بهینه سازی وردپرس با افزونه description
برای اینکه بتوانیم وبسایت خود را بهینه کنیم نیازمند مواردی هستیم که با کمک آنها سایت خود را به موتورهای جستجوگر بشناسانیم و در واقع سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنیم.
در این مقاله از مِستر آموز قصد دارم تا به چگونگی انجام این کار بپردازم.
بهینه سازی وردپرس با افزونه description
بهینه سازی وردپرس با افزونه description
برای اینکه بتوانیم وبسایت خود را بهینه کنیم نیازمند مواردی هستیم که با کمک آنها سایت خود را به موتورهای جستجوگر بشناسانیم و در واقع سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنیم. بخش هایی که تاثیر به سزایی در بهینه سازی وبسایت دارند عبارتند از : عنوان، سربرگ محتوا، متاتگ هایی مانند کد description وردپرس یا کلمات کلیدی می باشند. مقایسه ی کلمات باید به گونه ای صورت گیرد که بهترین نتیجه را حاصل کند.
متا تگ چیست؟
معنی کلمه ی متا در واقع همان توضیحات است! زمانیکه یک موتور جستجو صفحه شما را پیدا می کند. باید آن را فهرست کند، البته همراه با اطلاعاتی از سایت شما!
اکنون موتورهای جستجوی زیادی از برچسب های استفاده می کنند. که به شما اجازه میدهد کلمات کلیدی و توصیف صفحه خود را در آن قرار دهید این به شما کنترل بیشتری میدهد تا صفحه شما در طول یک جستجو چگونه نمایش داده شود و اغلب باعث ترافیک بیشتر به سایت شما خواهد شد.
در زیر نمونهای از متاتگ وردپرس را مشاهده میکنید که در صورت استفاده از آن در تمامی صفحات هر وبسایتی وجود دارد:
1</p> <p><meta name="description" content="This is the description sentence or short paragraph about the article or post." /><span id="mce_marker" data-mce-type="bookmark" data-mce-fragment="1"></span>
آیا استفاده از متاتگ ها ضروری است؟
استفاده از متاتگ ها امری ضروری است! زیرا استفاده از آن میتواند تا حد قابل قبول و چشمگیری مفید بوده و باعث افزایش سطح اطلاعاتی و بهینه سازی وبسایت برای موتورهای جستجو شود.
قرار دادن متاتگ ها در سایت
چنانچه تمایل به افزودن متاتگ کد description وردپرس در وبسایت خود دارید میتوانید آن را در فایل Header.php قالب وردپرسی خود وارد کنید. شما می توانید پس از وارد شدن فایل header.php که با ادیتور آن را باز کرده اید تگرا پیدا کرده و سپس قطعه کد زیر را پس از آن مشاهده کنید: 1
<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
حال در زیر این قطعه کد می توانید متاتگ های خود را اضافه کنید. متاتگ هایی که حاوی کد description وردپرس برای بخش های محتوا، زبان، نویسنده و… را می توانید اضافه کنید.
اما چطور می توانیم به صورت پویا و اتوماتیک متاتگ هایی مانند کلمات کلیدی و کد description وردپرس را به سایت اضافه کرد؟ اطلاعاتی که در بالا به آن اشاره شد برای تمامی سایت ها یکسان است و می توان در فایل header.php قالب قرار داد و قابل تغییر نیست. اما برای حالت پویا و داینامیک دو انتخاب پیش روی ماست:
استفاده از کدنویسی اصولی طبق منابع عمومی در دسترس
استفاده از افزونه ها
استفاده از منابع عمومی برای متاتگ ها
چنانچه شما اهداف واضح و شفافی برای وبسایت خود دارید، بهتر است از منابع عمومی برای متاتگ کد description وردپرس استفاده نمایید یعنی از عملکرد برنامه نویسان الگو برداری کنید و ببینید برای این موضوع چه اقداماتی انجام داده اند! البته در این مرحله مواظب باشید که از اطلاعات درست و معتبر استفاده کنید تا به مشکل برنخورید.
استفاده از افزونه ها برای متاتگ ها
افزونه های زیادی برای بهینه سازی متاتگ ها موجودند که به مدیران وبسایت ها اجازه می دهند تا کلمات کلیدی و کد description وردپرس وبسایت را به خوبی تنظیم کنند. ابن افزونه ها معمولا به صورت زمینه های دلخواه در بخش ویرایشگر نوشته ها موجود هستند که می توانید آن ها را در مخزن وردپرس مشاهده کنید.
شاد باشید..
دیدگاه های این مطلب