ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

نکات مهم در هنگام انتخاب دامنه مفید و کاربردی

 نکات مهم در هنگام انتخاب دامنه مفید و کاربردی

همان طور که میدانیم برای راه اندازی یک سایت، انتخاب نام دامنه ی سایت قطعا تصمیم گیری مهمی است. نام دامنه ی سایت تاثیر بسزایی در کسب و کار شما و موفقیت تجارت شما دارد.

نام دامنه می تواند سایت شما را در موتور های جستجو محبوب تر کند و توجه روبات ها را به سایت شما جلب شود و نیز کمک زیادی در برند سازی و شکل دادن به استراتژی های بازاریابی شما می تواند داشته باشد.

در این مقاله آموزشی ­چند نکته ی مفید و کاربردی برای انتخاب بهترین نام دامنه ی سایت به شما آموزش داده خواهد شد، پس با مسترآموز همراه باشید.

1- انتخاب یک نام منحصر به فرد 

پیداکردن یک نام دامنه ی منحصر به فرد از گفتن آن نیز آسان تر است. شاید نام هایی که به آن ها فکر می کنید قبلا توسط سایر کسب و کار ها ثبت شده باشند ولی با کمی جستجو می توانید نام دامنه های ساده و منحصر به فردی را پیدا کنید. در زمان ثبت یک دامنه ، توجه داشته باشید که یک نام دامنه باید به نحوی است که مطابق با قوانین کپی رایت و آژانس حقوق قانونی کشور شما باشد.

تلاش کنید از کلماتی استفاده نمایید که مرتبط با کسب و کار شما است چون این مورد می تواند در برند سازی کمک بسزایی به شما داشته باشد.

البته این نکته را نیز در نظر بگیرید که می توانید از نام های غیر متبط ولی منحصر بفرد نیز استفاده نمایید . فرضا نام دامنه ی amazon یک نام خاص و غیر مرتبط با نوع فعالیت سایت است. ترکیب کلمات نیز راهی برای مشخص کردن فعالیت کسب و کار شما است . برای مثال carshop.com تعیین می کند این سایت مربوط به ماشین یا لوازم جانبی آن است.

2-  انتخاب نام دامنه ساده 

نام دامنه های ساده،  در ذهن افراد ماندگارتر است. کاربران راحت تر آن را در ذهن می سپارند و برای یافتن سایت شما از آن استفاده میکنند. نام دامنه باید به نحوی باشد که نوشتن آن آسان بوده و کاربران برای تایپ آن نیازی به تلاش جهت به یاد آوردن املای صحیح آن نداشته باشند.

3-استفاده  از نام دامنه های با پسوند com. 

بیشتر مردم ، تصور می کنند دامنه های با پسوند .com دارای فرمت استانداردی بوده و در سراسر جهان نیز به صورت گسترده در حال استفاده است.

اگر شما از سایر پسوند هایی که محبوبیت زیادی ندارند و بعضا برای عموم کاربران شناخته شده نیستند ، ممکن است کاربران دنبال نام سایت شما با پسوند .com بگردند و به سایر سایت های مشابه هدایت گردند . در این صورت کاربران و فروش خود را از دست می دهند.

4- سازگاری نام دامنه با خدمات و فعالیت سایت

نام های گمراه کننده هیچ کمکی به برند شما نمی کند و تنها منجر به ایجاد احساس فریب خوردگی و بی اعتمادی در کاربران می شود. برای نام هایی که به صورت کامل با سرویس هایی که ارائه می دهند مرتبط نیستند (مانند amazon)، شما باید یک برند سازی قوی که نام سایت و خدماتتان را برای دیگران شناخته کند داشته باشید. در غیر این صورت اگر شرکت شما کوچک و با بودجه ی محدودی باشد آسیب می بیند.

5- تاثیر SEO بر روی نام دامنه

در سئو، اگر نام دامنه کوتاه، ساده و به یاد ماندنی باشد، بزرگترین شانس است! موتور های جستجو برای لیست کردن نتایج از فاکتور هایی استفاده می نمایند که نام دامنه می تواند مرتبط و تاثیر گذار بر روی این فاکتور ها باشد.

6- استفاده از کلمات کلیدی

دامنه هایی که از کلمات کلیدی در نام آن ها استفاده شده ، مرتبه ی بالاتری در فهرست موتور های جستجو می یابند.

برای مثال دامنه ی usedcarshop.com بهتر از دامنه ی carshop.com در قوانین سئو می باشد. اگر کسی عبارت used car business را جستجو کند ، موتور های جستجو با توجه به نام دامنه ی سایت شما ، رتبه ی بالاتری را به سایت می دهند. اگرچه در سال های اخیر الگوریتم های جستجوی گوگل تغییر کرده است و نام دامنه های غنی در درجه ی اهمیت پایین تری قرار داده شده است.

اگر مطالعه این مطلب برای شما مفید بود همچنین می توانید مقاله آموزش ارسال مدارک برای ایرنیک جهت ثبت دامنه های ملی آی آر را نیز مطالعه کنید،

امید است این مقاله مفید واقع شده باشد.

نظر خودتان را ارسال کنید