ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

هاست چیست ؟ و چرا باید یک هاست خوب بخریم ؟

هاست چیست ؟ و چرا باید یک هاست خوب بخریم ؟

در این مقاله می خواهم در مورد این صحبت کنم که اساسا هاست چیست و چرا باید یک هاست خوب داشته باشیم؟

پس با مستر آموز همراه باشید.

در اینترنت اگر بخواهیم یک وب سایت خوب داشته باشیم و از دوستان و آشنایان بخواهیم با مراجعه به آن از محصولات و خدمات شما استفاده کنند باید بتوانید اطلاعات سایت رو در یک فضای امن و مطمئن بر بستر اینترنت قرار بدهید و اینطوری همیشه تمام اطلاعات در سرتاسر جهان در دسترس باشه، ما به فضایی که فایل ها و اطلاعات سایت رو در آن قرار میدهید میگوییم هاست یا میزبانی وب که این فضا رو باید از شرکت های هاستینگ تهیه کنیم.

در واقع اگر بخواهیم علمی تر در مورد آن صحبت کنیم ، خدمات هاست به یک حساب کاربری با مشخصات و حجم فضای دیسک مشخص در یک سرور امن و مطمئن روی شبکه اینترنت در مراکز داده در دنیا گفته میشود که در این حساب کاربری سرویس های مختلفی از میزبانی وبسایت تا ایمیل و … می توان دریافت کرد.

 هاست وبسایت روی سرور ها در مراکز داده یا دیتاسنتر ها نگهداری می گردد و سرورها از دو سیستم عامل لینوکس و ویندوز استفاده می‌کنند.

همان طور که می دانیم هاست لینوکس معمولا از زبانهای برنامه نویسی PHP و هاست ویندوز از زبانهای برنامه نویسی ASP پشتیبانی میکند.

دسته بندی انواع هاستینگ

۱. میزبانی وب اشتراکی (Shared Web Hosting)

هاست اشتراکی در واقع نوعی از میزبانی وب از جمله اقتصادی ترین نوع روش های وب هاستینگ می باشد. که در آن چندین وب سایت روی یک سرور مستقرند که تعداد آنها ممکنه به هزاران وب سایت برسد.

 این روش به میزبانی مجازی یا میزبانی مشتق شده نیز شناخته شده است. بیشترین وب سایت‌ها در اینترنت از این سرویس استفاده میکنند. این سرویس مدیریت شده یا مدیریت نشده باشد که سرویس مدیریت شده آن پشتیبانی بهتری ارائه می دهد.

۲. نمایندگی میزبانی وب (Reseller Web Hosting)

 در این مدل میزان مشخصی از هارددیسک و پهنای باند سرور میزبان وبی که وب سایت شما روی آن قرار دارد از طرف شخصی به شما تخصیص داده میشود.

در واقع شما میتوانید خود منابع تخصیص داده شده را به صورت خورد به طور رایگان یا در قبال دریافت هزینه به شخص سومی واگذار نمایید.

۳. میزبانی وب رایگان (Free Web Hosting)

این نوع میزبانی به صورت رایگان به منظور جنبه های تبلیغاتی ارائه می گردد که این روش بیشتر مناسب افراد مبتدی یا افرادی است که پول کافی برای خرید یک حساب هاست اشتراکی وب ندارندکه با محدودیت های بسیاری در زمینه نرم افزار، پهنای باند، فضای دیسک و … همراه است.

۴. میزبانی سرور مجازی (VPS)

در این روش از میزبانی یک سرور واحد وجود دارد که از طریق نرم افزارهای مجازی سازی به چند سرور مجازی تقسیم می گردد همچنین از دید کاربر مثل یک سرور اختصاصی است که در انحصار مشتری قرار دارد.

 هر سرور مجازی مانند یک رایانه است که از نظر فیزیکی تکه تکه شده و هر تکه برای احتیاجات یک مشتری خاص تخصیص داده شده است، یک سرور شخصی مجازی می تواند مدیریت شده و مدیریت نشده باشد.

۵. میزبانی اختصاصی (Dedicated Web Hosting)

یک سرور به مشتری تخصیص داده میشود و بر خلاف روش اشتراکی در واقع فقط وب سایت مشتری روی آن قرار دارد و مشتری تنها فردی است که از سرور وب استفاده می کند.

در میزبانی اختصاصی کارهایی مانند راه اندازی مجدد، نصب سیستم عامل و… به عهده خود مشتری است. بیشتر وب سایت های بزرگ از سرورهای اختصاصی استفاده می کنند که این قابلیت را داشته باشند تا هرکاری می خواهند با سرورهای خود انجام دهند.

۶. فضای میزبانی سرور (Collocation Web Hosting)

همان طور که می دانیم میزبانی در محل شرکت تقریبا شبیه به میزبانی اختصاصی است، فقط در آن مشتری مالک سرور می شود. راه اندازی این سرور به صورت فیزیکی در محل کاربر و در قفسه (rack) آنها صورت می گیرد. این سرویس ممکن است از بقیه ی روش ها گران تر باشد اما به دلیل در اختیار بودن سخت افزار ممکن است فوایدی نیز داشته باشد.

۷. میزبانی وب ابری (Cloud Web Hosting)

 با گذشت زمان از محبوب ترین روش ها به شمار میرود وب سایت مشتری همیشه در اوج است. این میزبانی جدولی نیز معروف است. در روش هاست ابری همواره چندین سرور در حال کار کردن هستند و همواره حداقل یک سرور برای  تحمل بار در دسترس است. مثلا زمانی که مشتری به قدرت محاسباتی بیشتری نیاز دارد می تواند فورا آن را از ابر بگیرد البته بعد از پایان یافتن کار منابع اشغال شده آزاد میگردد.

۸. میزبانی خوشه ای (Cluster Web Hosting)

این روش شباهت زیادی با روش ابری دارد.به دلیل استفاده از سرورهای به اصطلاح خوشه ای  از کار افتادگی وب سایت هیچگاه رخ نمیدهد چون در زمان از کارافتادگی یکی از سرورها سرور دیگر به کار افتاده و ترافیک به سمت آن سرور روانه می گردد. این روش از سرویس هاست، امکاناتی مانند کنترل امنیت، توازن بار و منابع داده ای حیاتی سایت با بهره‌وری و افزونگی بالاتری را در اختیار مشتری قرار می‌دهد.

حالا میخوایم بدونیم ویژگی های یه هاست خوب چیا هست ؟

  1. یه هاست خوب می بایست همیشه در دسترس باشد و قطعی های پی در پی نداشته باشد.
  2. پرسرعت باشد تا سایت ما همیشه با سرعت بالایی برای کاربرانمون باز شد.
  3. در مقابل حملات و ویروس های اینترنتی هم مقاوم باشد.
  4.  امکانات جانبی خوبی هم جهت راه اندازی یک وب سایت خوب داشته باشد.

در واقع هاست قسمتی از یک سرور همیشه روشن است که به صورت 24 ساعته به شبکه جهانی اینترنت متصل است و اگر اطلاعات سایت رو بر روی هاست قرار بدهیم وب سایت چون دیگه در اینترنت همیشه در سرتاسر جهان در دسترس قرار میگیرد و دوستان و مشتریان میتوانند با وارد کردن آدرس سایت در مرورگر در هر لحظه از شبانه روز وارد سایت بشوند و به تمام محصولات و خدماتمون دسترسی داشته باشند.

برای مشاوره در زمینه انتخاب هاست بهترین شرکت هاستینگ و اطلاعاتی از این قبیل با مسترآموز در ارتباط باشید و مشاوره بگیرید..

آدرس: تهران , خیابان شریعتی پایین تر از طالقانی کوچه صدیق پلاک 3 واحد 402

تلفن:  09120197613-02177615309
ایمیل: info@webamooz.co

نظر خودتان را ارسال کنید