ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

وکالت در یافت ای نماد توسط مسترآموز

دریافت ای نماد یا نماد اعتماد الکترونیکی

سلام امروز میخواهیم راجب یکی از مجوزهای وب سایت باهاتون صحبت کنیم بگیم که این مجوز چیه و چرا شما باید این مجوز رو داشته باشید و البته راهنمایتون میکنیم که برای سایتتون مجوز دریافت کنید. مجوزی که امروز میخواهیم راجبش صحبت کنیم ای نماد یا نماد اعتماد الکترونیکی هست. که حتما توی خیلی از وب سایت ها این ن نماد رو دیدید. و اگر قبلا فروشگاه اینترنتی داشتید به خوبی با اینماد و نحوه دریافت اینماد آشنایی دارید. قبل از هرچیزی و بدون مقدمه چینی بهتره بدونید ای نماد چی هست تا بد بعد تصمیم بگیرید که سایت شما نیاز به این مجوز داره یا نه تا برای دریافت ای نماد اقدام کنید.


جلب اعتماد مصرف کنندگان

فروش بیشتر محصولات

سوددهی بیشتر

رضایت مندی مشتری

خرید بی دردسر
درخواست اخذ اینماد

ای نماد یا نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟

مرکز توسعه تجارت اکترونیک به فروشگاه های اینترنتی مورد تایید خود نشانه ای ارائه میدهد که به آن ای نماد یا نماد اعتماد الکترونیکی می گویند. در واقع تنها سایت هایی قادر به دریافت ای نماد هستند که مورد تایید این مرکز وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران، هستند. این نماد به صورت انحصاری توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی  به کسب و کارهای مجازی (کسب و کار اینترنتی و موبایل) معتبر، پس از بررسی های لازم داده می شود.

فروشگاه های اینترنی صرف نظر از اینکه کالا به فروش میرسانند و یا خدماتی به مشتری ارائه میدهند که مشتری قادر است از طریق درگاه پرداخت فروشگاه اینترنتی مبلغی را بابت خدمات دریافتی ،پرداخت کند ، میتوانند اقدام به دریافت ای نماد کنند.

نماد اعتماد الکترونیکی صادر شده برای کلیه فروشگاه های اینترنتی دارای مدت زمان یک سال بوده و پس از این مدت زمان باید مجدد نماد اعتماد الکترونیکی خود را تمدید کنید. در واقع بعد از بررسی وب‌سایت و احراز هویت مالک حقیقی یا حقوقی ای نماد به سایت تایید شده تعلق میگیرد.ولی اگر وب سایت شما مورد تایید اینماد قرار نگرفت چه کار باید کرد؟

نگران نباشید با بررسی قوانین دریافت ای نماد و تکمیل مدارک و تغییر رویه ها میتوانید نماد اعتماد الکترونیکی را دریافت کنید. اگر در بین راه با مشکلی برخوردید با کمک و راهنمایی های تیم مسترآموز میتوانید اینماد یا نماد اعتماد دریافت کنید.

در صورتی که یک سایت نماد اطمینان داشته باشد به این معنی است که هویت این کسب و کار توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی احراز شده است. ولی با وچود ای نماد اگر قصد خرید از یک وب سایت را دارید نکات ایمنی دیگر را نیز در نظر بگیرید و صرف اینکه سایتی دارای ای نماد هست از رعایت  نکات امنیتی پرهیز نکنید.

انواع اینماد

اگر به نماد ارائه شده توسط مرکز توسعه تجارت اکترونیک توجه کنید 5 ستاره در بالای صفحه میبینید. حتما می پرسید چطور میتونیم ستاره های اینماد رو بیشتر کنیم؟

در پاسخ باید بهتون بگیم تا اینجای کار نماد ها تنها به دو صورت نماد اعتماد تک ستاره ای و نماد اعتماد دو ستاره ای ارائه شده اند . که  روشن شدن ستاره دوم ربطی به سابقه حضور فروشگاه در ای نماد ندارد بلکه تنها وب سایت هایی که گواهینامه SSl دارند قادر به دریافت ای نماد دو ستاره ای هستند.اینکه گواهینامه ssl چیه و چرا برای اینماد مهمه مبحث طولانی هست که میتونید از صفحه خرید گواهینامه اس اس ال مطالعه کنید ولی به طور کلی این گواهینامه در ارتباط با امنیت اطلاعات کاربران هست و بیشتر مرورگرها زمانی که می خواهید اطلاعاتتان در وب سایت ها بدون این گواهینامه وارد کنید به شما این اخطار را میدهند که اطلاعات کاربری شما در این وب سایت رمزنگاری نمی شود و دسترسی به اطلاعات شما توسط هکرها در این وب سایت ها ساده تر است با این وجود مایل به ورود اطلاعات هستید یا خیر؟!!

براتون جالب شد نه؟ از کجا بدونیم سایت اس اس ال داره یا نه؟ حتما الان میگید ستاره های ای نماد رو چک میکنیم لازم به این کار نیست خیلی راحت تر چک کرذن آدرس بار مرورگرتون هست که اگر با پروتکل https شروع شده باشه یعنی سایت شما گواهینامه اس اس ال داره و برعکس اگر گواهینامه SSl نداشته باشه با HTTP شروع میشه.

 

بخش های مختلف نماد اعتماد الکترونیکی

در قسمت بالایی سمت راست لگو های مرکز توسعه تجارت الکترونیک و وزارت صنعت و معدن و در سمت چپ لگوی ای نماد به همراه پرچم کشور عزیزمان ایران قرار گرفته است.

بعد تعریفی از اینماد همراه با نام کسب و کار و تعاد ستاره های اینماد معرفی میگردد. تا اینجای اینماد به جز نام و تعداد ستاره در تمام نماد های اعتماد الکترونیک یکسان است در ادامه در کادر آبی رنگ به ترتیب آدرس وب سایت، وضعیت نماد، صاحب امتیاز نماد، آأرس و تلفن به همراه پست آلکترونیک در دسترس عموم قرار میگیرد.

یک کادر در این بخش قرار گرفته که احتیاط های لازم را به کاربران برای خرید از سایت میدهد.

علاوه بر هشدارها و نکات تکمیلی بالا دو هشدار نیز در کادر پایینی قرار گرفته است که در صورت مغایرت اطلاعات میتوانید به آنها مراجعه کنید.

ای نماد چیست
راهنمای گرفتن اینماد
 گرفتن اینماد
 اینماد
نماد اعتماد الکترونیک

چطور طور برای کسب و کارم نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد بگیریم؟

1-قبل از هرچیزی باید سایتتون را راه اندازی کنید. راه اندازی سایت نه به این معنی که قالب سایت رو طراحی کنید بلکه به این معنی که به از طراحی سایت داخل سایتتون کمی محتوا قرار بدید و سایت رو از حالت دمو به یک سایت واقعی ولی با محتوا کم تبدیل کنید. این محتوا میتونه محصول و نوشته های مرتبط با خدمات شما باشه(حتما صفحه های معرفی خودتون و ارتباط با ما سایت رو پر کنید نه تنها نماد بلکه از دید گوگل هم جایگاه بهتری کسب میکنید)

2-به سایت ای نماد به نشانی https://enamad.ir/ برید و روی دکمه ثبت نام کلیک کنید و ثبت نامتون در سایت را تکمیل کنید.

3- اطلاعات اهراز حویت تون رو کامل کنید.

4- بعد از تکمیل اطلاعات شخصیتون نوبت اضافه کردن کسب و کارتون هست

5- بعد از تمیل اطلاعات و معرفی کسب و کارتون باید منتظر بمونید تا از مرکز تاییدیه فنی دریافت کنید.

6-وقتی تاییدیه فنی رو دریافت کردید حالا وقتشه که اطلاعات کسب و کارتون رو تکمیل کنید.

7- توی مرحله هفتم  مدارک هویتی توسط درخواست کننده نماد یعنی شما ارسال میشه..

8- حالا مرکز این مدارک هویتی رو بررسی میکنه و اگر مشکلی باشه بهتون اطلاع میده اگر نه تایید برای شما ارسال میکنه

9- اگه همه چی درست پیش رفتیه باشه  دیگه رسیدیم به جی جی جینگ نماد اعتماد الکترونیک حاضره فقط کافی کد نماد رو از سایت دریافت کنید و نماد رو در سایتتون قرار بدید.

تمدید نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد

اگر نمادتون منقضی شده برای تمدید نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد باید اطلاعات هویتیون مثل ایمیل، شماره تماس و آدرس کسب و کار تون رو مجددا در سایت اینماد ارسال کنید و درخواست تمدید رو در سامانه ثبت کنید.

برای درخواست دریافت اینماد توسط مسترآموز با ما تماس بگیرید

قوانین ضروری برای دریافت ای نماد

انجام کلیه کارهای اینترنتی در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران
قرار دادن اطلاعات تماس درست و واقعی در سایت در معرض دید عموم (قبلش گفتیم تماس با ما را حتما پر کنید واسه همین چیزاست اقا)
امکان عودت وجه حداقل 7 روزه بدون قید و شرط برای کالاهای مجازی(دقت کنید کالاهای مجازی مثل دوره، کتاب الکترونیک و …)
اگر قبلا اینماد داشته اید و شکایت برای کسب و کار شما ثبت شده برای اخذ ای نماد جدید باید شکایت قبلی را پاسخ دهید وبه آن رسیدگی کنید.


نکات تکمیلی برای دریافت ای نماد

فرد دریافت کننده نماد باید حداقل 18 سال یعنی سن قانونی داشته باشه.
اگر کسب و کارتون رو منتقل کردید یادتون نره که باید اقدام به دریافت نماد جدید بکنید و نماد قبلی باطل بشه
فعایت اعلام شده برای دریافت اینماد بادید فعالیت اصلی سازمان یکی باشه و مغایرت نداشته باشه.
یه نکته مهم دیگه هم لازمه بهتون بگم بدون داشتن نماد به هیچ عنوان تصویر نماد رو در سایتتون قرار ندید چون منجر به جریمه شدن و حتی فیلتر شدن سایت شما میشه و در قانون جمهوری اسلامی تخلف به حساب می آید.(چه کاریه آقا اگه میخوای موفق بشی باید کارت رو درست و حسابی انجام بدی نه دروغی)

هزینه دریافت ای نماد

35 هزار تومان (احراز اطلاعات) و هزینه تایید مدارک در دفتر اسناد رسمی

ثبت نام اینماد
بررسی درخواست
ارزیابی مدارک فیزکی
بررسی نصب کد کجوز اینماد
اعطای enamd
مسترآموز به عنوان یکی از قدیمی ترین و مطرح ترین شرکت های ارائه دهنده خدمات به استارتاپ ها و وب سایت ها با داشتن متخصصین لازم قادر است وکالت دریافت ای نماد از سوی شما دریافت کند و بدون دردسر و در کوتاه ترین زمان لقدام به اخذ ای نماد برای شما کند.
الان میگید آقا چه کاریه ما اصلا ای نماد منمیخواهیم دردسر داره ما بدون تایید محصولاتمون رو میفروشیم لازم به ذکر هست که برای فروش محصولات باید درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید و تنها در صورتی قادر به دریافت درگاه پرداخت اینترنتی هستنید که ای نماد داشته باشید. اگر حوصله و وقت کافی برای اخذ اینماد رو ندارید میتونید رو کمک مسترآموز حساب کنید ولی امکان نگرفتن اینماد برای فروشگاه اینترنتی تقریبا وجود نداره…
برای گرفتن اینماد با شماره 021-77500359 تماس بگیرید.