ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

الگوریتم های سئو گوگل (بخش دوم)

الگوریتم های سئو گوگل (بخش دوم).

در بخش اول این مقاله به معرفی الگوریتم و الگوریتم های گوگل پرداختیم.علاوه بر این 3 تا از مهمترین الگوریتم های گوگل یعنی الگوریتم گوگل پاندا، الگوریتم گوگل پنگوئن و الگوریتم مرغ مگس خوار رو با هم بررسی کردیم در این بخش میخواهیم الگوریتم های زیر رو با هم بررسی کنیم

الگوریتم گورخر
الگوریتم کبوتر
الگوریتم Page Layout
الگوریتم رنک برین
الگوریتم PayDay Loan
الگوریتم Page Authority
الگوریتم کافئین
الگوریتم mobilegeddon

 

الگوریتم گورخر

4- الگوریتم گورخر گوگل با ویژگی‌های شخصیتی : علاقه‌مند به خرید اینترنتی و حساس و زودرنج

الگوریتم گورخر گوگل به کاربرها کمک میکنه تا یک خرید اینترنتی مطمئن و با کیفیت داشته باشند و به شدت با سایت هایی که قصد کلاه برداری دارند برخورد میکنه.

این الگوریتم مثل خیلی از ماها علاقه شدیدی به خرید های اینترنتی داره پس اگر فروشگاه اینترنتی دارید حتما تا اخر این مقاله با ما همراه باشید.

خط های روی بدن گورخر یا همان خط های سیاه و سفید درست مشابه بارکد محصولاتی که در فروشگاه های مختلف میبینیم ، هست. این خط ها در دنیای واقعی حشرات مزاحم را از این حیوان حساس دور می کند و در دنیای مجازی هم الگوریتم این حیوان برای دورکردن و ناکام کردن کلاه بردارن سایت های فروش اینترنتی است.

این الگوریتم به شدت مدافع حقوق ماهایی است که قصد خرید از فروشگاه های اینترنتی رو داریم.گورخر به ما کمک میکنه یک خرید خوب و با کیفیت داشته باشیم اما چجوری؟

بزارید راحت تر و خودمونی تر بریم سراغ معرفی این الگوریتم، الگوریتم گورخر به کیفیت سنجی فروشگاه های اینترنتی می پردازه و شدیدا مخالف فروشگاه های اینترنتی بی کیفیت و تقلب هست به همین خاطر اگر فروشگاه اینترنتی دارید باید سعی کنید. نامبر وان باشید چون گوگل الگوریتم هایی داره که مانع دیده شدن فروشگاه بی کیفیت میشه و تازه اگه از دست گوگل در بره بازهم مشتری ها معمولا به فروشگاه های اینترنتی بی کیفیت توجه خاصی نمیکنند.

امکاناتی مثل استفاده از قالب ریسپانسیو، استفاده از کوپن ها و بن های تخفیف برای تشویق بازدید کنندگان به خرید محصول و حتی امکاناتی نظیر مقایسه های محصولات موجود در سایت، کوتاه شدن مراحل خرید و قیمت دقیق و مشخص روی کالاها ، آدرس فیزیکی و دقیق فروشگاه شما و هرچیزی که اعتبار فروشگاه شما را بالاتر ببره، باعث میشه که سایت شما از دیدگاه الگوریتم گورخر محبوب تر باشه.

 

فروشگاه اینترنتی ایده‌آل از نظر الگوریتم گورخر گوگل

خب حالا بهتون میگیم که چطور کاری رو انجام بدید که توجه این الگوریتم رو به خودتون جلب کنید و اعتماد سازی بکنید.داشتن یک گواهی‌نامه‌ی الکترونیکی SSL ( برای کدکردن اطلاعات بین کاربر و وب سایت) ، استفاده از ارتباط با ما قوی که شامل شماره تماس ، آدرس ایمیل و آدرس فیزیکی معتبر میشه باعث میشه که بتونید اعتماد این الگوریتم را تا حد زیادی جذب کنید.

علاوه بر این  درج مشخصات محصول به صورت کامل و دقیق و همچنین به موقع رسیدن کالا به دست مشتری و همخوانی مشخصات درج شده روی سایت با کالای ارسالی باعث میشه تا مشتری ها اعتماد بیشتری به وب سایت شما داشته باشند و همین اعتماد بیشتر میتونه توجه الگوریتم گورخر رو جلب کنه.

شماهایی که فروشگاه اینترنتی راه اندازی کردید یادتون باشه داشتن یه پشتیبانی آنلاین که در تمام طول شبانه روز یا حد اقل روز پاسخگوی مشتریان هست تا حد زیادی کمک میکنه تا مشتری ها به سایت شما به عنوان یک کانال امن برای خرید اعتماد کنن و شما میتونید با دادن کدهای تخفیف روزانه و ساعتی میتونید اونها رو به خرید تشویق کنید.

یادتون باشه که مشتری هرچه ساده تر بتونه خرید انجام بده زودتر جذب سایت شما میشه و بیشتر تمایل داره تا از شما خرید کنه. الگوریتم گورخر به شدت با سایت‌های کلاه‌بردار فروش اینترنتی که برخورد می‌کند.

الگوریتم کبوتر گوگل

5- الگوریتم کبوتر گوگل با ویژگی‌های شخصیتی : علاقه‌مند به مکان‌های آشنا و طرفدار صلح و نزدیکی

الگوریتم کبوتر گوگل بر اساس موقعیت جغرافیایی کاربران بهترین نتیجه را به وی نشان میدهد.

این کبوترها دست از سر شما برنمیدارن آقا تو مدرسه و دانشگاه که باید اصل لانه کبوتری رو بخونی و دونه دونه کفتر ها رو بشماری بزرگتر هم که شدی باید الگوریتمشون رو یاد بگیری، ولی خب اون قدری دوست داشتنی و گوگلی ، مگولی هستن که انگیزه داشته باشید تا بفهمید الگوریتم کبوتر گوگل دقیقا چه کاری میکنه.

اگه دقت کنید ما بالا در ویژگی های شخصیتی گفتیم که الگوریتم کبوتر علاقه مند به مکان های نزدیک و آشنا است فکر کنم با خوندن همین یه تیکه فهمیدین که اصل کار کبوترهای گوگل چیه.

کلا کبوتر علاقه زیادی به پرواز و رفتن به جاهای ناشناخته نداره کفتربازها هم به همین خاطره که ازش نگهداری میکنن چون اگه قرار بود خیلی دور بره که دیگه بر نمیگشت پیش صاحبش و اونا نمیتونستن ازش نگهداری کنن. داستان کبوترهای گوگل هم همینه صبح به صبح  کارمند های گوگل کبوتر ها رو پر میدن اونها هم همون دور و اطراف ها چیزهای نزدیک رو پیدا میکنند.

بزارید یکم راحت تر بگیم وقتی شما توی گوگل دنبال یک رستوران میگردید الگوریتم کبوتر گوگل میدونه که شما گرسنه اید و حوصله ندارید و میگرده و رستوران هایی که نزدیک موقعیت مکانی شما است رو در نتایج بالاتر نشون میده و یا حتی وقتی دنبال یه ورزشگاه میگردید میدونه که شما دل و دماغ راه دور ندارید که همون دور و اطراف ورشگاه بهتون نشون میده وقتی شما توی شهرری دنبال ورزشگاه هستین قطعا توی اولویت های بالا بهتون شیرودی رو نشون نمیده که مگر اینکه چیزی رو سرچ کرده باشید که مرتبط با شیرودی باشه مثلا بزنید ورزشگاه آموزش تنیس که خب طبیعی هست اگر تو نتایج بالا شیرودی رو ببینید.

این اگوریتم باعث میشه نتایج جست و جو هر فردی نسبت به بقیه افراد خاص و منحصر به فرد باشه. این موضوع قطعا چیز جالب و کاربدری هست اما حالا حالتی رو در نظر بگیرید که شما صاحب یه کسب و کار اینترنتی هستید . مگه چقدر آدم هستن که نزدیک شما هستن تا توسط الگوریتم کبوتر بتونن شما را پیدا کنن؟؟!!

نگران نباشید اگر اصول سئوی محلی را رعایت کرده باشید و با تولید محتوای خاص بتوانید کسب و کارتان را در دایره‌ی یک منطقه یا محله‌ی خاص تعریف کنید، تا حدودی شانس بالا آمدن در  نتایج جست و جوی گوگل را خواهید داشت.

به طور کلی الگوریتم کبوتر گوگل  به  وب‌سایت‌های مرجع بسیار کمک می‌کند تا بیشتر دیده شوند و در عوض باعث حذف برخی وب‌سایت‌ها از صفحه‌ی نتایج جست و جو می‌شود.

خب حالا بزارید مثل اصل لانه کبوتری یکم شیک تر توضیح بدیم. به طور کلی میشه گفت که اطلاعات وب‌سایتهای اینترنتی در قفس‌های داده قرار می‌گیرند و در هر قفس تعدادی کبوتر وجود دارد که به بررسی محتوای این سایتها و مقایسه آن‌ها با کلمه کلیدی جستجو شده می‌پردازند. هر بار که مطلبی مناسب کلمه کلیدی پیدا کنند یک بار به آن نوک می‌زنند. صفحاتی که بیشترین نوک به آنها خورده شده باشد در گوگل بالاتر نشان داده می‌شوند.

کبوتر گوگل به کاربران کمک می کند بهتر به اهداف برسند حتی به لحاظ موقعیت جغرافیایی و بومی، مطلب و هدف مورد نظر را به کاربر نشان می دهد.

الگوریتم پیج لایوت

6- الگوریتم پیج لایوت گوگل با ویژگی‌های شخصیتی : نجات‌دهنده، مبارز و جریمه‌کننده سایت هایی با تبلیغات زیاد

الگوریتم پیج لایوت مخالف سر سخت تبلیغات بیش از اندازه هست و سایت های دارای تبلیغ زیاد رو جریمه میکنه.

حتما شما هم وارد وب سایت هایی شدید که از در و دیوارش تبلیغ میریزه، خیلی چیش میاد که شما دنبال یه مطلبی میگردید بعد خیلی اتفاقی روی لینک یک وب سایت کلیک میکنید و بعد شروع میشه پاپ آپ پشت پاپ آپ (گاها حتی تا 7-8 تا پاپ آپ پشت هم و هرکدوم هم به قدری تبلیغات نافرمی هست که همش نگرانی مامانی، بابایی چیزی نبینه،  آقا نکنید خانواده نشته پشت سیستم، نکنید)  و یا حتی تبلغات بنری که هر طرف رو نگاه میکنی یه دنیایی هست واسه خودش، نمونه بارزش سایت کنکور دات این ، اوخ اوخ که اگه من بدونم کی این کار رو میکنه … خلاصه که تهش هرچه قدرم میگردی متن رو پیدا نمیکنی و از شدت تبلیغ زیاد خسته میشی و سایت رو میبندی

الگوریتم پیج لایوت دقیقا کارش کمک به ما است تا ما را از این منجلاب تبلیغ بیرون بکشه، این الگوریتم مخالف تبلیغ نیست مخالف تبلیغ بیش از حد هست، به طور کلی تبلیغ خوبه ولی به اندازه، مرتبط و در جای مناسب .

همان طور که گفتیم الگوریتم پیج لایوت با تبلیغ زیاد مخالفه و شما رو جریمه میکنه پس برای اینکه جریمه نشید در هر صفحه فقط یک یا دو تبلیغ قرار بدهید و سعی کنید تبلیغ هاتون جوری باشه که کاربر در صورتی که نخواست تبلیغ شما را ببنده چون حق داره که نخواد تبلیغ ببینه.

الگوریتم رنک برین گوگل Rank Brain

7- رنک برین Rank Brain با ویژگی‌ شخصیتی : عاقل ، بالغ، حساس به قضاوت دیگران  و اهل تغییر و پیشرفت

الگوریتم رنک برین گوگل Rank Brain به دنبال ارتباط های معنایی است تا بتونه نتایج بهتری رو در صفحات جست و جوی گوگل به شما نشان بده.

الگوریتم مرغ مگس خوار رو یادتون هست؟ همون الگوریتمی که دنبال ارتباط های معنایی میشد تا اگر عبارتی رو در گوگل سرچ میکدید از طریق کلمات هم معنی و مشابه اون بتونه شما را به بهترین نتیجه برسونه

یه جورایی میشه گفت الگوریتم Rank Brain نسخه پیشرفته و گسترده تر و کامل تر الگوریتم مرغ مگس خوار هست این الگوریتم مشابه انسان ها رفتار میکنه و از تجربیات گذشته (سرچ های قبل) برای رشد استفاده می‌کند و می‌توان گفت از آن دست انسان‌هایی‌ست که خیلی به رفتار و قضاوت سایر انسان‌ها اهمیت می‌دهد و مدام در حال آنالیز رفتارهای کاربران است تا خودش را بر اساس آن تغییر دهد.(البته نسخه انسانی واقعا چیز نامناسبی هست و شما هیچ وقت سعی نکنید مثل بقیه آدما باشید خود واقعیتون باشین)

الگوریتم رنک‌ برین چه طور رفتارها کاربران را تجزیه و تحلیل می‌کند؟

1-نرخ کلیک (CTR)

به به به همون عددی که من صمیما خواستار بالا رفتن و بالا موندن اش هستم البته نه فقز من بلکه همه سئو کارها دوست دارن CTR بالایی رو توی وب مستر گوگل مشاهده کنن. به طور کلی به CTR نرخ تبدیل هم گفته میشه و نشون دهنده Click Through Rate است.برای اینکه مفهوم نرخ کلیک رو متوجه بشید بزارید باید بدونید impression چیه،اگر اکانت بیزینسی اینستاگرام داشته باشید قطعا میدونید که منظور ما از impression دقیقا چیه ولی با این وجود اگر نمیدونید بزارید این جوری بهتون بگم که وقتی فردی یک کلمه یا عبارت را در گوگل جستجو میکند گوگل نتایجی را به جستجو کننده نشان میدهد تعداد نمایش صفحه شما به کاربران impression نامیده میشود.

حالا با تقسیم impression به تعداد کلیک اون افراد بر روی لینک شما نرخ کلیک یا سی تی آر به دست می آید.

حالا ارتباط الگوریتم رنک‌ برین با نرخ کلیک چیه ببنید حالاتی رو در نظر بگیرید که شما توی کلمه خاصی در جایگاه 4 گوگل هستید و کاربران با سرچ ککردن اون عبارت لینک 1،2 و 3 رو رها کرده و به سراغ لینک شما می آیند در این صورت Rank Brain متوجه اینکه کاربران لینک شما را بیشتر میپسندد میشه و تصمیم میگیره شما را در جایگاه بالاتری نشون بده (اما واقعا چطور میشه که کاربران تصمیم میگیرن لینک چهارم رو باز ببکنند؟ این موضوع بر میگرده به اینکه شما چقدر روی برندیگ بیزینس خودتون کارکرده باشید و به تجربه های قبلی کاربر بر میگریده مثلا من ممکنه با یک بار مراجعه به یک وب سایت مطلبی رو که میخواستم رو به بهترین شکل پیدا کردم مسلما وقتی باز توی نتایج جست و جو این لینک رو میبینم تصمیم میگیرم که باز به همون سایت مراجعه کنم حتی اگه جایگاه 10 گوگل باشه، البته داشتن عنوان جذاب هم میتونه کمک کنه تاکاربرها اول لینک شما را باز کنن)

 

از طریق راهای زیر میتونید نرخ کلیک (CTR) رو بالاتر ببرید.

1- توضیحات (Description) جذاب رو فراموش نکنید.

Description در واقع توضیح کوتاهی است که در پایین هر لینک قرار میگیره و شما میتونید در اون از کلمات کلیدی به شیوه ای جذاب استفاده کنید تا کاربرهای بیشتری رو به سایتتون هدایت کنید.

هر چه این توضیحات جذاب‌تر و ترغیب‌کننده‌تر باشد احتمال کلیک کردن شما بیشتر می‌شود. برای نوشتن این توضیحات، احساسات مخاطب را نشانه بگیرید و  از کلمات موثر و پر قدرت استفاده کنید.

2- برندسازی قوی باعث بالاتر رفتن نرخ کلیک سایت شما می شود.

برند سازی موضوع بسیار مهمی در جذب مخاطب است.اگر بتوانید در ذهن و قلب مخاطب جایگاهتان را پیدا کنید، باعث می‌شوید نام برندتان در صفحه نتایج جست و جو جوری بدرخشد که کاربر ناخودآگاه به سمت سایت شما کشیده شود.

3-ستاره دار کردن لینک تان در گوگل

امتیاز دهی یا ستاره کردن لینک در گوگل میتواند موجب جلب توجه مخاطب و جذب وی به سمت سایت بشود . علاوه بر این بسیاری از افراد برای اینکه توجه کاربران را به خود جلب کنند تا به روی سایت کلیک کنند از EMOJI استفاده میکنند.

2-نرخ پرش Bounce rate

اوه اوه ایسالا که همیشه این عدد پایین ترین حد ممکن باشه. Bounce rate بر خلاف CTR پایین بودنش به نفع شما است اما حالا چرا؟

خیلی وقتا پیش میاد که وارد سایتی میشیم بعد در کثری از ثانیه می فهمیم که گول خوردیم و سری سایت رو میبندیم. مثلا ما دنبال دانلود یه پی دی اف هستیم ولی وارد یه سایتی برای دانلود میشیم ولی بعد ورود میفهمیم که جاتره و پی دی اف نیست اینه که سری سایت رو می بندیم و میریم سراغ سایت بعدی این بستن مرورگر و رفتن سراغ سایت دیگه همون نرخ پرش هست.

یعنی شما با رعایت نکردن اصول سئویی بیخود و بیجهت کاربر رو پر میدی. نرخ پرش یا Bounce rate به صورت درصد بیان می‌شود.با رعایت اصول محتوا گذاری و صداقت در محتوا و همچنین ظاهر ترتمیز سایت و نداشتن تبلیغات بیش از حد میتونید نرخ پرش رو در سایتتون کم کنید.

3-مدت زمان ماندگاری کاربر روی سایت (Dwell time)

مدت زمان ماندگاری کاربر روی سایت یک فاکتور مهم است که هرچه کاربر بیشتر در سایت شما بماند نشان میدهد که محتوای خوب و با کیفیتی تولید کرده اید و هرچه سریع تر کاربر سایت شما را ببنید و نشان از بی کیفت بودن محتوا و سایت شما دارد.در نتیجه اگر محتوای خوبی داشته باشید رنک برین Rank Brain تصمیم میگیره که شما رو در جایگاه بالاتری از گوگل نشان بدهد.(آقا پدرمون در اومد محتوای خوب تولید کنید نصف مشکلات سایتتون حله به خدا)

یکی از کارهایی که باعث میشه کاربر مدت زمان بیشتری روی سایت شما بمونه استفاده از چت آنلاین هست چون در واقع مدت زمانی که کاربر در حال چت با پشتیبان های سایت هست هم باعث بالا رفتن Dwell time میشه.

3- افزایش مدت زمان ماندگاری در سایت و کاهش بانس‌ریت
همان طور که می‌بینید این دو فاکتور با هم نسبت عکس دارند و بالا رفتن یکی باعث پایین آمدن دیگری می‌شود. هرچه نرخ Bounce rate پایین تر باشد پس مدت طمانی که کاربر به روی سایت شما میماند بیشتر است و برعکس.

برای نگه‌داشت کاربر روی سایت میتوانیم از کارهای زیر استفاده کنیم.

* تولید محتوای جذاب و طولانی
شما می‌توانید با جذاب نوشتن جمله‌های ابتدایی مخاطب را کنجکاو و علاقه‌مند کنید. متن را به شکل پاراگراف بندی شده بنویسید و با رعایت فضاهای خالی به چشم‌های کاربر فرصت استراحت بدهید. هم‌چنین سعی کنید از تیترهای جذاب در لا به لای متن استفاده کنید تا کاربر همراه شما تا پایان متن بیاید. استفاده از متن های محاوره ای خیلی از اوقات به کاربر احساس راحتی میدهد.

* لینک دادن به صفحاتی با محتوای مشابه
با عنوان‌های جذاب به صفحه‌هایی با محتوای مشابه لینک بدهید به طوری که مخاطب مدام در صفحات سایت شما رفت و آمد کند.به این صورت وقتی کاربر وارد سایت شما میشود و یکی از مقاله های مفید شما را میخواند نا خودآگاه علاقه پیدا میکند مقاله های دیگر را نیز بخواند که همین موضوع به درگیر شدن کاربر می انجامد و گاهی ممکن است چند ساعت روی سایت شما در حال خواندن مقاله های متفاوت باشد

* از آموزش های دنباله دار استفاده کنید

استفاده از آموزش های دنباله دار کمک زیادی به ماندن بیشتر کاربر به روی سایت شما دارد. مثلا اگر در کار طراحی سایت هستید میتوانید از آموزش های زبان های برنامه نویسی و نشانه گذاری مثل html، jAVA و … استفاده کنید. زیرا کاربر بعد از خواندن مجدد به سایت شما برمیگردد تا ادامه آموزش ها را دریابد.

* ویدیوهای غیرقابل دانلود
استفاده از ویدیوهای جالب کمک می‌کند کاربر برای تماشای کامل ویدیو مدت زمان بیشتری روی سایت شما بماند. ولی توجه کنید ویدیوها غیرقابل دانلود باشند زیرا ممکن است که کاربر ویدیو را دانلود کند و سایت شما را ببنید.

4-رفت و برگشت‌های کاربر به صفحه‌ی نتایج گوگل (Pogo-sticking)

یادتونه بالاتر گفتیم که گاهی به نتیجه دلخواهمون در یه سایت نمیرسیم و باز وارد گوگل میشیم تا بتونیم تو سایت دیگه ای نتیجه دلخواهمون رو پیدا کنیم؟ Pogo-sticking دقیقا به همین قضیه اشاره داره یعنی کاربر بعد از ورود به سایت شما نا امیدانه دوباره به صفحه گوگل بر میگرده تا بتونه به نتیجه بهتری برسه این اتفاق وقتی میفته که محتوای سایت شما جوابگو نیاز وی نباشه

امتیاز منفی که Pogo-sticking به روی سایت شما میگذارد از Dwell time پایین و سایر امتیاز های منفی بشتر است.

الگوریتم PayDay Loan

8 – الگوریتم PayDay Loan
اتفاق افتاده است که کلمه کلیدی را جستجو کردید و وارد سایتی شدید اما محتوای مورد نظر را پیدا نکردید. یک سری سایت هایی هستند که کلمات کلیدی پرکاربرد را برای سایت خود و صفحات آن استفاده می کنند تا جستجو ها را از آن خود کنند. این الگوریتم با این سیستم مبارزه می کند.

الگوریتم Page Authority

9- الگوریتم Page Authority

Page Authority مفهومی که صاحب هر وب سایتی را درگیر میکند.Page Authority (پیج اتوریتی) در واقع حاصل زحمات شما را نشان میدهد. همانطور که ما در طول مدت زمان درس خوندن مدرسه تمام طول سال رو تلاش میکردیم و نتیجه تلاشمون رو با یه نمره به اسم معدل توی کارنامه هامون میدیم در مورد سایت هم Page Authority مثل همون معدل کارنامه نشون دهنده نتیجه تلاشمونه

Page Authority اعتبار و قدرت وب سایت شما، را با توجه به فاکتورهای مختلفی مثل کیفیت محتوا، میزان لینک ورودی از سایت‌های دیگر یا همون بک لینک ها، تعداد بازدید کننده های سایت و زمانی که بازدیدکننده‌ها در سایت شما می‌گذرانند نشان میدهد. هرچه پیج اتوریتی سایت شما بالاتر باشد نشان از قدرت بیشتر شما دارد.

Page Authority اعتبار صفحات مختلف سایت شما را نشان میدهد در حالی که Domain Authority نشان دهنده میزان اعتبار دامنه شما است. معمولا این دو عدد با هم برابر هستند و یا با فاصله کمی از هم قرار دارند مثلا ممکن از Domain Authority وب سایت شما 70 و Page Authority وب سایت شما 67 است. هردوی این اعداد بازه ای از 0 تا 100 داشته و رتبه آن در گوگل تاثیرگذار است.

الگوریتم گوگل کافئین

10- الگوریتم گوگل کافئین

گوگل کافئین مانند الگوریتم مرغ مگس خوار و  رنک برین Rank Brain به روی عبارات جستجو شده برای بهبود بخشیدن نتایج جستجوها طراحی و تولید شده است. تفاوت این الگوریتم با الگوریتم مرغ مگس خوار در توجه گوگل کافئین به شبکه های اجتماعی است.

متاسفانه بسیاری از افراد تنها به بکلینک های توجه دارند که از وب سایت های معتبر گرفته شده اند و اهمیتی برای شبکه های اجتماعی قائل نیستند.درحالی که گوگل کافئین شدیدا به تاثیر شبکه های اجتماعی اشاره دارد.از من به شما نصیحت به هیچ عنوان شبکه های اجتماعی مطرح مثل گوگل پلاس، تویتر و … رو از دست ندید به هیچ عنوان!!!

برای اینکه راحت تر مطالبتون رو در این شبکه هاب اجتماعب قرار بدید از یک فیلتر شکن استفاده کنید و لینک شیر مطالب در شبکه های اجتماعی رو به کار ببرید.استفاده از شبکه اجتماعی ویرگول هم کمک بزگی به رشد سئویی شما میکند.

 

الگوریتم mobilegeddon

11- الگوریتم mobilegeddon

اوخی این الگوریتم اومده تا ماهایی که عاشق دیدن صفحات وب سایت ها در تبلت و گوشی های هوشمندمون هستیم راحت تر بتونیم به وبگردی بپردازیم. شماها یادتون نمیاد ولی ما قدیمی های وب وقتی میخواستیم با گوشی توی یه سایت یه مطلب بخونیم باید ده بار زوم این و زوم آت میکردیم که مطلب رو به درستی ببنیم الان کلی خدارو شاکریم که میتونیم سایت های مختلف رو راحت در گوشی هامون ببنیم. این الگوریتم سایت هایی که در صفحات تبلت و گوشی های همراه به خوبی نمایش داده نمی شوند به تدریج از نتایج جستجو حذف میکنه. پس اگه موبایل دیتکت و ریسپانسوی رو رعایت نکردید الان وقتش که یه سایت شسته رفته توی پلت فرم های موبایل تحویل مخاطباتون بدید.

 

جمع‌بندی:

یادتون باشه که الگوریتم‌های گوگل (فرقی نداره چه الگوریتمی ) در حال تغییر هستند. در این نوشته با ویژگی‌های شخصیتی هر کدام از آن‌ها آشنا شدیم و حالا می‌دانیم الگوریتم پاندا مسئول نظارت روی کیفیت محتواست. الگوریتم پنگوئن کیفیت و اعتبار لینک‌ها را بررسی می‌کند و به کمک سرچ‌های مفهومی الگوریتم مرغ‌ مگس‌خوار کاربرها می‌توانند منظورشان را راحت‌تر به گوگل برسانند. الگوریتم گورخر به کاربرها کمک می‌کند یک خرید اینترنتی با کیفیت را تجربه کنند و الگوریتم کبوتر قرار است حواسش به مکان و موقعیت کاربرها باشد و بهترین نتایج ممکن را به آن‌ها نشان بدهد. الگوریتم پیج‌لایوت مراقب است آلودگی‌های دیداری ناشی از تبلیغات سایت‌ها، کاربرها را آزار ندهد و در نهایت الگوریتم رنک‌برین با تحلیل رفتار کاربرها مدام خودش را تغییر می‌دهد تا به کیفیتی که ‌آن‌ها انتظار دارند، نزدیک‌تر شود. سپس، از قوانین خاص هر کدام از الگوریتم‌ها صحبت کردیم و روش‌های تعامل با آن‌ها را از طریق بهینه‌سازی سایت یاد گرفتیم.

نظر خودتان را ارسال کنید