معرفی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی
معرفی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه شهید بهشتی در بهمن ماه سال 1338 تأسیس شد. اساسنامه دانشگاه در نهصد و نود و هشتمین جلسه شورای فرهنگ وقت به تصویب رسید.
در پی تصویب قانون تشکیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ابلاغ حکم وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی از شهریورماه سال 1365 با ادغام بعضی از واحدهای آموزشی و درمانی وابسته به وزارت بهداری و دانشگاه ملی سابق به شرح زیر شروع به فعالیت کرد:
واحدهای آموزشی و درمانی و بیمارستان های وابسته به دانشگاه ملی سابق عبارتند از دانشکده پزشکی، دانشکده دندان پزشکی، واحدهای آموزشی پرستاری و مامایی، بیمارستانهای آیتا… طالقانی، امام حسین(ع)، شهید مدرس و لقمان حکیم.
واحدهای وابسته به وزارت بهداری سابق عبارت بودند از:
آموزشگاه عالی علوم تغذیه و صنایع غذایی، بیمارستان شهداء، بیمارستان کودکان مفید، بوعلی، لبافینژاد، اختر، مهدیه.
با ادغام سازمان منطقهای بهداشت و درمان استان تهران با دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سهگانه تهران، واحدهایی به شرح زیر به این دانشگاه انتقال پیدا کردند :
در حال حاضر، وضعیت موجود واحدهای آموزشی و درمانی این دانشگاه عبارتند از:
دانشکدهها : پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، تغذیه، پیراپزشکی، بهداشت، پرستاری و مامایی، توان بخشی، طب سنتی و تاریخ اسلامی ، سلامت، ایمنی و محیط زیست و فناوری های نوین.
تربیت بیش از 50000 دانش آموخته در مقاطع مختلف تحصیلی، تقدیم 130 شهید بزرگوار دفاع مقدس و شهید شهریاری به انقلاب اسلامی، برگزاری دهها کنگره، کنفرانس، سمینار و همایش علمی بینالمللی، منطقهای و کشوری، برگزاری اولین جشنواره فرهنگ ملل، معرفی دهها استاد، پژوهشگر، مدیر پژوهشی مخترع و مکتشف نمونه در سطح کشور، ابتکار برگزاری جشنهای ازدواج دانشجوئی، اعطای دکترای افتخاری به مرحوم استاد بیرشک و…. برگهای زرینی از افتخارات بیشمار دانشگاه شهید بهشتی هستند.
بیمارستان ها: شهید اشرفی اصفهانی، زعیم پاکدشت، سوم شعبان دماوند، امام خمینی فیروزکوه (ره) و شهید مفتح ورامین.