ثبت نام لاتاری 2022 آموزش ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا 2022 لاتاری

نحوه فشرده کردن فایل ها در سی پنل

در این آموزش قصد دارم نحوه فشرده کردن فایل های داخل هاست را توضیح دهم .با مسترآموز همراه باشید.

نحوه فشرده کردن فایل ها در سی پنل

اصلا برای چی باید فشرده سازی یا compress داشته باشیم ؟  چون وقتی محتویات داخل دایرکتوری های هاست را که ممکن است شامل کلی فایل و فولدر باشد رو به جای این که یکی یکی دانلودش کنید ، ابتدا به یک فایل تبدیلش کنید و بعد آن فایل را به راحتی دانلود نمایید و یا این که به یک مسیر دیگر از هاست منتقلش کردید، فرضا داخل یکی از فولدر های هاست شما 600 تا عکس وجود دارد و شما تصمیم دارید آن ها را دانلود کنید تا داخل کامپیوتر هم داشته باشید، یکی از راه ها این است که اون 600 تا عکس رو یکی یکی دانلود نمایید که اصلا کار منطقی نیست و راه دوم این است که همه عکس ها را به یک فایل فشرده zip تبدیل نمایید و به راحتی آن فایل را دانلود کنید.

بیشتر کاربرد فشرده سازی این است که وقتی میخواهیم اطلاعات سایت را از یک هاست به یک هاست دیگر منتقل کنیم به راحتی  قادر هستیم تمام فایل ها و فولدر ها را داخل هاست قدیمی به یک فایل فشرده تبدیل نماییم و بعدش فایل فشرده شده روا دانلود کنیم و داخل یک هاست دیگر آپلودش کنیم.

ابتدا وارد هاست سایتتون شوید و از قسمت files بر روی file manager کلیک کنید تا وارد قسمت مدیریت فایل ها شوید،

در مسیر home فایل منیجر ، محل قرار گیری فایل ها فولدر های ساختاری هاست است. اول وارد مسیر public_html سایتتون شوید، چون public_html محل اصلی قرار گیری فایل های سایت شما است، پس روی آیکون public_html کلیک کنید.

تصمیم داریم تمام فایل ها را به یک فایل تبدیل نماییم، برای انجام این کار ابتدا توسط ابزار select all همه آن ها را انتخاب می کنیم و حالا برای فشرده کردنشون دوتا راه وجود دارد:

  • راه اول اینه که از اون بالا سمته چپ بر روی دکمه compress کلیک کنیم.

 

  • و راه دوم هم اینه که بر روی فایل ها کلیک راست کنیم و بر روی compress کلیک کنیم.

انواع فرمت ها در سی پنل (فشرده سازی فایل ها)

وقتی پنجره compress برای ما باز می شود و همون اولش نوشته شده Compression Type که به این معناست که فرمت فشرده سازی مورد نظرتون را برای فشرده کردن فایل ها انتخاب کنید و چهار نوع فرمت دارد که به معرفی کاربرد آن ها میپردازیم:

  1. Zip Archive: .zip  :  از معروف ترین فرمت های بایگانی اطلاعات محسوب می شود، یک فایل زیپ ممکن است از فشرده شدن تعداد زیادی فایل و دایرکتوری تشکیل شده باشد و همچنین از بهترین الگوریتم های فشرده سازی محسوب می شود که داخل ویندوز هم قابل اجراست و ما هم معمولا از فرمت zip جهت فشرده سازی فایل هامون داخل هاست استفاده می نماییم.
  2. Tar Archive: .tar : از فرمت های بایگانی اطلاعات محسوب می شود و یک فایل با فرمت tar ممکن است از فشرده شدن تعداد زیادی فایل و دایرکتوری به وجود آمده باشد، .tar یکی از فرمت های فشرده سازی اطلاعات داخل سیستم عامل های لینوکس و یونیکس محسوب می شود و معمولا از این فرمت برای بکاپ گیری از فایل ها داخل لینوکس استفاده می شود.
  3. GZiped Tar Archive: .gziped : از فرمت های فشرده سازی فایل داخل لینوکس است که توسط آن می شود فایل های خیلی حجیمی را فشرده کرد تا فایل های داخل هاست فضای کمتری را اشغال کنند، در واقع فرمت gziped برای پایان دادن به استفاده از فرمت .gz و جایگزینی با gz ساخته شده است.
  4. Bzip2ed Tar Archive: .bzip2 : از فرمت های متن باز فشرده سازی اطلاعات است و از آن فقط برای فشرده سازی تک فایل ها استفاده می شود و ورژن های مختلفی هم دارد.

اگر می خواهیم داخل ویندوز کامپیوترمون هم قابل بازگشایی باشد پس فرمت zip رو برای این کار انتخاب می کنیم،

 

نکته : اینجا میتوانیم مسیر نهایی فایل فشرده شده را هم تغییر بدیم، دقت کنید که تو مسیر دهی داخل هاست لینوکس از /  استفاده می شود،

نظر خودتان را ارسال کنید