داخلی سایت تاکید می‌کند توجه کرد. این افزونه بر اساس اصول، موارد مختلف تاثیر گذار بر سئوی محتوا را بررسی می‌کند و در پایین صفحه مواردی رو پیشنهاد می‌ دهد که رفع کنید.

با رفع این موارد برای شما چراغ‌ هایی سبز می‌ شود که در نهایت اصول سئو داخلی که مورد توجه موتور های جستجو است موجب می‌شود راحت‌ تر به صفحات ابتدایی گوگل راه یابید. در  این آموزش از وردپرس یاد قصد داریم به بررسی ارور ها و اکسپشن های افزونه Yoast SEO و سبز کردن چراغ سئو بپردازیم.

سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO به معنی این است که محتوایی که تولید کرده‌ اید به صورت بهینه شده تولید شده است. یکی از مواردی که در سئو و بهینه سازی سایت مهم است نوشتن محتوای با کیفیت و اصولی با رعایت نکات سئو می‌ باشد.

مواردی که برای سبز کردن چراغ افزونه Yoast SEO  باید رعایت شوند :

  • تولید محتوا باید بیش تر از حداقل 1500 کلمه در مقاله وردپرس باشد.
  • ذاشتن تگ ها در مطالب زیاد از حد نباشد سعی کنید از H1 برای عنوان اصلی و عنوان پاراگراف ها را H2 گذاشته و بسته به مطالب خود تا H6 قابل استفاده است.
  • استفاده از کلمه کلیدی در عنوان نوشته اون مقاله سایت.
  • در قسمت نامک ، عنوان سئو و توضیحات متا کلید واژه مورد استفاده خود در مطلب را وارد نمایید.
  • لینک دادن به چند منبع خارجی
  • ALT گذاری روی تصاویر و بهینه کردن آنها
  • استفاده از کلمات کلیدی به تعداد درست درون محتوا
  • استفاده Bold کردن برخی کلمات کلیدی
  • قرار دادن توضیحات متا
  • لینک سازی داخلی و لینک دادن به مطالب مرتبط درون نوشته
  • و…

مواردی دیگر برای سبز کردن چراغ افزونه Yoast SEO  باید رعایت شوند :

  • گذاشتن لینک داخلی ( انتخاب یک قسمتی از متن مثل تماس با ما و گذاشتن لینک صفحه تماس ) یا حتی به مطالب دیگر سایت لینک دهید.
  • توضیحات متا را بخشی از مطالب خود در حد ۲ خط وراد کنید طوری که کلمه کلیدی در آن چند بار مورد استفاده قرار گیرد.
  • حجم کلمات کلیدی بین ۰٫۵ و ۰٫۸ باشد کلید واژه کانونی را درمتن چندین بار وارد کنید.
  • در خط اول مطلب بایستی کلید واژه کانونی را استفاده نمایید.
  • کلید واژه کانونی جدید وارد کنید که در مقاله های دیگر خود تکرار نشده باشد.
    عکس و یا تصویری که در داخل متن به کار می برید ویژگی Alt پر کنید به صورتی که در آن کلید واژه کانونی ذکر شود.

 

روش سبز کردن چراغ افزونه Yoast SEO

مواردی که برای سبز کردن آیتم خوانایی در افزونه Yoast SEO باید رعایت شوند :

  • هر چند پاراگراف از عنوان با تگ H2‌ تا H4 استفاده کنید.
  • درصد جمله ها و پاراگراف ها کمتر از ۲۵٪ باشد.
  • پاراگراف ها کوتاه باشد.

حالا این سوال پیش میاد که چطور همه این نکات را در نوشته خودمان بررسی و رعایت کنیم؟ اصلا از چه طریقی متوجه شویم که تا چه میزان از کلمه کلیدی استفاده شده است؟ آیا تصاویر دارای خاصیت alt هستند؟ و کلی سوالات دیگر از این قبیل که به دنبال راهی برای بررسی آنها در نوشته هستیم.

همونطور که در آموزش نصب افزونه YOAST SEO ذکر کردم این افزونه چنین قابلیت‌ هایی را در اختیار شما قرار داده و به عنوان یک آنالیزگر متن عمل می‌کند. کافی است کلیدواژه کانونی یا همان کلمه کلیدی خود را بعد از اینکه محتوا تولید شد وارد کرده و به بررسی مشکلات، بهبود ها و نتایج خوب در بخش تحلیل و بررسی افزونه سئو وردپرس برای بررسی محتوای خود بپردازید.

در این حالت چک لیستی به صورت زیر برایتان نمایش داده میشه که وضعیت هر یک از اولویت‌ های سئو مطالب وردپرس و سبز کردن چراغ سئو در این افزونه به شما نمایش داده میشه که با رعایت کردن درصدی از هر چک لیست میتونید چراغ و امتیاز نهایی که برای نوشته داده میشه را سبز کنید.

 

 

همین که در حال نوشتن هستید و کاراکتر به کاراکتر محتوای خود را افزایش می‌ دهید در صورتی که از همان ابتدا کلید واژه کانونی را انتخاب کرده باشید افزونه به بررسی محتوا پرداخته و در هر لحظه آخرین وضعیت سئو مطالب در وردپرس را بر اساس همین کلمه کلیدی بررسی خواهد کرد. حال همه این چک لیست‌ ها در سه بخش تهیه و گرد آوری می‌ شوند که عبارت اند از:

  • مشکلات: بخش‌ هایی که امتیاز کافی ندارند و باید ابتدا آن ها را بهبود دهیم تا به مرحله بعد وارد شوند و سپس بعد از آن باز هم با بهبود بیشتر در نهایت رنگ آن را به سبز تغییر دهیم. بخش مشکلات با رنگ قرمز نمایش داده می‌ شوند.
  • بهبودها: این بخش از هر چک لیست با رنگ نارنجی نمایش داده می‌ شود. به این معنی است که وضعیت بهینه بودن چک لیست سئو در حد متوسط قرار دارد و باید برای بهبود آن و دریافت نمره کافی تلاش کنید تا رنگ سبز را دریافت کنید.
  • نتایج خوب: این بخش از هر چک لیست هم به معنی دریافت امتیاز کافی برای هر چک لیست سئو است که با رنگ سبز نمایش داده می‌ شود.

پس با این حالت باید تمام تلاش خود را بکنید که هر چک لیست که در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارد را بهبود داده و به رنگ سبز تغییر حالت بدین تا نشون دهنده بهینه بودن نوشته شما باشد.

آموزش سبز کردن چراغ سئو در افزونه Yoast SEO

همونطور که در بالا هم گفتم برای سبز کردن چراغ سئو در افزونه سئو وردپرس و دیافت امتیاز کافی برای نوشته‌ ها باید هر یک از چک لیست‌ هایی که در بخش تحلیل و بررسی قرار گرفتند بهبود دهید تا به رنگ سبز رنگ درآیند. در ادامه به معرفی هر یک از این موارد می‌ پردازم.

هیچ کلیدواژه‌ی کانونی برای این برگه تعیین نشده است :

انتخاب کلید واژه کانونی اولین کاری است که برای محاسبه وضعیت بهینه بودن مطالب در وردپرس و سبز کردن چراغ سئو افزونه yoast seo باید انجام دهید. در این مورد به شما پیشنهاد می‌ شود که کلمه کلیدی اصلی نوشته خود را وارد کنید. سعی کنید کلید واژه کانونی بر اساس پر جستجو ترین کلمه‌ ای که کاربران در گوگل به دنبال آن هستند را انتخاب کنید.

برای یافتن آن می توانید از ابزار گوگل ترندز یا kwfinder استفاده کنید. بعد از انتخاب کلید واژه کانونی محتوا آنالیز و بررسی می‌شود و در هر بار که بخشی به آن اضافه می‌ کنید، هر یک از چک لیست‌ ها که در ادامه توضیح می‌ دهم بر اساس همین کلمه انتخاب شده امتیاز قرمز، نارنجی یا سبز را دریافت خواهند کرد.

 

 

کلید واژه تمرکزی در اولین پاراگراف رونوشت، ظاهر نمی‌ شود :

گفته می‌ شود که موتور های جستجو به پاراگراف ابتدایی متن علاقه بیشتری دارند. به عبارت دیگر اولین پاراگراف از نوشته شما نشان دهنده موضوع و محوریت نوشته است که بر اساس کلمه کلیدی هم برای کاربران و هم برای موتور های جستجو مشاهده و درک خواهد شد. بنابراین از کلمه کلیدی خود در پاراگراف اول استفاده کنید. همچنین پاراگراف اول را حتما طوری بنویسید که برای کاربران نیز جذاب باشد. اگر کاربری با پاراگراف اول نوشته شما ارتباط خوبی برقرار نکند در بیشتر موارد از سایت خارج خواهد شد.

بخش بهینه‌ سازی محتوا شامل دو سربرگ است:

  1. خوانایی: این بخش با نگارش و جمله‌ بندی و طول پاراگراف‌ ها مرتبط است. سبز شدن این بخش نشانه کاربر پسند بودن محتوا است و در سئوی محتوا بی تاثیر نیست.
  2. کلمه کلیدی: این بخش با اصول سئو داخلی مرتبط است و تکنیک‌ های سئو on page را بررسی می‌ کند و برای بهبود، توصیه‌ هایی ارائه می‌ دهد.

متن شامل 0 کلمه می‌ باشد :

این پیغام وقتی محتوایی در نوشته قرار نداشته باشد نمایش داده می‌ شود. بر اساس توصیه افزونه سئو گفته می‌شود که محتوای تولید شده برای مطالب حداقل باید دارای 300 کلمه باشد. اما بر اساس تجربه‌ ای که در طول این مدت نویسندگی به دست آورده‌ ام و نظر بسیاری افراد هم همینطور است سعی نکنید به این گزینه بسنده کنید. یک محتوای خوب از نظر گوگل محتوایی است که بیش از 1500 کلمه باشد. بنابراین محتوایی بنویسید که به صورت کاملا جامع و شامل باشد.

هیچ تصویری در این صفحه ظاهر نمی‌شود :

استفاده از تصاویر در نوشته علاوه بر اینکه باعث شکل دادن و ظاهر بهتر در سایت می‌شوند برای موتور های جستجو هم جذاب هستند. بیشتر کاربران در حال جستجو تصاویر هستند، موتور های جستجو نظیر گوگل هم طوری طراحی شده‌ اند که علاوه بر نمایش نتایج وب بسته به کلمه جستجو شده تصاویری را هم نمایش می‌ دهند. گذشته از این بر اساس آخرین تغییر گوگل در جستجوی تصاویر دکمه مشاهده تصویر (لینک مستقیم عکس) حذف شده و به جای آن دکمه Visit Site نمایش داده می‌شود. بنابراین این فرصت خوبی است تا با بهینه کردن تصاویر بازدید های بخش جستجوی تصویر گوگل را به سایت خود جذب کنید.

تصاویر موجود در این برگه خاصیت alt ندارند :

بعد از انتخاب تصویر در نوشته، این خطا نمایش داده می‌ شود. از شما خواسته می‌ شود که alt تصویر را وارد کنید. در وردپرس برای افزودن alt تصویر کافی است روی تصویر کلیک کنید و سپس آیکون مداد را انتخاب کنید. حالا مشابه تصویر زیر کلمه کلیدی خود را به همراه توضیحات مربوط به عکس در فیلد متن جایگزین وارد کنید.

برای اینکه تصاویر موجود در نوشته بهینه‌تر باشند توصیه می‌کنم از نام مناسب با موضوع نوشته، توضیح(کپشن) تصویر هم استفاده کنید تا شانس نمایش در نتایج بالاتر تصاویر را داشته باشید.

بخش‌های قسمت تحلیل و بررسی افزونه Yoast SEO :

بخش تحلیل و بررسی هنگام کار با افزونه یو آست سئو تمام پیغام‌ های مرتبط را دسته‌ بندی می‌کند. که رفع آن‌ ها موجب سبز کردن چراغ سئو می‌ شود.

  1. مشکلات: بخش‌ هایی است که باید برای سبز کردن چراغ سئو بهبود دهیم و نیاز به کار دارند.
  2. بهبودها: بخش‌ هایی  است که می‌ توانند بهتر شوند.
  3. نتایج خوب: بخش‌ هایی است که اصول در آن‌ ها رعایت شده است.

برای رفع هر مورد و سبز کردن چراغ سئو روی آن کلیک کنید و پیغام راهنما را مطالعه کنید. در گام آخر به سبز کردن چراغ‌ سئو و خوانایی افزونه Yoast SEO اقدام می‌ کنیم.

هیچ لینک درونی در این برگه ظاهر نمی‌ شود :

لینک سازی داخلی در کنار افزودن نقشه سایت در وردپرس به موتور های جستجو کمک می‌ کنند تا پیمایش در سایت و بررسی صفحات بهتر و عمیق‌ تر صورت گیرد. با لینک دادن به نوشته‌ های مرتبط در محتوای نوشته ارزش مطالب را افزایش داده و آن ها را مانند یک زنجیر به هم متصل کنید. در این حالت هم نوشته برای موتور جستجو ارزشمند تر خواهد شد و هم اینکه کاربران با کلیک روی لینک‌ ها از سایر نوشته‌ ها هم بازدید کرده و بیشتر در سایت باقی خواهند ماند.

لینکی در این برگه ظاهر نمی‌ شود :

این گزینه هم درست مانند حالت قبلی است با این تفاوت که در اینجا منظور لینک‌ های خارجی هستند. بر اساس آخرین تغییرات الگوریتم گوگل لینک کردن به منابع یک نوشته و یا سایت‌ هایی که مشابه همین نوشته را تولید کرده‌ اند می‌ تواند ارزش گذاری محتوا را بیشتر کند.

چرا که موتور های جستجو قادر به درک کامل صفحات هستند و دو صفحه از دو سایت مختلف را از نظر محتوایی بررسی کرده و می‌ دانند که نوشته در چه موضوعی نوشته شده است. پس سعی کنید حتما به سایت‌ های معتبر مثل ویکی‌ پدیا و… یک لینک بدهید. البته لینک‌ های خارجی را Nofollow کنید تا امتیاز نوشته شما حفظ شوند. برای اینکار هم می توانید از آموزش نوفالو کردن لینک های خروجی وردپرس استفاده کنید.

کلید واژه‌ی کانونی “X” در عنوان سئو دیده نمی‌ شود :

یکی از اصلی‌ ترین بخش‌ ها برای قرار دادن کلمه کلیدی عنوان نوشته می‌ باشد. برای اینکه در افزونه سئو وردپرس کلمه کلیدی را در نوشته استفاده کنید روی دکمه ویرایش اسنیپت کلیک کنید تا مشابه تصویر فیلد عنوان سئو نمایش داده شود. سپس عنوان دلخواه خود را برای نوشته انتخاب کنید.

در انتخاب عنوان نوشته دقت کنید کلمه کلیدی انتخاب شده حتما در ابتدای نوشته قرار داشته باشد تا تاثیر بهتری در قرار گرفتن نتیجه بالاتر موتور جستجو به دست آورید.

عنوان سئو خیلی کوتاه است :

در صورتی که عنوان سئو کوتاه باشد این خطا نمایش داده می‌ شود. گفته می‌شود عنوانی که برای صفحات سایت باید انتخاب کنید بین 45 تا 65 کاراکتر باشد. بنابراین عنوانی برای نوشته خود انتخاب کنید که به اندازه کافی معرف نوشته شما باشد و این تعداد کاراکتر را شامل شود.

متای توضیحات مشخص نشده است :

این بخش همان توضیحاتی است که در صفحه نتایج جستجو گوگل در زیر آدرس هر سایت نمایش داده می‌ شود که به عنوان خلاصه‌ ای 120 کلمه‌ ای است. اما تغییراتی در گوگل رخ داده است که این توضیحات به 320 حرف افزایش پیدا کرده‌ اند و از سوی دیگر انتخاب متا توضیحات به شکل هوشمندانه توسط خود گوگل انجام می‌گیرد. بنابراین فکر می‌کنم در آپدیت‌ های آتی افزونه سئو وردپرس تغییرات عمده روی این بخش صورت گیرد.

در حال حاضر اگر حتی توضیحات متا را وارد کنید با الگوریتم جدید گوگل توضیحات انتخاب نمایش داده نمی‌ شود. بلکه این خود گوگل است که بر اساس کلمه کلیدی جستجو شده، متای توضیحات را از بخش‌های مختلفی از نوشته که کلمه کلیدی ذکر شده‌ اند نمایش می‌ دهد.

این مسئله می‌ تواند یک مزیت برای نمایش نتایج بهتر در موتور های جستجو باشد. بنابراین باید از کلمات کلیدی به گونه‌ ای استفاده کنید که شامل کلمات دیگر که جستجو می‌کنند نیز باشد تا بهتر از قبل بتوانید در هر کلمه جستجو شده در صدر نتایج جستجو گوگل قرار بگیرید.

تراکم کلیدواژه‌ کانونی X% است، که خیلی کم است؛ کلید واژه‌ی کانونی n بار پیدا شد :

یکی دیگر از موارد مهم در سبز کردن چراغ سئو افزونه Yoast SEO استفاده از کلیدواژه کانونی به تعداد کافی است. بر اساس تعداد کلمات هر نوشته باید به تعداد دفعات مناسب کلمه کلیدی را در متن نوشته تگرار کرده باشید. این مقدار بین 1 تا 2.5 درصد برای محتوای نوشته است. به عنوان مثال اگر نوشته شامل 1.000 کلمه باشد باید چیزی بین 1 تا 3 بار کلمه کلیدی را تکرار کرده باشید.

کلید واژه تمرکزی در URL این صفحه ظاهر نمی‌شود :

استفاده از کلمه کلیدی در آدرس سایت هم یکی دیگر از مواردی است که در سئو مطالب وردپرس و سبز کردن چراغ سئو تاثیر گذار است. اگر کلمه کلیدی که در آدرس مطالب استفاده می‌ شوند وجود داشته باشد به دلیل بولد شدن کلمه کلیدی در ادرس سایت که در نتایج جستجو نمایش داده میشه شانس بیشتری خواهید داشت.

اما به دلیل اینکه ساختار آدرس برای زبان فارسی مناسب نیست و کاراکتر های آدرس URL در زبان فارسی تبدیل به کاراکتر های ناخوانا می‌ شوند پیشنهاد می‌ کنم استفاده از این مورد را جزو ملاک قرار نداده و از کلمات انگلیسی استفاده کنید.

شما به برگه دیگری با کلمه کلیدی اصلی لینک کرده‌ اید :

یکی از اشتباه هایی که برخی کاربران انجام می‌ دهند این است که کلمه کلیدی انتخاب شده را به صفحه دیگری چه به صورت لینک داخلی و چه خارجی لینک دار می‌ کنند. باید گفت که نوشته‌ ای که شما تهیه کرده‌ اید و کلمه کلیدی دلخواه خود را برای آن انتخاب کردید مختص شماست. پس باید کل تمرکز خود را روی بهبود این کلمه کلیدی بکنید که با این کلمه کلیدی مطلب و سایت شما نمایش داده شود.

توصیه: کلمه کلیدی که در متن آورده‌اید را بررسی کنید که به هیچ بخشی لینک نشده باشد.

 

 

و حالا در نهایت بعد از اینکه کلیه موارد فوق را برای نوشته خود رعایت کرده و امتیاز کافی برای هر بخش را دریافت کردید با تصویر بالا رو به‌ رو خواهید شد.


سبز کردن چراغ سئو خوانایی افزونه سئو وردپرس

بعد از آپدیت افزونه سئو که چند ماهی از آن آپدیت نمی‌ گذرد تب دیگری با نام خوانایی به آن اضافه شده است. خوانایی عبارت است از میزان بهینه بودن محتوا برای کاربران و هیچ ارتباطی با سئو نوشته ندارد. به عبارت دیگر این تب مربوط به سئو فرندلی بودن محتوا برای کاربر دارد که از خلاصه نویسی، پاراگراف کوتاه و… باید در ان استفاده شده باشد. خوانایی در افزونه سئو وردپرس بر سه اصل مهم تاکید دارد که عبارت اند از:

  1. پاراگراف‌ ها طولانی تر نباشند
  2. زیر هر تیتر (HEADING) بیشتر از 300 کلمه استفاده نشود
  3. جملات بیش تر از 20 کلمه نباشند. اگر برخی جملات بیشتر از 20 کلمه هستند در کل محتوای نوشته نباید بیشتر از 25 درصد کل نوشته را شامل شوند.

بعد از اینکه محتوای خود را بهینه کردید و کلیه امتیازان هر بخش را با رنگ سبز دریافت کردید به تب خوانایی مراجعه کرده و 3 شرط لازم برای خوانا کردن نوشته را هم بررسی کرده و این بار اقدام به سبز کردن چراغ سئو خوانایی در افزونه Yoast SEO بکنید.

با رعایت نکات مهمی که خدمتتون توضیح دادم و آشنا شدیم شما می تونید محتوایی بسیار بهینه داشته باشید و رنگ هر دو چراغ خوانایی و سئو سبز شود و شما به یک محتوا نویس حرفه ای می تونید تبدیل بشید. هر چه قدر تعداد واژه ها بیش تر باشد و در مطلب از کلمه کلیدی بیش تری استفاده نمایید امکان سبز شدن سئو سایت وردپرس بالا می رود.

نکته بسیار مهم: هیچ گاه محتوایی مصنوعی تهیه نکنید! سعی کنید به طور طبیعی بنویسید و از رعایت اصول غافل نشوید. نوشتن برای کاربر بهتر از نوشتن برای موتور های جستجو است.

سخن آخر

در این مقاله از آموزش سئو وردپرس با بررسی موارد گفته شده و دنبال کردن هشدار های افزونه یو آست سئو می‌ توان به سبز کردن چراغ سئو اقدام کرد و محتوای سئو فرندلی تهیه کرد. در ابتدا شاید مراحل سخت به نظر برسد اما اگر یک بار مراحل طی شود به سادگی آن‌ ها و تمام اصول سئو داخلی پی خواهید برد.

دوستان عزیز و اهل مطالعه امیدوارم این آموزش هم مورد استقبال و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید اقدام به سئو کردن مطالب در وردپرس و سبز کردن چراغ سئو در افزونه سئو وردپرس بکنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش و نحوه سئو کردن نوشته در وردپرس سوال یا مشکلی داشتین می تونین در بخش دیدگاه ها، نظرات خودتونو بزارید و اعلام کنید تا من سوالات شما را در صفحه سایت ببینم و در کوتاه ترین زمان به سوالاتتون پاسخ بدم و شما رو در این زمینه کمک کرده باشم.

دیدگاه های این مطلب